Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX071V (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
21.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UltiCode

Bugün hepsiburada.com'dan sipariş verdim. Bayram tatili sebebiyle güme gidecek hemen ulaşamaz elime sanırım :\

Ürünü satın alan arkadaşlara sorum olacak: kutu içeriğinde Windows 7'nin orijinal cd/dvd'si var mı?
    Ürünün ilk geldiği haline sinir oluyorum da o yüzden soruyorum; bir yığın gereksiz program yüklüyorlar. Ayrıca kendi aldıkları recovery de istediğim gibi olmadığı için kendim baştan yüklemek isterim.

Hayır gelmiyor.
  • spyland bende aldım bu bilgisayardan daha 1 gün oldu oyunlar ve performans için önerilerde bulunabilirmisin?Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyland

quote:

Orijinalden alıntı: turanemrekoksal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turanemrekoksal

quote:

Benimde yarın elime ulaşacak Crysis 2 , Assassin's Creed brotherhood u deniyeceğim. Bakalım nasıl sonuçlar alacağım

kardeşim bi kaç sorum olcak.bende almayı düşünüyom da.sesi nasıl çıkıyo yüksek mi.çünkü k52jc var bi tane sesi kaliteli çıkarıyo ama çok düşük çıkıyo ekstra hoperlör takmak zorunda kaldık.bi de windows derecelendirmesi nasıl.

Ses kalitesi mükemmel derecede , netliğini felan kendi programıyla ayarlabiliyorsun.

İşim oldugu için programlar açıkken test etmek orunda kaldım.

cevap için sağol.bugün sipariş vercem ama sana zahmet bi haftadır kullanıyon sanırsam beğenmediğin yönlerini yazar mısın.bi de ekran kalitesi nasıl.nokta nokta gözükmüyo demi.özellikle beyaz fontta.

Hayır tabikide görüntü kalitesi iyi , fakat nedendir bilmiyorum makina winrar'dan veya setup'tan dosya kurarken nedense bilgisayarda pek işlem yapılmıyor acaba işlemcimi yetersiz kalıyo diyodum ama %5 kullanımı geçmiyor, Sanırım ram'lerden kaynaklanıyo tek modul 4Gb var , sizin düşünceleriniz nedr? neyden kasıyo olabilir. geldiği gibi kullanıyorum, kendim windows kurmadım.

belki windowstan kaynaklanıyodur.ben gelir gelmez format atcam zaten.bi sorum daha olcak.bu 2gb ekran kartı diyo.bunun bi alt modeli i5 işlemcili 1gb diyo.sonuçta hepsi gt540m değil mi.farkediyo mu.?çünkü n serilerinde de gt540m var ama alan arkadaşlar oyun performansından memnun değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: pars35

bende hepsiburadadan aldım. ürün bir gün sonra ithalatcı firmadan geldi. herhangi bir sorun yok..

Rica etsem ithalatçı firmayla korgo şirketini söyler misiniz?
    Ben de sipariş verdim hepsiburada.com dan kargoya verildi deniyor ancak hiçbir kargo şirketinde kargoda gözükmüyor :\
  • hepsiburadadan değil ürün yurtiçi kargo ile mersadan geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars35

hepsiburadadan değil ürün yurtiçi kargo ile mersadan geldi.

Teşekkür ederim
  • selam arkadaşlar ya acil bi cevap bekliyorum hepsiburadadan alan arkadaşlar pc'den memnunmu ve ekran kartı 2gb değilmi? birde gönderim hızı nedir bugün sipariş edicem??
  • Ben hepsiburada.com'dan aldım. Siparişim onaylanır onaylanmaz tedarikçi firma hemen kargoya verdi ertesi gün elime geçti.
    Ekran kartının belleği 2 GB evet.
  • evet arkadaşlar bende şimdi siparişimi verdim hepsiburada.com'dan umarım elime hızlı bir şekilde geçer çok heyecanlıyım ilk asusum olacak :)) ilk aldığımda neleri yapmamı tavsiye edersiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senisevenolsun

evet arkadaşlar bende şimdi siparişimi verdim hepsiburada.com'dan umarım elime hızlı bir şekilde geçer çok heyecanlıyım ilk asusum olacak :)) ilk aldığımda neleri yapmamı tavsiye edersiniz acaba?

akışına bırak asus kendi işini kendi halleder :D edit: hala gta ıv yükleyemedim
  • arkadaşlar şarj soketi nerde? yan tarafında mı arkasında mı?
  • Arkadaşlar ürünü 2 hafta önce online satış sitesinin birinden satın aldım.
    Ürünü external hard diskle kullanırken günde 1-2 kere de yapsa kendi kendiliğinden dvd rom açılıyor.
    Acaba ürün arızalı mıdır ? Yoksa virüs mü vardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plaboy

arkadaşlar şarj soketi nerde? yan tarafında mı arkasında mı?

Yan tarafında
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorinaRocchi

Arkadaşlar ürünü 2 hafta önce online satış sitesinin birinden satın aldım.
    Ürünü external hard diskle kullanırken günde 1-2 kere de yapsa kendi kendiliğinden dvd rom açılıyor.
    Acaba ürün arızalı mıdır ? Yoksa virüs mü vardır ?

Bende çok nadir olarak bilgisayarı açtığım zaman yapıyor: Windows açılıyor şifremi giriyorum masaüstünü görüyorum çat DVD-Rom açılıyor...

Bir keresinde henüz Windows yüklenmeye başlamadan oldu tam POST sırasında. O yüzden virüs olacağını zannetmiyorum. DVD-Rom ile iletişimde bir sorun olduğunu düşünüyorum.
  • valla bende aksam aksam sipariş verdim umarım beğenirim 4 gb hard diski 8 gb yapabiilir miyiz ayrıca
    geldiğinde bişey yüklememiz falan gerekiyor mu direk kullanabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeCeLLo

valla bende aksam aksam sipariş verdim umarım beğenirim 4 gb hard diski 8 gb yapabiilir miyiz ayrıca

Sanırım RAM demek istediniz. Evet azami 8 GB yapabilirsiniz.

Geldiğinde ilk açılışta hemen kurulum yapıyor. Windows + Sürücüler + Ek programlar (minik oyunlar, kamera prg. falan) kuruluyor.
  • ya benim hepsiburadadan hala tedarik sürecinde pc ben pzrtesi sipariş verdim ses seda yok neden böyle hani hızlı kargo flndı bu?? decello seninki geldimi kardeş?
  • Arkadaşlar bende bu gece hepsibuarada dan siparişini verdim. Ürünün rengi kahverengi gözüküyor ve sanırım renk seçeneği yok :(

Orjinal windows cd si yokmuş sanırım kutusunda. Kendi recovery cd'lerimizi oluşturabiliyoruz değil mi?

Yorumlardan anladığım kadarıyla genel bi problem yok. Oyunlarda ısınmalar oluyormuş ancak rahatsız edecek düzeyde değil. Önceki bilgisayarı hp dv600 serisi oılan biri olarak azıcık ısınmaya bişi demem. Fanı yüksek sesle çalışmasın yeter.

Herkese iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet_kys

Arkadaşlar bende bu gece hepsibuarada dan siparişini verdim. Ürünün rengi kahverengi gözüküyor ve sanırım renk seçeneği yok :(

Orjinal windows cd si yokmuş sanırım kutusunda. Kendi recovery cd'lerimizi oluşturabiliyoruz değil mi?

Yorumlardan anladığım kadarıyla genel bi problem yok. Oyunlarda ısınmalar oluyormuş ancak rahatsız edecek düzeyde değil. Önceki bilgisayarı hp dv600 serisi oılan biri olarak azıcık ısınmaya bişi demem. Fanı yüksek sesle çalışmasın yeter.

Herkese iyi akşamlar.

Evet renk seçeneği yok malesef. Zaten hepsiburada.com sadece aracılık yapıyor, fatura kesiyor. Ürünü size tedarikçi firma yolluyor. Bana metalik gri geldi, bilemiyorum başkalarına kahverengi gelir mi...

Malesef sadece recovery seçeneğimiz var. O da bir yığın gereksiz programla geldiği için tedarikçi firmayı aradım Asus'un orijinal OEM Windows DVD'sini talep ettim. Onlara ürünlerin bu şekilde geldiğini yurtdışında da bu şekilde dağıtıldığını söylediler.

Zaten ürünün fabrika çıkışlı recovery imajında kendi imajını oluşturman için gereken program yüklü geliyor. İlk kurulumdan sonra Recovery DVD'si oluşturman için uyarıyor. İstediğiniz zaman yapabilirsiniz. Ben açılır açılmaz yaptım, yaklaşık bir saat sürdü 4 DVD'ye yazdı.

Oyunlarda ısınma doğal olarak oluyor ancak kolunu koyduğun yer serin IceCool sayesinde. Elini fan tarafına uzatınca resmen alev attığını fark edince tırstım biraz yeni bir dizüstü kullanıcı olarak ancak olacak o kadar :)

Fan sesi gayet iyi ben fark etmiyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltiCode

quote:

Orijinalden alıntı: DeCeLLo

valla bende aksam aksam sipariş verdim umarım beğenirim 4 gb hard diski 8 gb yapabiilir miyiz ayrıca

Sanırım RAM demek istediniz. Evet azami 8 GB yapabilirsiniz.

Geldiğinde ilk açılışta hemen kurulum yapıyor. Windows + Sürücüler + Ek programlar (minik oyunlar, kamera prg. falan) kuruluyor.

evet kardesim bellek demek istedim

geldiğinde ilk açılışta hemen kurulum yapıyor dediniz ya

benim birşey yüklememe gerek var mı yoksa direk açar açmaz kullanmaya baslayacak mıyım ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.