Bildirim
ASUS Laptop WiFi Problemi
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başka Wifi lere giriyormu ? -
Hayır hepsine aynı muammele yapıyor. Modem resetleme vs çare olmadı. Wifi'a diğer cihazlar bağlanıyor sorunsuz. -
Hayır hepsinde böyle. Diğer cihazlar bağlanıyor bu arada sorunsuz. Modem reset vs denedim. -
Benimde bir ara durup dururken girememe sorunum olmu?tu sonra a? ayarlaryndan dns ayarlarynyn üstünde a? geçidi kysmy varya üst kysym hep otomatik atanyyor ama belli süre sonra modem atayamyyormu? yani bilgisayar kendisi atamasy için bilgiyi alamyyormu? bizde onun atamasy gereken bilgiyi kendimiz el ile atyyormu?uz
Syrasyyla 192.168.1.1
255.255.255.0
192.168.1.6
Benim hala böyle duruyor belki çözüm olur ? -
Benimde bir ara durup dururken girememe sorunum olmu?tu sonra a? ayarlaryndan dns ayarlarynyn üstünde a? geçidi kysmy varya üst kysym hep otomatik atanyyor ama belli süre sonra modem atayamyyormu? yani bilgisayar kendisi atamasy için bilgiyi alamyyormu? bizde onun atamasy gereken bilgiyi kendimiz el ile atyyormu?uz
Syrasyyla 192.168.1.1
255.255.255.0
192.168.1.6
Benim hala böyle duruyor belki çözüm olur ? -
Yarın deneyecegim teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- bios şifresini unuttum
- oyunu tam ekran yapma
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- ekran videosu alma
- pc otomatik kapatma
- laptop menteşe tamiri
- internet hızlandırıcı
- gigabyte bios tuşu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X