Şimdi Ara

Asus Laptop AMI Bios Ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayara program yüklerken sanırım çok ısındığı için reset attı ve bir daha tam olarak açılmadı.Herşey normal bi şekilde giderken Windows XP ekranı çıkınca durum çubuğu sürekli doluyo ve o şekilde kalıyo.Daha sonra o ekranıda geçip mavi ekran çıkmaya başladı ve saatlerce bekledikten sonra açılıyomuş gibi yaptı ve american megatrends ekranı çıkmaya başladı ekranda F2 basınız diyo ve bios'a giriyo.Bi kere daha american megatrends ekranı çıkmıştı onu düzelttim bunda hiç bir şey yapamıyorum.

Eğer konu hakkında bilginiz yoksa boşu boşuna c/p yapmayın.

• bios default oyle açmöayı dene eğer açılırsa sonrasında bios update yap biosun ucmus olabilir
  • Default yaptıktan sonra böyle oldu.Bios uçmuş olsa ne yapabilirim ?
  • Bios uçmuş olsa dosyalarım zarar görür mü ? Bios yüklendikten sonra eskisi gibi olur mu ?
  • Eğer konu hakkında bilginiz yoksa boşu boşuna c/p yapmayın.
    biz boşu boşuna c/p yapmayalım istersen

öncelikle ne programı yüklerken hata aldınız
    windows mu oyun vs mi
    bios uçmuş olayına katılmıyorum uçmuş olsa biosa giremezdin sistem hiç açılmazdı sen f2 ile girebiliyormuşsun
    biosa gir sistem hdd yi görüyormu onu kontrol et bios günclleme olayına hiç girme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 27 Ağustos 2009; 20:25:44 >
  • Itunes yüklüyodum. Sorunu hallettim, repair yaptıktan sonra herşey düzeldi ve tüm dosyalar duruyor. Hepinize teşekkür ederim.
  • Bu sorunu hallettim, şimdi bilgisayarı açarken "Disk veya başka ortam çıkarın başlatmak için bir tuşa basın" diye bir uyarı veriyor.

Cevap ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DejavuLife -- 2 Eylül 2009; 7:55:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper nirvana bios ayarları
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.