Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX071V (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
21.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeCeLLo
    evet kardesim bellek demek istedim

geldiğinde ilk açılışta hemen kurulum yapıyor dediniz ya

benim birşey yüklememe gerek var mı yoksa direk açar açmaz kullanmaya baslayacak mıyım ?
    Evet
  • Alan herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Tayinim dolayısıyla uzunca bir müddettir siteyi takip edemiyorum. kendime ortalama bir laptop almaya karar verdim ve de bu modeli buldum. benim sorum acaba alan arkadaşlardan birisi win7 sistem derecelendirme puanlarını bize foto olarak koyabilirmi? çünkü packard bell bir laptop daha var. özellik olarak asus eziyor ama win7 puanlamasına göre packard bell de kötü durmuyor. Vereceğiniz bilgiye göre kendimce bir değerlendirme yapmayı düşünüyorum.

Şimdiden Teşekkür Ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltiCode

quote:

benim birşey yüklememe gerek var mı yoksa direk açar açmaz kullanmaya baslayacak mıyım ?
    Evet

açıkcası 2 soru sordum hangisine cevap verdiniz anlamadım :))
  • yafs bu hepsiburada bu siparişleri neden bukadar geciktiriyor anlamadım?? yeni sipariş veripte aleti eline ulaşan arkadaş varmı? bugün bnm 4.günüm hala tedarik sürecinde denmekte ve hızlı kargo olduğu halde.. ben bu sitede bikakişinin hemen ertesi gün geldi demesine sevinmiştim baya açıkcası bukadar gecikmesi korkuttu beni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLenCe_Of_DestinY

Alan herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Tayinim dolayısıyla uzunca bir müddettir siteyi takip edemiyorum. kendime ortalama bir laptop almaya karar verdim ve de bu modeli buldum. benim sorum acaba alan arkadaşlardan birisi win7 sistem derecelendirme puanlarını bize foto olarak koyabilirmi? çünkü packard bell bir laptop daha var. özellik olarak asus eziyor ama win7 puanlamasına göre packard bell de kötü durmuyor. Vereceğiniz bilgiye göre kendimce bir değerlendirme yapmayı düşünüyorum.

Şimdiden Teşekkür Ederim..

Buyrun:

ASUS K53SV-SX071V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltiCode -- 8 Eylül 2011; 17:24:01 >

• quote:

quote:

quote:

Evet

açıkcası 2 soru sordum hangisine cevap verdiniz anlamadım :))

Direkt açar açmaz kullanmaya başlayabilirsiniz :)
  • Merhaba arkadaşlar, ürünü hepsiburada.com dan aldım. Elime geçeli 2 gün oluyor. Yalnız ürünle ilgili bir problemim var: Bilgisayarı açtıktan 10-15 dakika sonra işlemci bir anda 2,5 GHz hızına çıkıyor ve CPU kullanımı %100 olarak gözüküyor ve buna bağlı olarakta hafif bir ısınma ortaya çıkıyor. Arkada çalışan tüm programları kapattığım halde (antivirüs vb) bu durum bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece devam ediyor.

Böyle bir problemle karşılaşan veya herhangi bir çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim...
  • kardeşim k.bkma sorunla ilgili değil ama siparişinden kaç gün sonra pc eline ulaştı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: septendesilyon

Merhaba arkadaşlar, ürünü hepsiburada.com dan aldım. Elime geçeli 2 gün oluyor. Yalnız ürünle ilgili bir problemim var: Bilgisayarı açtıktan 10-15 dakika sonra işlemci bir anda 2,5 GHz hızına çıkıyor ve CPU kullanımı %100 olarak gözüküyor ve buna bağlı olarakta hafif bir ısınma ortaya çıkıyor. Arkada çalışan tüm programları kapattığım halde (antivirüs vb) bu durum bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece devam ediyor.

Böyle bir problemle karşılaşan veya herhangi bir çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim...

Power4Gear Hybrid programından kullandığınız güç planındaki işlemci kullanımını ayarlayabilirsiniz. Programı açın, o anda kullandığınız plan seçili gelecektir. "Minimum processor state" kısmını 5% seviyelerine çekin ve "Save" ile kaydedin.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, ürünü hepsiburada.com dan aldım. Elime geçeli 2 gün oluyor. Yalnız ürünle ilgili bir problemim var: Bilgisayarı açtıktan 10-15 dakika sonra işlemci bir anda 2,5 GHz hızına çıkıyor ve CPU kullanımı %100 olarak gözüküyor ve buna bağlı olarakta hafif bir ısınma ortaya çıkıyor. Arkada çalışan tüm programları kapattığım halde (antivirüs vb) bu durum bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece devam ediyor.

Power4Gear Hybrid programından kullandığınız güç planındaki işlemci kullanımını ayarlayabilirsiniz. Programı açın, o anda kullandığınız plan seçili gelecektir. "Minimum processor state" kısmını 5% seviyelerine çekin ve "Save" ile kaydedin.

Önerin için teşekkür ederim, biraz önce bilgisayarı yeniden başlattım düzelmesi için fakat bu sefer mavi bir ekran çıktı, Kernel erroru ile alakalı mesajdı. Son kullandığım programları yeniden yüklemem gerektiği yazıyordu. Aldığımdan beri yüklediğim ve aktif olarak kullandığım programlar utorrent ve kaspersky internet security. Sorunun kaspersky ile olabileceğini düşünüyorum ama hala araştırıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Önerin için teşekkür ederim, biraz önce bilgisayarı yeniden başlattım düzelmesi için fakat bu sefer mavi bir ekran çıktı, Kernel erroru ile alakalı mesajdı. Son kullandığım programları yeniden yüklemem gerektiği yazıyordu. Aldığımdan beri yüklediğim ve aktif olarak kullandığım programlar utorrent ve kaspersky internet security. Sorunun kaspersky ile olabileceğini düşünüyorum ama hala araştırıyorum.

kardeşim notebook hepsiburadadan siparişinin kaçıncı gününde kargoya verildi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: senisevenolsun

quote:

quote:

quote:

kardeşim notebook hepsiburadadan siparişinin kaçıncı gününde kargoya verildi acaba?

04.09 da siparişimi vermiştim 07.09 da elime geçti ürün. Fakat hepsiburada.com da hala üretici firmadan bekleniyor yazıyor. Sanırım hepsiburada.com aracı olduğu için tedarikçi firma ile düzenli bir koordinasyon kuramıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

04.09 da siparişimi vermiştim 07.09 da elime geçti ürün. Fakat hepsiburada.com da hala üretici firmadan bekleniyor yazıyor. Sanırım hepsiburada.com aracı olduğu için tedarikçi firma ile düzenli bir koordinasyon kuramıyorlar.

tm kardeşim çook teşekkür ederim cevap için :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samet_kys

Arkadaşlar bende bu gece hepsibuarada dan siparişini verdim. Ürünün rengi kahverengi gözüküyor ve sanırım renk seçeneği yok :(

Orjinal windows cd si yokmuş sanırım kutusunda. Kendi recovery cd'lerimizi oluşturabiliyoruz değil mi?

Yorumlardan anladığım kadarıyla genel bi problem yok. Oyunlarda ısınmalar oluyormuş ancak rahatsız edecek düzeyde değil. Önceki bilgisayarı hp dv600 serisi oılan biri olarak azıcık ısınmaya bişi demem. Fanı yüksek sesle çalışmasın yeter.

Herkese iyi akşamlar.

Evet renk seçeneği yok malesef. Zaten hepsiburada.com sadece aracılık yapıyor, fatura kesiyor. Ürünü size tedarikçi firma yolluyor. Bana metalik gri geldi, bilemiyorum başkalarına kahverengi gelir mi...

Malesef sadece recovery seçeneğimiz var. O da bir yığın gereksiz programla geldiği için tedarikçi firmayı aradım Asus'un orijinal OEM Windows DVD'sini talep ettim. Onlara ürünlerin bu şekilde geldiğini yurtdışında da bu şekilde dağıtıldığını söylediler.

Zaten ürünün fabrika çıkışlı recovery imajında kendi imajını oluşturman için gereken program yüklü geliyor. İlk kurulumdan sonra Recovery DVD'si oluşturman için uyarıyor. İstediğiniz zaman yapabilirsiniz. Ben açılır açılmaz yaptım, yaklaşık bir saat sürdü 4 DVD'ye yazdı.

Oyunlarda ısınma doğal olarak oluyor ancak kolunu koyduğun yer serin IceCool sayesinde. Elini fan tarafına uzatınca resmen alev attığını fark edince tırstım biraz yeni bir dizüstü kullanıcı olarak ancak olacak o kadar :)

Fan sesi gayet iyi ben fark etmiyorum bile.

Kısacası laptoptan memnunsun yani :) hem ısınmayan laptop mu var... Şans gerek bu işlerde... her marka her model hakkında mutlaka olumsuz bir yorum bulabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: samet_kys
    Kısacası laptoptan memnunsun yani :) hem ısınmayan laptop mu var... Şans gerek bu işlerde... her marka her model hakkında mutlaka olumsuz bir yorum bulabilirsiniz..

Evet :) Şu an için ekran çözünürlüğü (1366 x 768) ile kamera çözünülüğü (0,3 megapiksel) haricinde olumsuz bir görüşüm yok.
  • merhabalar bende yeni aldım bu ürünü
    hepsiburada.com
    4 gün içinde elime geçti
    1sorum cok program var pcde onları kaldırsak nasıl olur
    bide bu devamlı güncelleşirmw diyor ne yapmam gerek arkdaslar
    tsk ederim şimdiden saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muerkaan

merhabalar bende yeni aldım bu ürünü
    hepsiburada.com
    4 gün içinde elime geçti
    1sorum cok program var pcde onları kaldırsak nasıl olur
    bide bu devamlı güncelleşirmw diyor ne yapmam gerek arkdaslar
    tsk ederim şimdiden saygılar

Ben bi' çoğunu kaldırdım...
    Kastınız Windows'un güncelleştirmeleri ise güncelleştirin, nasıl olsa orijinal ürün sahibisiniz.
  • arkadaşlar benim bilgisayarda az önce geldi. fakat birşey sormak istiyorum bu F tuşlarının kısayolları etkin değil ses kısma açma vesaire.. onları nasıl etkin hale getiriyoruz acaba??
  • quote:

arkadaşlar benim bilgisayarda az önce geldi. fakat birşey sormak istiyorum bu F tuşlarının kısayolları etkin değil ses kısma açma vesaire.. onları nasıl etkin hale getiriyoruz acaba??

http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SV/#download

Linkten OS kısmını "Windows 7 64bit" seçin. ATK bölümündeki ilk sürücüyü indirip kurun
  • tmmdır tşkrler ;)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.