Şimdi Ara

Asus Laptop acilmiyor yardim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben asus F3T laptop aldim aldigimda vista yüklüydü o vistayi acronis true image ile yedekledim ve xp yükledim onuda yedgini aldim xp kulandim bir ara seste pronblemler oldu ve dedim vistayi yeniden yüklüyüm vistayi yükledim basariyla tamam landi yükleme ama simdi bilgisayr aciliyor asus yazisinda donup kaliyor yani vista acilmiyor ve cddende ne xp nede baska birsey yüklemiyor yani boota yapmiyor ve biosta acilmiyor yardim lütfen?

• windows bozulmuş olabilir xp yi yeniden kur yada vistayı ama ilk önce bilgisayarı cd romdan başlatmalısın bunun için biostan ayar yapmalısın pc yi cd den başlatman için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 18 Ekim 2007; 21:24:28 >
  • Hocam Low Level Programı İndir Bir Güzel At Tamamadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celaleddin Ari

windows bozulmuş olabilir xp yi yeniden kur yada vistayı ama ilk önce bilgisayarı cd romdan başlatmalısın bunun için biostan ayar yapmalısın pc yi cd den başlatman için

dedigim gibi biosa giremiyorum bios acilmiyor ve xp cd sinide koydum cd den yükleme yapmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

Hocam Low Level Programı İndir Bir Güzel At Tamamadır

hocam bu dedigin programmi nereye nasil aticam laptop acilmiyor nasil olcak cd'dende okumuyor biraz daha aciklarsan sevinirim ve Hard diskin D bölümünde benim cok dosyalarim var silmezmi bu program yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SantKar -- 17 Ekim 2007; 22:47:09 >
  • arkadaslar yokmu bir yardim ne bios aciliyor ne bilgisayar cdden boot yapmiyor hic basima gelmedi yardim??????
  • hocam. bios gitmiş anlaşılan ne yaptıysan. eğer cesaretin varsa ve bulabilirsen laptobun altını sök. bios pilini bul onu 5 dakka çıkar ters tak. ama garantin gidebilir. fiziki bi şey yapmadan açamazsın onu. çaren yok. bence paketle ve garantine götür. açılmıyo bu de bırak. sakın ama sakın xp konusuna girme. eğer adamalr ... ise garantin geeçersiz diyebilirler.

yok ben deliyim diyosan aç :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ssd takma yardim
    5 yıl önce açıldı
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • flika sagol ama acma riskine girmeden verdim servise aynen acilmiyor dedim servistekilerde bakinca hemen anladilar bios mevta olmus neyse benim üzüldügüm bir cok dosyam önemli seyler vardi acaba onlar silinirmi yoksa silmezlermi merak ettigim konu o yedeginide almamistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SantKar -- 18 Ekim 2007; 15:39:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.