arkadaşlar bu laptobu alıcam fakat sormak istediğim bir kaç soru var kullananlar var ise cevaplasınlar lütfen :)
1- Lenovo laptoplardaki gibi ısı sarfiyatı modu gibi bir ayarı varmı 2- Ekrana sağdan soldan yukarıdan falan bakınca görüntüde bi bozukluk oluyormu 3- hoparlör kasanın arkasındamı yoksa klavyenin bulunduğu kısımdamı ?
İlk defa başlık açtım çok heyecanlandım he
quote:
Orijinalden alıntı: sciroccoakar
arkadaşlar bu laptobu alıcam fakat sormak istediğim bir kaç soru var kullananlar var ise cevaplasınlar lütfen :)
1- Lenovo laptoplardaki gibi ısı sarfiyatı modu gibi bir ayarı varmı 2- Ekrana sağdan soldan yukarıdan falan bakınca görüntüde bi bozukluk oluyormu 3- hoparlör kasanın arkasındamı yoksa klavyenin bulunduğu kısımdamı ?
İlk defa başlık açtım çok heyecanlandım he
1 -) Bende k55vm modeli var ısı sarfiyatı gibi bir mod yok.Ama daha ısınma konusunda hiç sorun yaşamadım ben.
2-) Ekranda tabi ki bozukluk oluyor uzaktan yandan falan bakınca ama arkadaşımda lenovo var onun ekranı daha kötü =))
3-) Hoparlör kasanın altında kardeş.
Benim leptopun tam modeli Asus k55vm sx034r, ev arkadaşımın leptopu lenovo z580 işlemci, ekran kartı herşey aynı leptopların ama asusun +'ları daha fazla
SES KONUSUNDA BÜYÜK ENDİŞEM VAR YA KASANIN ALTINDAN SES NASIL GELİYOR SAÇMA GELDİ BANA BOĞUK GELMEZ Mİ SES ? YADA DİZÜSTÜNE KOYSAN SES TAMAMEN KAYBOLMAZMI ? ÇOK SİNİR BOZUCU OLUR DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİMİ ?
quote:
Orijinalden alıntı: sciroccoakar
SES KONUSUNDA BÜYÜK ENDİŞEM VAR YA KASANIN ALTINDAN SES NASIL GELİYOR SAÇMA GELDİ BANA BOĞUK GELMEZ Mİ SES ? YADA DİZÜSTÜNE KOYSAN SES TAMAMEN KAYBOLMAZMI ? ÇOK SİNİR BOZUCU OLUR DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİMİ ?
Boğuk gelmiyor ama ses tabi ki azalıyor dizüstünde.Ama alt tarafında olmasının çok büyük bir avantajıda var.Masanın üzerine koyduğun zaman şimdiye kadar benim leptoplarda gördüğüm en yüksek sesi veriyor.Ben öğrenciyim evimizde 5 tane laptop var benim laptop kadar ses çıkaran başka laptop yok.2 tane Acer, 1 tane Hp, 1 tane Lenovo var
Selam bende de ASUS K55VM var bence ses boğuluyo hatta ben bazen laptopun ikitarafına kitap gibi bişeyleri yükselti olarak koyup kullanıyorum ses için
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar boğuk ses olduğunu doğruluyor. Sonuçta bu bir multimedya bilgisayarı değil yani normal.