Şimdi Ara

Asus K52jt Ekran ve Klavye Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Asus k52jt modeli bir dizüstü aldım ancak ekranda HP DV6 serisinde olduğu gibi bir karıncalanma mevcut ama öyle değil yani BIOS ekranında ekran net cok güzel ama normalde yani masaüstünde iken gri tonlarda pek belli olmasada bir karıncalanma var acaba buda donanımsal bir sorunmudur yoksa yazılımsalmıdır.
    Birde bu modelin klavyesi ÇİKLET klavyeymiş bu klavye hakkında bilgisi olan varmı çiklet klavye nedir ?

Şimdiden teşekkür ederim ...
    İyi günler dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

Merhabalar
    Ben Asus k52jt modeli bir dizüstü aldım ancak ekranda HP DV6 serisinde olduğu gibi bir karıncalanma mevcut ama öyle değil yani BIOS ekranında ekran net cok güzel ama normalde yani masaüstünde iken gri tonlarda pek belli olmasada bir karıncalanma var acaba buda donanımsal bir sorunmudur yoksa yazılımsalmıdır.
    Birde bu modelin klavyesi ÇİKLET klavyeymiş bu klavye hakkında bilgisi olan varmı çiklet klavye nedir ?

Şimdiden teşekkür ederim ...
    İyi günler dilerim...

keşkeler pek kabul görmesse de siz keşke benim k52 jt i7 ile yaşadığım problemler hakkında açtığım konuyu okusaydınız;linkini aşağıda veriyorum
    http://forum.donanimhaber.com/m_46216052/tm.htm

• bende asus kalıtesıne guvenıp aldım hocam. Ama bı garıplık var ekranda sadece hpnın sıtesıne gırınce cok yakından bakınca karıncalanma oluyor. Normalde hıcbırsey yok ve sevmedıgım dıger yanıda klavyesı gercekten vasat durumda

ayrıca hocam windows başlangıç ekranına da dikkatli bir şekilde baktım ancak ordada yok windows yükleme ekranında bi driver güncellemesi yapacağım bakalım olcakmı inşallah durum çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 10 Şubat 2011; 10:33:33 >
  • hocam birde daha 15 gün olmadı vatandan aldım bilgisayarı vatan/topkapı mağazasından ürünün kutusu tüm aksesuarları var ancak ambalajı falan yok acaba geri iade edebilrmiyim yoksa servisemi vereyim nasıl olsun ne yapmalıyım?

İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pntgrmyk

hocam birde daha 15 gün olmadı vatandan aldım bilgisayarı vatan/topkapı mağazasından ürünün kutusu tüm aksesuarları var ancak ambalajı falan yok acaba geri iade edebilrmiyim yoksa servisemi vereyim nasıl olsun ne yapmalıyım?

İyi günler

bana kalırsa iade edin bu cihazı,çünkü asusun başarılı bir serisi değil,kutusu olsaydı keşke ama bir şansınızı deneyin verip kurtulun,iyi günler
  • tamam hocam iade etmeyi deniyeceğim ürünün kutusu varda ambalajı falan yok

Ben bu bilgisayarı 1400 TLye aldım önerin ne olur hocam bu fiyat aralığında değişimi kabul ederlerse

Vatan bilgisayarın mail adresi varmı hocam ben bulamadım da yoksa destek hattı sadece telefonlamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 10 Şubat 2011; 17:32:30 >
  • hocam vatan bilgiayarı iade için aradım arkadaşlar inceler ve değişim yada para iadesi yapılması gerekiyorsa yapılır dediler. Ben değişim istiyeceğim ancak bu nasıl olacak hocam yani bu seri hatalı ben öğrenciyim sadece bu aynı paraya denk gelen baska bir ürün seçebilirim tabi daha kabul edilirse ve ayrıca kredi kartı ıle alım yaptık ama kart benim değil acaba bir sorun cıkar mı değişimde durumlar nasıl ilerliyor bilgilendirirsen sevinirim hocam.
    Kredi kartı ile ilgili işlem yapılıyormu? Yan yatmıyalım aman hocam kart benim değil çünkü (:

İyi Günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 10 Şubat 2011; 19:38:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.