Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D SES SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler laptopu alalı 5 gün oldu ama hoparlöründe bir sorun var, sesi çok açıp müzik dinlersem müziğin bazı yerlerinde (mesela vokaldaki kişi bağırınca, tizliğin arttığı yerlerde ) hoparlörün sağ tarafında küçük bi cızırtı gibi birşey oluyor ne ile alakalı olabilir bu? Ses ayarlarıyla bağayı bi oynadım ama fazla bir değişiklik olmuyor o ses azalsada hep devam ediyor. Yardım ederseniz memnun olurum, teşekkürler.

• evet beyler yok mu bu konuda bilgisi olan?
  • Hoparlörlerin biri patlaktır yüksek ihtimalle.
    Her modellerde sıklıkla olur bu tarz problemler.
    Çok kafana takarsan bir ara ver servise değiştirirler hoparlörleri.
  • teşekkürler ilgin için, çok para isterler mi peki malum daha yeni masraf yaptık o kadar zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasdwasd34

teşekkürler ilgin için, çok para isterler mi peki malum daha yeni masraf yaptık o kadar zaten..

Garantiden yaptıracaksınız para vermeyeceksiniz.
    Düşürüp kırmadıktan sonra her şeyi garantiye alır servisler.
  • bende de aynı sorun var sağ hoparlör yüksek seste cızırdıyor ve daha boğuk daha dün aldım :(
  • Sesi sonuna kadar açarsanız hep laptopda olduğu gibi son sesde cızırtı gelir bu da normaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus FX550VX sorunları
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slmnlar bende aldım bu makıneden ses cok boguk cıkıyor realtek hd yazıyor ama cok boguk sarkılar eskı samsubg da srs wow vardı realtek canlı calıyor ama bunda yok bunu nasıl halledebılırım
  • Bu soruna cozum bulan var mi ayni sikinti bende de mevcut maalesed
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.