Şimdi Ara

Asus M4A89GTD-PRO/USB3.0 Anakartla İlgili Paylaşımlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
1
Favori
22.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
    soralı epey olmuş ama ben şuan bu anakart ile fx6300 kullanıyorum o.c ile 4.0 ghz ayarına sabitledim gayet stabil. son çıkan beta bios var onu yüklemen yeterli başka bir arkadaş da fx8350 kullanıyordu o da o.c yapmış sorun yoktu. kart o.c ile çok stabil ben 4.5 de uzun süre kullanmıştım sorunsuzca. bazı 990 chipsetli gigabyte ve msi anakartlar 4.2 yi geçemiyor bile bu anakart 890 chipset ile 4.5 de stabil. eski ama babacan anakarttır, fx desteği ile de için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

soralı epey olmuş ama ben şuan bu anakart ile fx6300 kullanıyorum o.c ile 4.0 ghz ayarına sabitledim gayet stabil. son çıkan beta bios var onu yüklemen yeterli başka bir arkadaş da fx8350 kullanıyordu o da o.c yapmış sorun yoktu. kart o.c ile çok stabil ben 4.5 de uzun süre kullanmıştım sorunsuzca. bazı 990 chipsetli gigabyte ve msi anakartlar 4.2 yi geçemiyor bile bu anakart 890 chipset ile 4.5 de stabil. eski ama babacan anakarttır, fx desteği ile de için rahat olsun

Aynen dediklerinize katiliyorum hocam birde 8+2 faz olmasida artisi. Bu anakart ile 8320 alip yolumuza devam etcez insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt
    al tabi kesinlikle randımanlı çalışacaktır, tek eksiği pci e x16 slotu altta olan. kasa full tower değilse kasa tabanına çok yakın duruyor üsttekine tek kart takarsan 1.1 x8 de çalışıyor alttaki 2.0 x16. bunu görmezden gelirsek iyi kart :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

al tabi kesinlikle randımanlı çalışacaktır, tek eksiği pci e x16 slotu altta olan. kasa full tower değilse kasa tabanına çok yakın duruyor üsttekine tek kart takarsan 1.1 x8 de çalışıyor alttaki 2.0 x16. bunu görmezden gelirsek iyi kart :D

Evet katiliyorum tek eksigi bencede o yazdiginiz. Keske ust taraftaki slot x16 olsaydi ama napalim boyle devam insallah
  • konu hortlayacak ama imzamdaki sisteme ekran kartı ve ram yükseltme yapmam gerek. 3d tasarım ve mimari programlar için kullanacağım. 16 gb ram ve ve ekran kartı alacağım ancak uyumluluk sorunu kafamı karıştırıyor.kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim hangi marka ram ve ekran kartı almalıyım ?
  • Sistem hortlamis gibi olacak. FX 8 serisi bu anakartla uyumlumudur.

X4 955 yerine hangi işlemciyi almak daha fazla performans artışı sağlar

• fx 6100 ve ya 6300
    gayet iyi iş görür
  • fx 8350 ıle kullanıyorum sorunsuz...
  • darkk34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu anakart var phenom 2 965 le kullanıyorum fakat eb fazla 8150 desteği var gözüküyor siz 8350 ile m4a89 la nasil kullanıyorsunuz

• Hocam 3030 bios ile sorunsuz asus tr sitesinde yok 3029 a kadar var (en son oyleydı) ben asus cn den ındırmıstim usb ye atıp bios tan usb ıle flash lamıstım ez flash tan su an işteyim ss atarım aksam...

• Ram problemi yaşıyorum
    bazen açılırken pc siyah ekranda takılıyor
    bazen windows 5 dakka kullanıyorum mavi ekran çıkıyor veya direk kilitleniyor

bende ramlerin yerini değiştirecek açıyorum

kingston 4 gb 1600 mhz yeni ram aldım 2 ay sorunsuz kullandım

şimdi bu ramle açılış bile yapamıyorum
    eski 2 gb 1333 le açılış yaparak 6 gb görüyorum
    ama arada sırada yine kilitleniyor

bios son sürüm 700 wat kasa
    phenom ıı 6x 2,8 ghz işlemci
    1 tb hdd+
    ati 4850 ekrankartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 81comancero -- 29 Mayıs 2015; 12:31:12 >
  • Hocam bios pilini degıstır bi ara bendede vardı boyle bi sıkıntı ram 1600 Mhz ıcın 1.65 voltaj ver (tabi Ramin uzerindeki deger 1.65 varsayılan ise cunku anakart oto ayarda 1.5 veriyor ) sorun kalmaz tahmınımce

• Tabi birde power ın guc kesme ihtimalide olabılır Şase yapıyorsa biyere değip o yuzden de acmayabılır,

ram açılışta anakart uzerınde kırmızı ışık verıyorsa ve sönmüyorsa anakart tan mem ok tuşunu da kullanabilirsin

• Bu anakart üzerinde 1090t'yi 3.6ghz'de kullanıyorum. Destek verilen CPU listesinde FX 8350 görünmüyor o işlemciyi destekliyor mu?

Eğer destekliyorsa almak mantıklı olur mu? 8350'ye oc yaparak gözle görülür bir performans artışı sağlayabilir miyim?
  • fx 8350 destekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkk34 -- 30 Mayıs 2015; 22:53:13 >
  • Konusu da mı varmış bu anakartın
    Bende de var. Fx 6100 ile kullanıyorum. 8350 desteklediğini bilsem 8350 alırdım çalıştıranlar varmış araştırmıştım ama çok fazla olumsuz yorum okuduğum için vazgeçtim vishera fx serisinden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkk34 kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi akşamlar üstteki yorumlara baktım anakartın kutusundan çıkan parçayı beyaz slota takmazsanız x8 çalışır yazmış arkadaşlar. Ben 2. Elden aldım yanında aldığım arkadaş bir şey vermedi x8 çalışması sorun olmaz sanıyorum ekran kartı gtx 750 ti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU anakartta sata 3 portları en alttaki portlar mı?..Rengini değişik yapsalarmış.hangisi sata 3 portu belli olmuyor.
  • Bu pc kapalıyken usb ye hüç verme seçeneği nasıl kapanır?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.