anladım hocam cok sagol. usb 3.0 girişi var mıydı bu laptop'un cok fazla detaylı ınceleyemedım de baslıgı gordum burdan bazı yorumları okudum sadece. nasıl memnun musunuz laptoptan ? önerir misiniz ? benım ıcın ısınma problemı en buyuk problem pil kullanım suresıyle beraber. http://bimeks.com.tr/urun/114222/asus-u35jc-rx127v.aspx#specs şu model için ne dersiniz peki ?
USB 3.0 malesef yok. Ben gayet memnunum, hepsiburada.com'daki indirimi görünce aldım. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Isınma konusunda beni rahatsız eden hiçbir şey yok. Genel olarak kucağımda kullanıyorum bilgisayarı, hiç rahatsız olmuyorum. Bu arada şunu da belirtmeliyim: bu bilgisayarda oyun oynamıyorum. Sadece denemek için yükleyip açtım yaklaşık 1 saat oynadım. Fandan alev atıyordu doğal olarak ama klavyesinde aşırı ısınma yoktu. Gayet rahattım rahatsız eden bir durum yoktu. Bahsettiğiniz modelle ilgili olarak: özelliklerinden de anlaşılacağı gibi bu ürünün (K53SV) altında. Bence ikisi arasında kalırsanız K53SV modelini alın.
anladım sağolun. biraz daha araştırdıktan sonra kararımı vericem.
Arkadaşlar dün bilgisayarım geldi recovery dvdlerini yaptım . C 'yi de küçülttüm D ye dahil ettim . Şimdilik performansından memnunun Mafia 2 ve NFS Hot Pursuit yükledim maksimum ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum. Fakat üzerinde gelen işletim sisteminin yerine temiz bir format atmak daha mı faydalı olur bilmiyorum . Eğer yeniden işletim sistemi yükleyen arkadaşlar varsa içimizde performansta farkılılık oldu mu ? Bizimle paylaşırsa sevinirim.
Laptop performan yönünden başarılı fakat benim gözümde iki eskiği var Birincisi Webcam görüntüsü başarılı değil hatta kötü denebilir. İkincisi de güç kablosu girişinin fanın yanında olması .
Bir de güç kablosu yeterince uzun değil .
walla ben çoğu o işime yaramayn programları kaldırdım rahatladım baya bi hızlandı. oyun yükleyip test etmedim daha ama sanırım tertemiz bi format atmak daha iyi olucak..
gt 550 li sn modelini kullandım fakat ben full hd olayını beğenmedim ve sattım
sayın ASUS K53SV-SX071V kullanıcıları bilgisayrınızın açılış hızı nasıl? arkadaş aldı bilgisayar yavaş diyor ama oyun performansından çok memnun sizin düşüncelerinizi alabilir miyim?
Ce e Ne Ka arkadaşın sorduğu gibi ASUSla LENOVO arasında kararsız kaldım. bu iki bilgisayar arasındaki artıları ve eksileri sıralayabilir misiniz? şimdiden teşekkürler!
hepsiburadad da gt 55 olan hd 6570 e çevrilmiş gt 540 seviyesinde diye düşünüorum 2 gb-1 gb fark etmez deniyosa 6570 üstte gözüküyo ayrıca 7200 rpm 750 gb büyük artı,ıbm in karizmasıda asus a basar da,, ama ben lenovonun asus kadara serin olabileceğini düşünmüyorum y serilerinde genelde sıcaktan kapandığı şikayetleri vardı.
açılış kapanış biraz yavaştır ki. alınca asusun programlarını silmek yerine bi ultimate kurmak en mantıklısı
arkadaşlar bu klawyede esneme varmı sizdede yoksa sadece bnm şansızlığım mı bu? bunun için yapabiliceğimiz hiç bişey yokmu?
h.b dan aldığım pc 3 ölü pixel li çıktı çok canıumı ssıktı
4 gb ram takviye yapcam ne marka olsa. kington 50 tl sınıfı geçermi çok fark edermi
quote:
Orijinalden alıntı: Ce e Ne Ka
h.b dan aldığım pc 3 ölü pixel li çıktı çok canıumı ssıktı
4 gb ram takviye yapcam ne marka olsa. kington 50 tl sınıfı geçermi çok fark edermi
hepsiburada.com'la iletişime geçin kesinlikle, hakkınızı vermezlerse bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığındaki Tüketici Sorunları Hakem Heyeti'ne başvurun bence. Tam emin değilim ama ayıplı üründen sayılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: zeynelgs
arkadaşlar bu klawyede esneme varmı sizdede yoksa sadece bnm şansızlığım mı bu? bunun için yapabiliceğimiz hiç bişey yokmu?
herkeste olan bir sorun
Arkadaşlar herkese selamlar ;
Ben ( 23 eylül 2011 ) darty de buldum en uyugunu olarak, yanlız işlemci de şüpheye düştüm sizce aynı ürün mü ? link ekte
Arkadaşlar iyi akşamlar. size kargoyla beraber gelen irsaliyedeki mersa sistem telefonunu alabilir miyim? özelden atabilirsiniz?
arkadaşlar crysis 2 yükledim ama çalıştırınca ses var ekran gelmiyor. bu harici ekran kartı olaylarını fln anlamıyorum ikinci ekran kartını mı aktif etmem gerekiyor o tarz bişeyler yazıyorlardı forumlarda yardımcı olursnaız sevinirim
hem batarya, hem priz takılı olduğu zaman, prizden mi gider bataryadan mı gider?
harici klavya takmadan oyu oynamanın ne gib sakıncaları olabilir? çabuk mu bozulur? yazılar mı silinir? yoksa oyna gitsin mi diyorsunuz?
Arkadaşlar ben de yaklaşık 1.5 ay önce bu laptoptan aldım. Daha çok yazılım programları kullandığım için bilgisayarı pek test edemedim fakat mafia II , crysis 2 ve pes 2012 oynadım. Herhangi bir sorun yok. Isınma yapıyor fakat bunu siz hissetmiyorsunuz. Zaten crysis gibi oyunlarda ısınması gayet doğal. Normal kullanımda donanım ısınması 45 derece civarında , oyunlar 70'i buluyor. Normal yani.
Kamerası idare eder biçimde. İyi denmez. Onun haricinde bilgisayar çok iyi. Herkese tavsiye edebilirim.
Benim küçük bir sorunum var. Herkeste var mı bilmiyorum. Klavyenin çıtçıtları var çıkarmak için. Bazen sol üstteki çıtçıt açılıyor. Ama takabiliyorum. Sizinkiler de çıkıyor mu bazen kendiliğinden?