Şimdi Ara

ASUS M530w KULLANICILARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayarlar (settings) / program kaldır (remove programs)

quote:

Orjinalden alıntı: bluemask

ana ekranda wi-fi kısmına girersen orda 4 adet kısa yol var.Gprs olmadan bağlanmak istiyorsan ilk önce wi-fi aç sonra veri kısmını kapa.
    bence güzel bir uygulama.diğer telefonlara nazaran daha rahat wi-fi den bağlanıyor.

w w w . m p x . g e n . t r adresinden bir kaç program indirdim.sorun yok...ama kaldırmaya gelince programları kaldıramadım.bir bilgisi olan var mı...
  • yorumları okudum da cok kötülemişsiniz be asusu

ama yukarıda okudugum bazı sorunları ben de yasadım kendimce cözdüm mesela gprs e kendisi baglanmak gibi ben gprs ayarlarını deiştirdim giremiyo gprs e

bunun dısında pilinin uzun gitmemesi beni de üzdü..
    ayrıca merak ediyorum ben bu alete ne gibi programlar bulup da kurabilirim ya da nerden bulabilirim
    yardımcı olursanız sevinirim

• bu arada serdarcs su verdigin sitede ne gibi programlar bulabilirim biraz daha acabilirmisin ??
    yani işe yarar ne gibi programlar war ??
    üyelik istiyo sanırım yok yere üye olmak istmeiyorum yanlış anlama elbet işe yarar bişiler wardır gir bak diyceksin ama bi iki tavsiye warmı ?
  • yokmuu yaa bi insan evladıı....
    bi kişiden ses cıkmamış noldu yaa millet geri verdi heralde m530 ları
  • up
  • benimde bi bilgim yok bu konu hakkında araştırdım ama bi şey bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: alen21

yokmuu yaa bi insan evladıı....
    bi kişiden ses cıkmamış noldu yaa millet geri verdi heralde m530 ları

merhaba program ıcın size site www.getjar.com burdan daha iyi bır sıte yok aranılan bıcok sey war işletim sistemınden 6.1 secın olan programları gosterıyor ayrıca sizdede sesle ılgılı bır sorun warmı ılk konusma sırasında ses gec gidiyor karsı rataf konussana ne susuyon dıor:) yenı update olayını yapmama ragmen :((

• merhaba. bilen birisi varsa bana bu cihaza nasıl reset atılabilir, anlatabilir mi? ayrıca cihaz satılık, ilgilenenler varsa mesaj atabilirler.
  • siteyi biraz gezdim de işe yarar şeyler var tavsiyen için tesekkürler kaan
  • arkadaşlar asus m530w ile nokia e51 arasında kaldım hangisi dersiniz? İşletim sistemihariçne gibi büyük farklılıklar var. e51 ağır basıyor biraz ama bir fikrinizi almakistedim asus ta çok hoşuma gidiyor. Şİmdiden teşekkürler...
  • bence e51 alman iyi olur. asus m530w şu an kardeşimde var. tamam alet iyi güzelde windows mobile işletim sisteminin zannedersem hala daha bir takım eksiklikleri var. telefon kültürü daha bir başka. ayrıca şarj sorunu yaşayabilirsin. 2 günde bir şarja takman gerekebilir. son olarak nete bağlandığında sanıyorum e51 deki keyfi ondan alamazsın. bu arada "cihaza reset nasıl atılır?" bunu sormuştum ama hala cevap yok. neyse dediğim gibi tavsiyem e51 olur.
  • kardeş öncelikle cevabın için teşekkür ederim zahmet etmişsin. asusta kardeşin nete girince sorun yaşıyormu? e51 kullanma imkanın olduğu için mi asustan fazla keyif alamazsın dedin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyundai99

kardeş öncelikle cevabın için teşekkür ederim zahmet etmişsin. asusta kardeşin nete girince sorun yaşıyormu? e51 kullanma imkanın olduğu için mi asustan fazla keyif alamazsın dedin.

ben de teşekkür ederim. kardeşimin şu an cihazda yaşadığı bir sorun yok. sadece ara sıra rehbere giremediğinden söz ediyor( galiba cihaz reset istiyor). onun dışında cihaz diğer işlevlerini yerine getiriyor. ayrıca benim bahsettiğim (iyimser) olumsuzluklara gelince de zannedersem e51 de arayüz daha iyi gibi duruyor. nete bağlandığında en azından verimli bir görsellikle karşı karşıya kalabiliyorsun. ancak asus ta böyle birşey söz konusu değil. yani görüntüler pek doyurucu değil. e51 kullanmıyorum ancak uzun süredir takip ediyorum ve almayı düşünüyorum. en azından hakkında olumlu eleştiriler var, ayrıca youtube da yapılan tanıtımlarda da cihaz nete bağlandığında gayet keyifli bir görünüm sunuyor. ekran küçük tabiki ama fiyatına göre iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: pwcca

bence e51 alman iyi olur. asus m530w şu an kardeşimde var. tamam alet iyi güzelde windows mobile işletim sisteminin zannedersem hala daha bir takım eksiklikleri var. telefon kültürü daha bir başka. ayrıca şarj sorunu yaşayabilirsin. 2 günde bir şarja takman gerekebilir. son olarak nete bağlandığında sanıyorum e51 deki keyfi ondan alamazsın. bu arada "cihaza reset nasıl atılır?" bunu sormuştum ama hala cevap yok. neyse dediğim gibi tavsiyem e51 olur.

telefonda herhangi bi şarj sorunu yok bende 4-5 gün bile gittiği oluyor şarjın...

hyundai99:
    bende telefonu almadan önce aynı çelişkiye düştüm ama asusu tercih ettim pişmanda değilim güzel telefon ama sana güzel olurmu bilemem bir telefondan ne isteyeceğine bağlı bence

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir-i MuGaN

quote:

bence e51 alman iyi olur. asus m530w şu an kardeşimde var. tamam alet iyi güzelde windows mobile işletim sisteminin zannedersem hala daha bir takım eksiklikleri var. telefon kültürü daha bir başka. ayrıca şarj sorunu yaşayabilirsin. 2 günde bir şarja takman gerekebilir. son olarak nete bağlandığında sanıyorum e51 deki keyfi ondan alamazsın. bu arada "cihaza reset nasıl atılır?" bunu sormuştum ama hala cevap yok. neyse dediğim gibi tavsiyem e51 olur.

telefonda herhangi bi şarj sorunu yok bende 4-5 gün bile gittiği oluyor şarjın...

hyundai99:
    bende telefonu almadan önce aynı çelişkiye düştüm ama asusu tercih ettim pişmanda değilim güzel telefon ama sana güzel olurmu bilemem bir telefondan ne isteyeceğine bağlı bence

wifi pek kullanmıyorsun galiba?

• quote:

quote:

quote:

hyundai99:

kullanıyorum sürekli neden sordun telefonun wi-fi ile ilgili bi problemi yok bildiğim kadarıyla?ufak bi gprs sorunu wardı wi-fi ile bağlanınca acılıyodu o da ortadan kalktı

• quote:

quote:

quote:

quote:

hyundai99:

kullanıyorum sürekli neden sordun telefonun wi-fi ile ilgili bi problemi yok bildiğim kadarıyla?ufak bi gprs sorunu wardı wi-fi ile bağlanınca acılıyodu o da ortadan kalktı

burada bir kopukluk olmuş. konuya şarj olayından girmiştik hatırlarsan. şarj ile ilgili sorun olmadığını yazmıştın bende buna karşılık "wifi kullanmıyorsun herhalde" demiştim ve hatta sonuna da bir tane de "" eklemiştim. anladın mı demek istediğimi? yani evet cihazda bir sorun yok.

• arkadaşlar teşekkürler... e51 radyasyon değerinden dolayı vazgeçtim...
  • arkadas telefonun şarj olayında wi-fi sebebiyle azaldıgını söylemek istemiş...
    ama bu her smarthphone yada pda nın ortak sorunudur,kaldı ki bu yüzden sarj tutmazlar bu yüzden bu modelden vazgecilmez,sıradan bi telefonda bluetooth acın o da sarj yer..

ayrıca reset özelligini ben de bilmiyorum bunun yanında son bişey de telefon uzun süre acık kaldıgında ( örnegin; 15 gün boyunca kapatmadınız,bitmeye yakın sarj ettiniz,sarj oldu kullanıdınız yani hiç kapanmadı telefon) kendini zorlamaya baslıyo gibime geldi bilmiyorum siz de de oluyomu ? donmalar gec algılamalar baslıyo benim gördügüm can sıkıntısı bu bu aralar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alen21 -- 30 Ağustos 2008; 21:59:58 >
  • arkadaşlar bende M530w kullanıcısıym. yalnız bi sorunum var. MSN e girdiğim zaman daha doğrusu ilk açılış ayarlarını yaparken servis kullanılamıyor yada internetiniz tam çekmiyor diyor. Halbuki tam çekiyor.

buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.