Şimdi Ara

Asus Laptop wireless lan + bluetooth sorunu ( acil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
75.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS X61SF253DV laptop aldım arkadaşlar 1 haftadır sorunsuz kullanıyordum. Fakat bugün açtım pc yi baktım ki wireless lan + bluetooth kendi kendine disable yapmış ve tekrardan aktifleştiremiyorum. Ne yapmam lazım ?

• driverlerını kaldır
    tekrar kur

çözüm olmazsa virüs programını güncelle
    ayrıntılı bir tama yap

buda çözüm olmazsa

formatla yeniden işletim sistemi kur
  • driveri indirdim kurdum olmadı ama kaldırmadan... şimdi kaldırarak deneyecem bakalım
  • olmadı
  • aynı sorun bende de var formatladım, driverlarını tekrar kurdum hatta linux bile denedim olmadı. Fn+F2 kombinasyonu bluetooth ve wireless donanımlarını kontrol ediyordu normalde ama onlar da bir işe yaramıyor. Bilen biri yardım etsin lütfen

edit: az önce bios u da kurcaladım security sekmesindeki locked ve unlocked değerlerinin tamamını kapalı yaptım pc yi açıp kapattım sonra tamamını tekrar ilk değerlerine getirdim gene olmadı.

edit2: bana yapılan bir eşşek şakasını az önce çözdüm kasanın önündeki sağa sola giden açma kapama dümesini kapatmış burdaki sıpalar. dünden beri sinirden kudurdum yaw hiç de aklıma gelmedi valla. dostum senin probleminde bu olabilir bir bak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoke746 -- 29 Eylül 2009; 22:16:06 >

• Sorunuun Çözülmesine Sevindim..
    Güzel şaka yapmislar yanliz sana
  • arkadaşlar bende de bu sorun var fn+f2 kombinasyonu sürekli disable görünüyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum

edit: sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayigit -- 8 Temmuz 2010; 21:52:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayigit

arkadaşlar bende de bu sorun var fn+f2 kombinasyonu sürekli disable görünüyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum

Dostum sorunu nasıl çözdün? ben de de aynı sorun var. Asus f3sv marka laptop. wireless console sadece bluetooth a hükmediyor. wireless otomatik açılmıyor. tanıla ve onar yaparak ancak açılıyor. öndeki tuş da on da. fn tuşu biişi eğiştirmedi. recovery yaptım. başka bişi kaldı mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayigit

arkadaşlar bende de bu sorun var fn+f2 kombinasyonu sürekli disable görünüyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum

Cihazınızın yanında veya önünde Wirless buttonu var Fn+f2 den bahsetmiyorum, Cihazınızı elinize alınız ve sağına soluna iyice bakınız, yüksek bir ihtimalle buttonu off konumundadır..

Erdem KARAKURT
    IT Manager
    http://www.erdemkarakurt.com

• çok tşkler sağda asus da varmış wifi:)
  • N550 serisi için Intel mi yoksa Atheros mu yüklememiz lazım, bluetooth u eşleştiremiyorum
  • güncell,bende bluettoth ile telefonu bir türlü baglayamadım... hangi driver hangi dosya ,hangi ayar ,yardımcı olabilene şimdiden tesekkurler....
  • erdemkarakurt yardım için teşekkürler >> Cihazınızı elinize alınız ve sağına soluna iyice bakınız, yüksek bir ihtimalle buttonu off konumundadır.. <<<
  • gücel.. asus fx503v aldım yeni. ama buluetooth yok. sağına soluna baktım buyon yok klavye de de yok

acaba şu harddiskin takılıp çıkarılan yeri mş açıp baksamki?
  • Bende yandaki wireless tuşu açık/on olduğu halde yinede wifi açılmıyor. Ha keza fn + f2 yapınca devamlı wireless lan off yazıyor. Bir türlü açılmıyor on şekline geçmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.