Şimdi Ara

Asus M4A89GTD-PRO/USB3.0 Anakartla İlgili Paylaşımlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
1
Favori
22.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkerse

Arkadasl yeni bios cıkmıs onu yukledım ama sımdı windows acıldıktan 25-30 sn sonra maus ve sistem kilitleniyor. iki isletim sistemi yuklu win xp win 7 ıkısındede aynı sorun ne olabılır

3017 nolu biosta sadece am3+ işlemci kullananların yüklemesi gerektiği yazıyordu

(For testing AM3+ CPU Function only, do not update this BIOS while using AM3 or previous type CPUs!)

am3 ve daha eski işlemci kullananlar yüklemeyin şeklinde bir uyarı vardı siz muhtemelen 3027 nolu biosu yüklediniz bu versiyondada aynı durum olabilir...
    sizin bir eski bios verisyonuna dönmeniz gerekiyor sanırım.
  • merhaba arkadaşlar
    senenin başından beri bu kartı kingston marka 2 tane 2gb lık ramle kullanıyorum(twin değil).

mesele şu.
    1-) 2x2 twin ram ve eski ramlerimle toplam 8gb yapsam ne verim alabilirim.

o iş öyle olmuyo hacı derseniz

2-) 4x4 lük ne öneririsiniz

bütçe max.150tl
    herkese iyi günler
  • arkadaşlar bu anakartla birlikte KINGSTON 4GB (2x2GB) KIT Hyperx T1 DDR3 1600MHz CL8 XMP Ram bu ramleri kullanıyorum ama bir türlü dual olmadı. anakarttaki aynı renkli yerlere takıyorum, pc açılışta bios ekranında donuyor. yanyana farklı renklere takınca açılıyor. bu konuda yardım edebilecek bir arkadaş varmıdır, ya da bios ayarıömı gereklidir
  • Bu anakartta x16 ekran kartınızı mavi slota mı yoksa gri slota mı bağladınız.Benim ki gri slota bağlı switch kart takılı.Ama kullanma kılavuzunu okuyunca mavi slota bağlı olursa ekran kartımı 16x performansında kullanabilirmişim.Gri slota bağlı iken 8x performansında kullanılıyormuş.Şimdi ben hd 5850 ekran kartımı mavi slota mı bağlarsam en iyi performansı bu slotta mı alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss1905

Bu anakartta x16 ekran kartınızı mavi slota mı yoksa gri slota mı bağladınız.Benim ki gri slota bağlı switch kart takılı.Ama kullanma kılavuzunu okuyunca mavi slota bağlı olursa ekran kartımı 16x performansında kullanabilirmişim.Gri slota bağlı iken 8x performansında kullanılıyormuş.Şimdi ben hd 5850 ekran kartımı mavi slota mı bağlarsam en iyi performansı bu slotta mı alırım.

Ekran kartınızı Mavi slota takacaksınız,Switch kartı gri slota takacaksınız,başka türlü 16x performansı alamazsınız,Cpu-z programından Mainboard menüsünden kartınızın 8x de mi 16 x de mi çalıştığını görün test edin ve kullanın,size bir resim yollayım altta ona tıklayın bakın slotlarla ilgili

Asus M4A89GTD-PRO/USB3.0 Anakartla İlgili Paylaşımlar
    Büyük boyut için resme Tıklayın

Asus M4A89GTD-PRO/USB3.0 Anakartla İlgili Paylaşımlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero86 -- 5 Mart 2012; 16:22:53 >

• Benim ekran kartı gri slotta takılı switch card falan yok.Çıkmadı içinden bilgisayarcıda mı kaldı acaba o switch card falan bahsediyordu.ben de bir yerlere takılı heralde diyordum.O zaman bilgisayarcıda falan kaldı kayboldu heralde.Ben ona sorarım.Switch kartı başka nerden bulabilirim.
  • quote:

Benim ekran kartı gri slotta takılı switch card falan yok.Çıkmadı içinden bilgisayarcıda mı kaldı acaba o switch card falan bahsediyordu.ben de bir yerlere takılı heralde diyordum.O zaman bilgisayarcıda falan kaldı kayboldu heralde.Ben ona sorarım.Switch kartı başka nerden bulabilirim.

aşağıdaki linkte 7 dolar diyor ancak yurtdışı site , Türkiyede satılıyormu araştırmak lazım istersen Asus Türkiye çağrı merkezine sor 0 216 524 30 00
    http://us.estore.asus.com/index.php?l=product_detail&p=3394

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subzero86 -- 5 Mart 2012; 23:28:39 >

• cpu-z den batım link windth x8 max.supported x16 benim ki x8 görüyor.dediğin gibi switch card lazım.bizm bilgisayarcıya sorsam şimdi 5ay önce aldım pc yi kimbilir nerdedir.çağrı merkezini bir deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subzero86

quote:

Benim ekran kartı gri slotta takılı switch card falan yok.Çıkmadı içinden bilgisayarcıda mı kaldı acaba o switch card falan bahsediyordu.ben de bir yerlere takılı heralde diyordum.O zaman bilgisayarcıda falan kaldı kayboldu heralde.Ben ona sorarım.Switch kartı başka nerden bulabilirim.

aşağıdaki linkte 7 dolar diyor ancak yurtdışı site , Türkiyede satılıyormu araştırmak lazım istersen Asus Türkiye çağrı merkezine sor 0 216 524 30 00

Çizgi elektronikten aldım.Bedavaya yolladılar.Bu kartı arayan varsa çizgi elektronike sorsunlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: subzero86

quote:

Çizgi elektronikten aldım.Bedavaya yolladılar.Bu kartı arayan varsa çizgi elektronike sorsunlar.

İyi Hayırlı olsun :))

• arkadaşlar aynı kart bende de var | Asus AMD EAH5830 DirectCU/2DIS/1GD5 1GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11) ekran kartı kullanıyorum cpu-z de 8x e 16x görünüyor 16x 16x görünmüyor nedendir arkadaşlar bios'tan bir ayar vs bir şey varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar aynı kart bende de var | Asus AMD EAH5830 DirectCU/2DIS/1GD5 1GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11) ekran kartı kullanıyorum cpu-z de 8x e 16x görünüyor 16x 16x görünmüyor nedendir arkadaşlar bios'tan bir ayar vs bir şey varmıdır ?

Anakartın kutusunun içinden vga switch card olması lazım yoksa o kartı edin.Switch kartı mavi slota takacaksın ekran kartını da mavi slota takacaksın gpu z de x16 x16 görür.
  • switch kartı gri slota takacaksın yukarda mavi yazmışım pardon.
  • quote:

quote:

arkadaşlar aynı kart bende de var | Asus AMD EAH5830 DirectCU/2DIS/1GD5 1GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11) ekran kartı kullanıyorum cpu-z de 8x e 16x görünüyor 16x 16x görünmüyor nedendir arkadaşlar bios'tan bir ayar vs bir şey varmıdır ?

Anakartın kutusunun içinden vga switch card olması lazım yoksa o kartı edin.Switch kartı mavi slota takacaksın ekran kartını da mavi slota takacaksın gpu z de x16 x16 görür.

switch kart var zaten onun olduğunu belirtmeyi unutmuşum

• işte resimdeki gibi yapacaksın gri slota switch card mavi slota ekran kartını tak ekran kartın x16 hızında çalışsın
    http://hizliresimyukle.com/showoriginal-203103/ads%C4%B1z.jpg
  • quote:

işte resimdeki gibi yapacaksın gri slota switch card mavi slota ekran kartını tak ekran kartın x16 hızında çalışsın

zaten öyle takılı

• quote:

quote:

işte resimdeki gibi yapacaksın gri slota switch card mavi slota ekran kartını tak ekran kartın x16 hızında çalışsın

zaten öyle takılı

Öyleyken gpu z de x8 mi görüyor.O zaman ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükle.

• x6 işlemci ile kullanmayın, kronik sorun çıkma ihtimali çok yüksek.

Merak edenler, IRQL driver not less or equal m4a89gtd diye aratırlarsa bulabilirler.

Benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohzman

x6 işlemci ile kullanmayın, kronik sorun çıkma ihtimali çok yüksek.

Merak edenler, IRQL driver not less or equal m4a89gtd diye aratırlarsa bulabilirler.

Benden söylemesi.

Ben kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
  • Ben kullandım çok sorun yaşadım.

1055t ve ocz gold 1600mhz ram'lerle sürekli mavi ekran veriyordu. Overclocksuz hem de.

Sabertooth'a geçtim, ilk ayarlamalar hariç mavi ekranım olmadı. Haziran'dan beri fail proof

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohzman -- 27 Ekim 2012; 2:16:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.