Şimdi Ara

Asus leptop ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bilgisayarım K53S asus dizüstü modeli. özellikleri resimdekiler gibi...

Sorunum ise şudur; Yaklaşık 1 yıl önce GTA 4 ü mükemmel bir şekilde oynatan bilgisayarım bu gün yüklediğimde kasmaktan oyun dahi oynanmıyor. Yeni format attım çözüm olur mu acaba diye, ne yazık ki yanlışlıkla Windows'u tüm HD'ye kurtararak sadece C var yereldisk D yok. bunun pek etkisi olur mu bilmiyorum. Ancak bilgisayarımda böyle bir grafik sorunu var.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekürler...

Asus leptop ekran kartı sorunu Asus leptop ekran kartı sorunu Asus leptop ekran kartı sorunu

Ve sondaki GTA4 ten çekilmiş bir görüntüyü de eklemek istedim... "Resource Usage" deki düşük rakam dikkatimi çekti. bilgisi olanlardan en kısa sürede yardım talep ediyorum...
     Asus leptop ekran kartı sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeuser01 -- 23 Haziran 2014; 22:18:06 >

• Home basic yerine çeşke ultimate veyada win 8.1 kurmanı tavsiye ediyorum ayrıca fazla doldurma hddyi oda yavaşlamaya sebebiyet.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    zaten HDD nin yarısından çoğu boş... win 8 kurunca eski performansa kavuşurmuyum peki ?
  • zeuser01 Z kullanıcısına yanıt
    WP 8.1 hepsinden iyi kur tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    1660s ekran kartı ısınma sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.