Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX071V (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
21.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: emany
    Klavyenin çıtçıtları var çıkarmak için. Bazen sol üstteki çıtçıt açılıyor. Ama takabiliyorum. Sizinkiler de çıkıyor mu bazen kendiliğinden?

Klavyenin çıtçıtları dediğinizi tam olarak tarif edebilirseniz yardımcı olabilirim.
  • Ürünü hepsiburada.com'dan satın alıp faturasını alabilen var mı? Belirtmeliyim irsaliyeden bahsetmiyorum.

Ürün bana tedarikçi firma tarafından yollandı, hepsiburada.com güya 2 hafta içerisinde adresime faturayı gönderecekti 3 ay oldu... Kaç kere aradım, dalga geçer gibi kargoda kaybolmuştur dediler. Artık son çare olarak maliyeye faturasız ürün sattıklarına dair şikayette bulunmaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltiCode
    Klavyenin çıtçıtları dediğinizi tam olarak tarif edebilirseniz yardımcı olabilirim.

ASUS K53SV-SX071V

Resimde görünen yer ara ara çıkıyor. İçinde tutan kısım tam tutamıyo galiba. Klavyenin diğer tutan yerlerinde sorun yok. Sadece sol üst. Zararı yok gerçi ama alalı 2 ay oldu ve ilk aldığımda da böyleydi , bazen sinir oluyorum çıkınca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emany -- 15 Kasım 2011; 18:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emany

quote:

ASUS K53SV-SX071V

Resimde görünen yer ara ara çıkıyor. İçinde tutan kısım tam tutamıyo galiba. Klavyenin diğer tutan yerlerinde sorun yok. Sadece sol üst. Zararı yok gerçi ama alalı 2 ay oldu ve ilk aldığımda da böyleydi , bazen sinir oluyorum çıkınca :)

Orası sağlam bende galiba sizin şansınıza denk gelmiş :)

• Çok büyük birşey değil ama bazen atıyor deli oluyorum :)
  • k53sv sx071v laptopdan asırı dercede memnunum aynı anda fifa 11 batman arkhm asylm batffld 2 gta 4 actıgmda bile kasma olmuyo ama en son cıkan the lord of the ring war in the north oyunu cok iyi grafikleri olmamasına ragmen kasıyo nedenini hala bulamadım
  • sizde kutudan driver cd si çıktımı acaba

benim power tuşu hep beyaz maviye geçiyomu.

bide çok fazla güncelleştirme yapıyo ayar oluorum ..girdiğim siteleri yazdığım şifreleride silio galiba bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ce e Ne Ka

sizde kutudan driver cd si çıktımı acaba

bide çok fazla güncelleştirme yapıyo ayar oluorum ..girdiğim siteleri yazdığım şifreleride silio galiba bu yüzden.

Hayır driver diski yoktu. Power tuşu'nun maviye geçme olayını anlamadım?
    Güncelleştirme yapması işletim sisteminizle alakalıdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ce e Ne Ka

sizde kutudan driver cd si çıktımı acaba

Hayır driver diski yoktu. Power tuşu'nun maviye geçme olayını anlamadım?
    Güncelleştirme yapması işletim sisteminizle alakalıdır.

bi ara sn serisi kullandığım için onda iki kart arası geçişte msvi ve beyaz oluodu ışık k53 tr bu yokmuş sanırım
  • İlk mesajda hata var.Ekran kartı GT550 değil GT540M'dir.

Bu arada Call of Duty Black Ops oynarken ara ara takılmalar oluyor oyunda.Sizde de oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

İlk mesajda hata var.Ekran kartı GT550 değil GT540M'dir.

Bu arada Call of Duty Black Ops oynarken ara ara takılmalar oluyor oyunda.Sizde de oluyor mu ?

http://forum.donanimhaber.com/m_47779387/mpage_101/key_/tm.htm burdaki arkadaşlara sorsan daha iyi cevap bulabilirsin ama tabi onlarınki 550

arada yüzde 7 ila 10 arasında bi performans farkı var diye biliorum

ancak ayarları ultra yapıyosan ondan kaynaklanabilir..
  • arkadaşlar bu bilgisayarın fiyatı 2000tlye kadar fırlamış. şuanda yine kampanya olan bildiğiniz bir yer var mı daha ucuza alabileceğim?
  • Son güncelleştirmelerden sonra benim bilgisayarın durumu
    (modifiyeli ford mustang'ler gibi oldu gaza dokunurken burnu havaya kalkan cinsten )

ASUS K53SV-SX071V
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisedat

Son güncelleştirmelerden sonra benim bilgisayarın durumu
    (modifiyeli ford mustang'ler gibi oldu gaza dokunurken burnu havaya kalkan cinsten )

Bende rami 8 gb´a çıkardım. her ne kadar oyun oynarken bile (cod mw3 açıkken toplam 3,7 gb civarı kullanım gözüküyor) 4 gb ı geçmese de, dual channel olduğu için birçok işlemde farkı gerçekten hissedebiliyosunuz

ddr3ler ucuzken alabilenlere tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daRk_owL -- 28 Şubat 2012; 23:57:51 >
  • arkadaşlar ben bilgisayara SSD(solid state disk) almayı düşünüyorum piyasadakilerin çoğu SATA-3 acaba bu laptopa uyumlumu nasıl öğrenebilirim bi yardımcı olabilirmisiniz ?
  • up
  • Arkadaşlar daha önce kendime ait olan asus k53sv sx071v cihazı bir arkadaşıma sattım ve bana geri dönüş olarak dvd sürücüyü bilgisayarın her açılışında test ettiği ve bundan dolayı çıkan sesten rahatsız olduğunu bunun iptali için bir çözüm olup olmadığını sordu bende biraz uğraştım ancak çözüm bulamadım aynı şekilde media player her açıldığında ve usb bellek taktığındada tekrar test ettiğini ve bundan dolayı rahatsız olduğunu söylüyor ben bi çözüm bulamadım bilgisi fikri olan varsa iletirse sevinirim şimdiden teşekkürler

DVD yi sökmek bi çözüm değil bizim için !!!
    !
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.