Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX071V (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
21.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bide arkadaşlar bana aletle beraber herhangi bir fatura gelmedi acaba onu ayrı olarakmı postalıyorlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: senisevenolsun

ya bide arkadaşlar bana aletle beraber herhangi bir fatura gelmedi acaba onu ayrı olarakmı postalıyorlar??

Ben hepsiburada.com'u aradığımda 15 gün içerisinde elinizde olur dediler. Henüz 1 hafta oldu bilgisayarı alalı... Bekliyorum henüz gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: septendesilyon

Merhaba arkadaşlar, ürünü hepsiburada.com dan aldım. Elime geçeli 2 gün oluyor. Yalnız ürünle ilgili bir problemim var: Bilgisayarı açtıktan 10-15 dakika sonra işlemci bir anda 2,5 GHz hızına çıkıyor ve CPU kullanımı %100 olarak gözüküyor ve buna bağlı olarakta hafif bir ısınma ortaya çıkıyor. Arkada çalışan tüm programları kapattığım halde (antivirüs vb) bu durum bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece devam ediyor.

Böyle bir problemle karşılaşan veya herhangi bir çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim...

arkadaşlar kaspersky internet security 2011 programını sildikten sonra en ufak bir problem yaşamıyorum artık. Çok ilginç geldi bu kadar sene hiç bir problem çıkarmayan kaspersky ile böyle bir olay yaşamam. İnşallah hardware değilde böyle bir software kaynaklı bir problemdir bu.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, ürünü hepsiburada.com dan aldım. Elime geçeli 2 gün oluyor. Yalnız ürünle ilgili bir problemim var: Bilgisayarı açtıktan 10-15 dakika sonra işlemci bir anda 2,5 GHz hızına çıkıyor ve CPU kullanımı %100 olarak gözüküyor ve buna bağlı olarakta hafif bir ısınma ortaya çıkıyor. Arkada çalışan tüm programları kapattığım halde (antivirüs vb) bu durum bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece devam ediyor.

Böyle bir problemle karşılaşan veya herhangi bir çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim...

arkadaşlar kaspersky internet security 2011 programını sildikten sonra en ufak bir problem yaşamıyorum artık. Çok ilginç geldi bu kadar sene hiç bir problem çıkarmayan kaspersky ile böyle bir olay yaşamam. İnşallah hardware değilde böyle bir software kaynaklı bir problemdir bu.

Ben de Kaspersky kullanıyorum ilk kurulum haricinde hiç yaşamadım :\

• quote:

Orijinalden alıntı: UltiCode

quote:

ya bide arkadaşlar bana aletle beraber herhangi bir fatura gelmedi acaba onu ayrı olarakmı postalıyorlar??

Ben hepsiburada.com'u aradığımda 15 gün içerisinde elinizde olur dediler. Henüz 1 hafta oldu bilgisayarı alalı... Bekliyorum henüz gelmedi.

tmdır kardeşim umarım ikimizinkide en kısa zamanda gelir yafs =/
  • Arkadaşlar bende 08.09 da sipariş ettim bugün öğlen itibariyle kargoya teslim edilmiş gözüküyor. Yarın elime ulaşır . Sanırım bilgisayara yeniden format atıcam home premium geliyor çünkü yanında, ultimate yükleyip gereksiz asus programlarını kaldırmayı düşünüyorum . Bir de kullanan arkadaşlardan bir bilgi almak istiyorum 640 gb hdd tek slotta mı yoksa iki ayrı hdd yuvasında 320 +320 şeklinde mi bilgilendirirlerse sevinirim . Çünkü bilgisayarın özellikleri çok iyi olmasına rağmen 5400 rpm bilgisayarı yavaş bırakıyor . 120 gb ssd takmayı düşünüyorum . Kanımca büyük bir hız artışı olacaktır.
  • iki ayrı slotta kardeşim.. ama pc hızı gayet yerinde diye düşünüyorum ;)
  • quote:

iki ayrı slotta kardeşim.. ama pc hızı gayet yerinde diye düşünüyorum ;)

Bende tek slotta Hitachi marka 640 GB HDD var. Size farklı mı gelmiş :\
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1967mustang

Arkadaşlar bende 08.09 da sipariş ettim bugün öğlen itibariyle kargoya teslim edilmiş gözüküyor. Yarın elime ulaşır . Sanırım bilgisayara yeniden format atıcam home premium geliyor çünkü yanında, ultimate yükleyip gereksiz asus programlarını kaldırmayı düşünüyorum . Bir de kullanan arkadaşlardan bir bilgi almak istiyorum 640 gb hdd tek slotta mı yoksa iki ayrı hdd yuvasında 320 +320 şeklinde mi bilgilendirirlerse sevinirim . Çünkü bilgisayarın özellikleri çok iyi olmasına rağmen 5400 rpm bilgisayarı yavaş bırakıyor . 120 gb ssd takmayı düşünüyorum . Kanımca büyük bir hız artışı olacaktır.

Bende tek slotta.
    Ben de SSD almayı düşünüyorum, HardDisk'ten memnun değilim malesef. Pili korumak adına mecburen yavaş oluyor malesef :\

• bende hepsiburadadan sipariş etmiştim az önce geldi kargodan. recovery dvd ileri yazıyorum şuanda. yapmamı önerdiğiniz bişey warmı kaldırmamı önerdiğiniz programlar fln?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelgs

bende hepsiburadadan sipariş etmiştim az önce geldi kargodan. recovery dvd ileri yazıyorum şuanda. yapmamı önerdiğiniz bişey warmı kaldırmamı önerdiğiniz programlar fln?

Bence önce Windows'un SP1 güncelleştirmesini yükleyin. Ardından diğer Windows güncelleştirmeleri ve tabii ki koruma programınızı yükleyin.
    Zaten bu arada yüklü gelen programlara da gözatarsınız istemediklerinizi kaldırırsınız.
  • Hepsiburada.com ''Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.'' stoklar bugün tükendi sanırım. böyle bi durumda kac güne tekrar ürün gelir fikri olan var mı?
  • sanırım sınırlı stoktu hocam. Bende almaya karar vermiştim ama tükenmiş. geri geldiğinde muhtemelen 2400 tl civarında satacak hepsiburada.com
  • hmm fakat İndirim için Son 5 gün diyordu. Stoklu olsa son 24 ürün falan demez midi ya. carsambaya kadar gelirse umarım 1800 lerde satmaya baslarlar çarsambaya kadar inş..::::)
  • arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. dün gelen bilgisayarımda tamamen hayal kırıklığına uğradım. içinde tonlarca program varve çok yavaş bilgisayar. herhangi bi programı kaldırmak istediğimde bile o kadar kasıo ki makine inanamazsınız. ne yapmamı önerirsiniz. gerçekten bu kadar etkiliyo olabilir mi bu programlar. hepsini kaldırsam sorunum çözülür mü ki..
  • En mantıklısı temiz bir kurulum yapmak ancak bunun için Asus'un Windows 7 diskine ihtiyaç var. Herhangi bir Windows 7 diskiyle kurulum yapsak aktivasyonda sorun çıkartır OEM ürün olduğu için.
    Yabancı forumlarda da okudum. Asus'un OEM orijinal Windows 7 diski yurtdışında da dağıtılmamış.
  • arkadaşlar peki pil süresi ne kadar bu laptop'un ?
    oyun falan oynarsanız ortalama ne kadar gider ?
    ya da sadece internette vakit geçirdiğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electrical Engineer -- 11 Eylül 2011; 18:12:01 >
  • Tamamen şarj olduğunda bildirim alanında kalan süre olarak 4 saat diyor. Ama tabii ki 4 saat sürmüyor.
    Genel olarak kablosuz internette bağlanıyorum, parlaklık azami seviyede hiç düşürmüyorum: 3 buçuk saat civarında kullanıyorum.
    nVidia'nın grafik işlemisinin sadece gerekli olduğu zaman çalışması pilden büyük tasarruf sağlıyor. Oyun oynarken nVidia'nın grafik işlemcisi devreye girecektir ayrıca oyunun ihtiyacına göre TurboBoost da devreye girecektir... Ne kadar sürebileceğini bilemem ama uzun değildir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltiCode

Tamamen şarj olduğunda bildirim alanında kalan süre olarak 4 saat diyor. Ama tabii ki 4 saat sürmüyor.
    Genel olarak kablosuz internette bağlanıyorum, parlaklık azami seviyede hiç düşürmüyorum: 3 buçuk saat civarında kullanıyorum.
    nVidia'nın grafik işlemisinin sadece gerekli olduğu zaman çalışması pilden büyük tasarruf sağlıyor. Oyun oynarken nVidia'nın grafik işlemcisi devreye girecektir ayrıca oyunun ihtiyacına göre TurboBoost da devreye girecektir... Ne kadar sürebileceğini bilemem ama uzun değildir :)

anladım hocam cok sagol.
    usb 3.0 girişi var mıydı bu laptop'un cok fazla detaylı ınceleyemedım de baslıgı gordum burdan bazı yorumları okudum sadece.
    nasıl memnun musunuz laptoptan ?
    önerir misiniz ?
    benım ıcın ısınma problemı en buyuk problem pil kullanım suresıyle beraber.
    http://bimeks.com.tr/urun/114222/asus-u35jc-rx127v.aspx#specs
    şu model için ne dersiniz peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Electrical Engineer

anladım hocam cok sagol.
    usb 3.0 girişi var mıydı bu laptop'un cok fazla detaylı ınceleyemedım de baslıgı gordum burdan bazı yorumları okudum sadece.
    nasıl memnun musunuz laptoptan ?
    önerir misiniz ?
    benım ıcın ısınma problemı en buyuk problem pil kullanım suresıyle beraber.
    http://bimeks.com.tr/urun/114222/asus-u35jc-rx127v.aspx#specs
    şu model için ne dersiniz peki ?

USB 3.0 malesef yok. Ben gayet memnunum, hepsiburada.com'daki indirimi görünce aldım. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.
    Isınma konusunda beni rahatsız eden hiçbir şey yok. Genel olarak kucağımda kullanıyorum bilgisayarı, hiç rahatsız olmuyorum.
    Bu arada şunu da belirtmeliyim: bu bilgisayarda oyun oynamıyorum. Sadece denemek için yükleyip açtım yaklaşık 1 saat oynadım. Fandan alev atıyordu doğal olarak ama klavyesinde aşırı ısınma yoktu. Gayet rahattım rahatsız eden bir durum yoktu.
    Bahsettiğiniz modelle ilgili olarak: özelliklerinden de anlaşılacağı gibi bu ürünün (K53SV) altında. Bence ikisi arasında kalırsanız K53SV modelini alın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.