Şimdi Ara

ASUS M530w KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar M530w kullanıcıları olarak bildiklerimizi ve de sorunlarımızı bu alanda paylaşırsak daha hızlı çözümler ve de paylaşım elde ederiz diye düşündüm... Ben M530w yi alalı 1 hafta kadar oldu, hala çözemediğim durumlar var... Bunun yanı sıra asus.com da bir upgrade söz konusu ama nedense onu da yapmakta başarılı olamadım, hata mesajı veriyor...

m530w kullanıcısı arkadaşlar bu foruma bildiklerini yazabilirlerse çok seivinirim...

• Slm ben alalı da 1 ay kadar oldu fakat telefona uygun pek fazla program bulamadım malesef . Hatta tema hiç bulamadım. Var mı bildiğiniz güzel site ?
  • windows mobile'ın sitesindeki ücretsiz tema dan başka ben de bulamadım açıkçası çok da araştırmadım ama bulabildiklerimi buradan paylaşırım daha sonra...
    Bluetooth ile resim falan alıp göndermeyi denediniz mi hiç? ben bir türlü başaramadım..
  • bu arada asus web sitesinde bir firmware güncellemesi mevcut ben az önce gerçekleştirdim...
    açıklamasında ara sıra gerçekleşen telefonu cevaplayamama sorununun düzeltildiği, sistemin stabilitesinin ve performansının arttırıldığı yazıyor...

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
  • quote:

Orjinalden alıntı: buracozdogan

windows mobile'ın sitesindeki ücretsiz tema dan başka ben de bulamadım açıkçası çok da araştırmadım ama bulabildiklerimi buradan paylaşırım daha sonra...
    Bluetooth ile resim falan alıp göndermeyi denediniz mi hiç? ben bir türlü başaramadım..

Ben B.T. ile resim gönderip alıyorum fakat açıkcası normal bi telefona göre biraz daha sorunlu ve yavaş gönderip alıyorum ayrıca bir şeye dikkat çekeyim belki ilk kullananlar anlamsız bulacaktır ama bi resim vs gönderirken B.T ile gönder demiyosunuz işınla diyosunuz (nereye işınlıyosa mübarek)

• demek o ışınla dediği bluetooth muş..
  • arkadaşlar sadece iki kişimiyiz ya m530w si olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet türünün son örnekleri bizler
  • ben de varım

arkadaşlar bazı internet sitelerini düzgün görüntüleyemiyorum siz de var mı böyle bir sorun?
  • Sayın Arkadaşlar,
    Bende yeni bir P535 kullanıcısı olarak çözemediğim birçok konu olmasına rağmen ; öncelikle eski Nokia Telefonumdan kopyaladığım telefon rehberi, P535 telefon fihristinde karışık olarak gözüküyor. Soyadları önce görüküp ,adları sonra gösteriyor.Bunu düzeltebileceğim bir yazılım bilen varsa yardımını rica ediyorum.
  • evet bazı internet sitelerini görüntülemede ben de sorunlar yaşıyorum.. karışık çıkabiliyor.. çözüm bulabilen bildirsin :)
  • Ben çözümü buldum ipod touch edindim :) açıkcası touc ile int e girdikten sonra asus'u elime almıyorum desem yeridir Melesef Asus beklediğimden baya kötü çıktı
  • benim de zaten ipod touch ım var :) ama işin ilginç yanı asus un wifi si ile internete giremiyorum... gprs ten yiyor kontorleri... tel özelliğini kapatıp deniyorum bu sefer de girmiyor anlayamadım yav.
  • O konuda malesef henüz çözüm bulan bulamadım tek çözüm yolu gprs i kapatmak Ben öyle kullanıyorum
  • Merhabalar,
    E61i yaninda diger hattimi kullanmak icin M530W sahibi oldum.
    Telefon güzel ama WM 6.0 menüsü 10 sene önceki menüleri hatirlatiyor
    (Motorola,Ericsson gibi)
    Symbian'a o kadar cok alismisim ki, farkli geldi cihaz.
    Sarji 1 gün gidiyor.E61i 3 gün gidiyor.
    Pc Suite süper ötesi her işimi görüyorum.
    Fakat bu cihazın Sync programı bana göre yetersiz.
    802.11 b/g diye aldim ama bence bu cihaz G
    B kadar hizli olamiyor. Veya B hizi bu.
    Telefonu alacak arkadaslara tavsiye ediyorum.
    Olumsuz yorumlara bakip telefondan sogumasinlar.
    Her telefonun eksileri var.
    Asus dedigimiz marka boş işler yapmaz.
    Rock Solid - Heart Touching
    Saygilar
  • Ben de aldım sonunda. Üç haftadır yazılanları takip ediyorum. Nokia 1110dan Asus m530w'ye geçtiğim için pek yadırgamadım. Orneta notepad yükledim. Skype çalıştırdım. PDF okuyucusunu beğenmedim. sayfa kayarken durmadan yenileniyor. Akıcı değil. Genel olarak işlemci iyi çalışıyor. Tuşları kurcalarken çok kastırırsanız tabiki biyerden sonra isyan ediyor alet Şu ana kadar her hangi bir kilitlenme durumuyla karşılaşmadım. Şarjı her rakibi gibi kısa sanıyorum. Henüz tam randıman alamıyorum cihaz yeni. USB bağlantısından şarj olabilmesi güzel. Çünkü dosya transferi biraz uzun sürüyor. (USB 1.1) bu arada hiç olmazsa şarj olduğuna seviniyorum. Kamerası benim işimi görüyor. İşim icabı şantiyede binaların imalatın resmini çekiyorum. Makro çekimleri de güzel.

Windows mobile 6.1 güncellemesi yapılabiliyor mu?
    Yedek pil nerden buluruz?
    Hafıza kartı kaça kadar destekliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof19 -- 1 Haziran 2008; 22:51:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SonyStyle

Merhabalar,
    E61i yaninda diger hattimi kullanmak icin M530W sahibi oldum.
    Telefon güzel ama WM 6.0 menüsü 10 sene önceki menüleri hatirlatiyor
    (Motorola,Ericsson gibi)
    Symbian'a o kadar cok alismisim ki, farkli geldi cihaz.
    Sarji 1 gün gidiyor.E61i 3 gün gidiyor.
    Pc Suite süper ötesi her işimi görüyorum.
    Fakat bu cihazın Sync programı bana göre yetersiz.
    802.11 b/g diye aldim ama bence bu cihaz G
    B kadar hizli olamiyor. Veya B hizi bu.
    Telefonu alacak arkadaslara tavsiye ediyorum.
    Olumsuz yorumlara bakip telefondan sogumasinlar.
    Her telefonun eksileri var.
    Asus dedigimiz marka boş işler yapmaz.
    Rock Solid - Heart Touching
    Saygilar

Ben mpx kullandığımdan dolayı asus'u tercih etmiştim fakat çok memnuniyetle kullanamıyorum. sence e61 mi iyi asus mu ?

• usb 1.1 yapmaları çok anlamsız olmuş bu devirde usb 1.1 mi kalmış,arkadaşlar peki altındaki Q klavyenin ışıklandırması varmı?
  • Evet klavyenin ışıklandırması var. Gece sorun olmuyor.
  • hmm,teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.