Şimdi Ara

Asus laptop fisten cekince direkt kapaniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopu dun aksam sarja biraktim sabah actim.. butun gece sarjda olmasina ragmen laptop yuzde 50 kusur sarj olmustu yuzde 98 e gelince sarji cektim laptop 1 2 saniye icerisinde kapandi.. fisteyken calisiyor ama fisten cekince direk kapaniyor.. laptopu iki gun once ikinci el olarak almistim 1 2 gun sarjsiz kullanimda hicbi problem olmadi amaa taaki bu sabahki olaya kadar evet arkadaslar varmidir yardimci olabilcek birileri ?? Yani simdi batarya olu diyeceksiniz de iki gun kullandim sarji goturuyordu gayet.. bide dun bilgisayarcida icini actik iyice temizlettim ordadada kontrol ettik acildi driverlarni felan yukledik hatta. Sorun ne gercekten cozemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• katarn K kullanıcısına yanıt
    Batarya sorunu Olma ihtimali yüksek
  • Ariza yoksa batarya nin omru bitmistir. Biten bataryalar soklama yontemi ile kisa bir sure calisabilir, cok kisa

• quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

Batarya sorunu Olma ihtimali yüksek

hocam tamamda yani 2 gün kullandım sarssızda kullandım kapanmadı.. dün gece sarja bıraktım.. kalktıgımda %55 felan dolmustu.. Aldım fişte kullandım dedigim gibi cekince fişi 2 - 3 saniye içinde kapanıyor.. Fişte kullanırken hiçbi problemi yok furmarkla felanda test ettim yani dedim acaba bilgisayarın bakımını yaparken bilgisayarcı bi problemmi oldu orda actık pc yide kullandık test ettik driver felan yükledik.. Galiba tek caresi yeni bi bataryayla denemek olacak.
    Bazen Satarken bataryayı 1 günlügüne felan idare edecek yöntemler var satıcılar böyle oyunlar yapabiliyor malesef yeni bir batarya bulabilirseniz onla bir test edin
  • şimdi arıza varmı yokmu o konudada emin değilim furmarkla test ettim. 2 - 3 dakika baya bi yardırdı makina kendini sonra kapattım. bataryayı cıkartıp direk sarjı takarak calıstırdım bi problem olmadı 2 - 3 saat aktif olarak bi sürü işlem yaptım video izleme face wordde yazı yazma gibi en ufak bi hata belirtisi vermedi ama sarjı cıkarınca max 10 saniye içinde direk kapanıyor laptop.. Anlamadıgım nokta dün geceye kadar böle bi durum yoktu dün gece sarja koydum kalktıgımda %55 di %98 olana kadar sarjda kullandım cıkarınca olustu bu sorun.. hayır böle bi sorun vardıysada daha once kullandıgım o 2 günde ortaya neden cıkmadı.. Bu arada laptobum K55VJ-SX077D aldıgım arkadası aradım getirebilirsin sıkıntı yapma dedi ya acıkcası cihazda 10 numara sadece bataryaysa problemi alırım bi batarya problem değil..
    Denemek Lazım başka birşeydende kaynaklanıyor olabilir sorun denemeden bilemezsiniz teknik servislerinde batarya sorunlarında yaptıgı işlem budur deneme yöntemi ile tespit eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batarya almak sorun degilse orjinaller 100 tl den asagi degildir, bilgine. Dedigim gibi belki sana verilmeden once soklanmistir.

• quote:

Bazen Satarken bataryayı 1 günlügüne felan idare edecek yöntemler var satıcılar böyle oyunlar yapabiliyor malesef yeni bir batarya bulabilirseniz onla bir test edin

hocam ciddimisiniz ya :D ? Yani 1 günlüğüne idare edebilicek yontemler var diyorsunuz ? Öleyse eğer bulurum o arkadası o bataryanın ücretini bizzat tahsis ederim o farklı bi konuda.. Dedigim gibi makina güzel.. bide termal macununu fanını felanda temizlettim iyice canavar gibi oldu simdi sırf bi batarya yüzündense iade etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

Batarya almak sorun degilse orjinaller 100 tl den asagi degildir, bilgine. Dedigim gibi belki sana verilmeden once soklanmistir.

Olabilir haklısınız yarın ben sağlam bir bataryayla deneyeyim.. Cıkar ortaya teşekkürler.
    Bi batarya diyip geçmeyin nette aradıgınızda yan sanayi ürünler var dolu sizin pc ye uyumlu 60-70 Tl ye Ama Senesini çıkarmadan çöpe atarsınız ve bilgisayara zararı olabilir Orjinalinin Fiyatı 75 Dolar yani 200-250 Tl civarı işin garip tarafıda Türkiyede hiçbir sitede yok orjinali zor bulunan bir batarya Asus Ana Merkezde Vardır Gerçi İstanbulda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 24 Nisan 2016; 3:47:23 >
  • quote:

Bi batarya diyip geçmeyin nette aradıgınızda yan sanayi ürünler var dolu sizin pc ye uyumlu 60-70 Tl ye Ama Senesini çıkarmadan çöpe atarsınız ve bilgisayara zararı olabilir Orjinalinin Fiyatı 75 Dolar yani 200-250 Tl civarı işin garip tarafıda Türkiyede hiçbir sitede yok orjinali zor bulunan bir batarya Asus Ana Merkezde Vardır Gerçi İstanbulda

tamam hocam tekrardan teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.