Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX071V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
21.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ASUS K53SV-SX071V almayı düşünüyorum fiyat / performans olarak nasıldır acaba?

Ürün Kodu : 4.150.128509
    Marka : ASUS
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    Işlemci : 2630QM
    İşlemci Hızı : 2.00 GHz Turbo Boost 2.93 GHz
    Işlemci Fsb : Yeni İşlemcilerde Yoktur
    Işlemci Cache : 6MB L3
    Bellek (Ram) : 4 Gb
    Bellek Tipi : DDR3
    Maximum Bellek : 8 Gb
    Bellek Hızı : 1333 MHz
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Kartı : NVidia GeForce GT550
    Ekran Kartı Hafızası : 2 GB Harici
    Ekran Çözünürlüğü Max. : 1366 x 768
    Disk Kapasitesi : 640 Gb
    Disk Kapasitesi Aralığı : 640 GB ve Daha Büyük
    Sabit Disk Hızı : 5400 Rpm
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
    Bluetooth : Var
    HDMI : Var
    Dahili Kamera : Var
    Numerik Klavye : Var
    Optik Sürücü : DVD Super Multi Sürücü
    Wireless : Wireless 802.11b/g/n
    Usb Sayısı : 3 Adet USB 2.0
    Ethernet : 10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan
    Ekran Boyutu Aralığı (inç) : 15 Civarı
    Parmak İzi Okuyucu : Yok
    Yüz Tanıma : Yok
    Pil Süresi : 6 Hücreli
    Ağırlık : 2.60 Kg
    Garanti : 24 Ay
    İşlemci Hızı Aralığı (GHz) : 2.00 ile 2.13 Arası
    Ekran Kartı : 2 GB Harici

• güzel laptop 1600 tl ye alabiliyosan al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cennet53

güzel laptop 1600 tl ye alabiliyosan al derim
    1850 TL'ye aldım bilgisayarı cennet53. Dediğin gibi gerçekten iyi bir bilgisayar. Şu anda tüm oyunları hiç kasmadan rahat bir şekilde oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: howkee

1850 TL'ye aldım bilgisayarı cennet53. Dediğin gibi gerçekten iyi bir bilgisayar. Şu anda tüm oyunları hiç kasmadan rahat bir şekilde oynuyorum.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun. izlenimlerini aktarırmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::KaRTaL::..

hayırlı olsun. izlenimlerini aktarırmısın?

Alıntıları Göster
    Ben de bu bilgisayarı 1850TL ye alanlardanım.
    Assassin's Creed Brotherhood test ettim.
    1280x720 gibi bir çözünürlük ve bütün efekt-özellik ne varsa açık, bana mısın demiyor. Performansı müthiş.
    Bu esnada yandan yandan çok sıcak üflüyor makina o ayrı mesele.
    Ekran katı GeForce GT 540M bu arada yukarıda 550 yazıyor.
    2 tane grafik işlemci barındırdığından oyunlar dışında ısınma namına hiçbir şey yok
    Adobe After Effects CS5 i çalıştırıyor olmak bi başka. (CS5 serisinin bazı programları 64bit desteği istiyor.)

Bir de ASUSu deneyelim. 2-3 sene içinde belli olur iyi mi kötü mü...
    Şu anda süper

• quote:

Orijinalden alıntı: designmHD

1280x720 gibi bir çözünürlük ve bütün efekt-özellik ne varsa açık, bana mısın demiyor. Performansı müthiş.
    2 tane grafik işlemci barındırdığından oyunlar dışında ısınma namına hiçbir şey yok
    Adobe After Effects CS5 i çalıştırıyor olmak bi başka. (CS5 serisinin bazı programları 64bit desteği istiyor.)

Şu anda süper

Alıntıları Göster
    Evet yaa, ben bu konuyu açtığımda bilgisayar henüz bana gelmemişti. Dolayısıyla bilgisayarı almış olduğum sitedeki verileri yüklemek durumunda kaldım. Bilgisayar geldiğinde açı gerçekle karşılaştım. GT 550 değil, 540 olduğunu öğrendim. Yapacak bişey yok.

Ama ne yalan söyleyeyim. Bilgisayarın performansından gayet memnunum.

• quote:

Şu anda süper

Ben 5 yıldır Asus A3a kullanıyorum. Taş gibi

• quote:

Şu anda süper

quote:

Evet yaa, ben bu konuyu açtığımda bilgisayar henüz bana gelmemişti. Dolayısıyla bilgisayarı almış olduğum sitedeki verileri yüklemek durumunda kaldım. Bilgisayar geldiğinde açı gerçekle karşılaştım. GT 550 değil, 540 olduğunu öğrendim. Yapacak bişey yok.

öncelikle hayırlı olsun. nasıl bilgisayar acaba gt 540 çıkmış sanırım ekran kartı... n serileri gibi ısınma problemi var mı birde usb3.0 yok sanırım pc de hoşuna gitmeyen bir durum söz konusu mu?

bilgisayarın genel itibariyle yorumlar mısın performans kasa vs gibi bir kaç foto ekleyebilir misiniz?

4 gb ram eklebilir miyiz yani garanti dışı kalır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheem -- 14 Ağustos 2011; 4:11:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cheem

quote:

Şu anda süper

quote:

öncelikle hayırlı olsun. nasıl bilgisayar acaba gt 540 çıkmış sanırım ekran kartı... n serileri gibi ısınma problemi var mı birde usb3.0 yok sanırım pc de hoşuna gitmeyen bir durum söz konusu mu?

bilgisayarın genel itibariyle yorumlar mısın performans kasa vs gibi bir kaç foto ekleyebilir misiniz?

4 gb ram eklebilir miyiz yani garanti dışı kalır mı

Alıntıları Göster
    bir kaç fotoğraf çektim sizin için (biraz bekletir)

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

@cheem: 4GB RAM daha eklemek kolay. RAM ve HDD takviyesi olan kısım kolay açılır olarak dizayn edilmiş. Bir tane inceleme videosunda göstermişti. Video Türkçe, aratabilirsiniz. Garanti kapsamından çıkar mı hiç bilmiyorum. Performans açısından bir sorun yok. Oyunlarda ısınıyor. GTA4 oynarken (doğal olarak) özellikle ısınıyor. USB3.0 ın olmaması bir eksik gibi görülebilir. İleriye yönelik bir eksik ama şu an için bir eksik değil. Elektrik kablosu bana kısa geldi. Resimde nerede ve nasıl takılı olduğunu göstermeye çalıştım. Daha sorular olursa cevaplamaya çalışırım.

• asusların n serilerinde ısınma
    problemi var mi i7 işlemcileri
    için söylüyorum gt550 2 gb
    erkan kartı olan model nasıl bir
    bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

asusların n serilerinde ısınma
    problemi var mi i7 işlemcileri
    için söylüyorum gt550 2 gb
    erkan kartı olan model nasıl bir
    bilginiz varmı?
    N serisi hakkında yardımcı olmayı şahsen isterdim ama kendim de ASUSla ilk kez elimdeki bu bilgisayar sayesinde tanıştım.
    Normal işlemler esnasında mevcut ikinci nesil i7 2630QM olan işlemcide ısınma gibi durumlar pek gözlenmiyor. Performansı da gayet iyi. en çok ısınan şey ekran kartı olmalı.
  • quote:

N serisi hakkında yardımcı olmayı şahsen isterdim ama kendim de ASUSla ilk kez elimdeki bu bilgisayar sayesinde tanıştım.
    Normal işlemler esnasında mevcut ikinci nesil i7 2630QM olan işlemcide ısınma gibi durumlar pek gözlenmiyor. Performansı da gayet iyi. en çok ısınan şey ekran kartı olmalı.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bende bu notebookdan satin aldim hepsiburada.com uzerinden 1.900 TL e , ürün elimde su an aksama bencmark score ve fotograflarini gonderecegim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaopera

Arkadaslar bende bu notebookdan satin aldim hepsiburada.com uzerinden 1.900 TL e , ürün elimde su an aksama bencmark score ve fotograflarini gonderecegim ...

Alıntıları Göster
    Ekran kartı GT 540 GT DİR , 550M DEGİL

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

• quote:

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

ASUS K53SV-SX071V

Alıntıları Göster
    bende bugün sipariş verdim, herhalde yarın elimde olur. cihazın ilk kurulumundansonra recovery dvd si luşturmak istiyorum. nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pars35

bende bugün sipariş verdim, herhalde yarın elimde olur. cihazın ilk kurulumundansonra recovery dvd si luşturmak istiyorum. nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Alıntıları Göster
    windows acilisinda her seferinde ta ki sen " dont show this message again " yazana kadar AI Burner ibaresi cikiyor , o programla recovery DvD si olusturabilirsin
  • quote:

teşekkürler kardeşim resimler için...
  • quote:

windows acilisinda her seferinde ta ki sen " dont show this message again " yazana kadar AI Burner ibaresi cikiyor , o programla recovery DvD si olusturabilirsin

ilgin için çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars35

quote:

ilgin için çok teşekkür ederim..

Alıntıları Göster
    bu makine haziran sonunda 1580 e dusmustu k.kartı yanımda deildi alamamıstım bence super bi makine,alanlar gule gule kullanın,bende en kısa surede 15xx fiyatlara dusunce alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: feritbey35

bu makine haziran sonunda 1580 e dusmustu k.kartı yanımda deildi alamamıstım bence super bi makine,alanlar gule gule kullanın,bende en kısa surede 15xx fiyatlara dusunce alıcam

Alıntıları Göster
    bu sitede niye Q yazmıyo? ..
    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=5897&name=asus-k53sv-sx071v-laptop&ref=akakce&v=1.29.6

ayrıca hepsiburada.com da niye bu kadar ucuz? ..bir anormallik var mı?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd760635&categoryId=98&hbcid=3374244&utm_source=chip&utm_medium=Chip.com.tr&utm_content=3374244_728x90&utm_campaign=3374244

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan000083

bu sitede niye Q yazmıyo? ..
    http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=5897&name=asus-k53sv-sx071v-laptop&ref=akakce&v=1.29.6

ayrıca hepsiburada.com da niye bu kadar ucuz? ..bir anormallik var mı?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=bd760635&categoryId=98&hbcid=3374244&utm_source=chip&utm_medium=Chip.com.tr&utm_content=3374244_728x90&utm_campaign=3374244

Hepsiburada'da 100 adet ürün için kampanyalı fiyatı bu.
    100 ürün bitince fiyatı artacak tekrar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.