Şimdi Ara

Asus laptop aldım.Ekranda sorun var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar A6 işlemcili asus bir laptop aldım .Herşeyinden memnunum ?Ekran çerçevesinin sağ tarafında içeri doğru ışık gözüküyor ..Bu normal midir yoksa değiştireyim mi laptopu ?

Şimdiden teşekkürler yardımınız için ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cchy -- 16 Temmuz 2012; 21:14:43 >

• Bazı modellerde rastlanıyor bu durum mesela n55 serisinde bazı modellerde mevcuttu hemen herkeste vardı.Üretim hatası denebilir bunun üretim hatası olduğunu öğrenmen için aynı model mağazada bir bilgisayara ya da burda bir kullanana rastlamalısın.
  • Aldığım mağazaya uğramaya çalışayım o zaman ya da buradan aynı problemi olanlar yazarsa paslaşırız ..Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Bazı modellerde rastlanıyor bu durum mesela n55 serisinde bazı modellerde mevcuttu hemen herkeste vardı.Üretim hatası denebilir bunun üretim hatası olduğunu öğrenmen için aynı model mağazada bir bilgisayara ya da burda bir kullanana rastlamalısın.

Aynısı benim G75 imde de vardı sağ alt köşede birde bilgisayar hiç açılmıyordu şu an doa raporu istemiyle servise gönderdim cevap bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.