Şimdi Ara

ASUS M530w KULLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon ayarları hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi işin içinden cıkamadım
  • P1 aldığımdan dolayı çok uygun fiyata Asus m530w satıyorum. Faturalı temizdir. İlgilenen PM atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLevin -- 24 Haziran 2008; 10:36:33 >
  • telefon hakkında bilgi verebilcek yok mu
  • Arkadaşlar bende artik bir M530w kullanıcısı oldum. Telefonda ne yaparsak ilginc olabilecek, lutfen paylasalim ne olursa. Ben program vb. aramalara basladim bile=)

Bu arada olumsuz yorumlara sasirdim. Sahsen ben WM6,WiFi,Q Klavye ariyordum. Bu fiyata en iyisi bu cihaz!
  • wi-fi ile msn e giremiorm hertürlü kontör gidiyor gprs acılıo kapatınca da msn e girilmiyor bi çare bilen??
  • henüz telefonun interner exp. özelliğindende faydalanmıs degilim

• bilgin olsun, ben wifi ile nete girdim & msn i catir catir kullandim yanliz telefonumda mevcut gprs ayarı yok. Cihaz internete girmek icin oncelikli olarak GPRS i kontrol ediyor. GPRS Acik degilse Wifi dan girmeye calisiyor. Ancak ie da sayfalarin pek duzgun ciktigi soylenemez. Ama msn live messenger 10 numara tek kelimeyle! tab browsing, resim, kişisel ileti gibi msn ve msn plus ozelliklerini barindiriyor.
    Cihaza 320*240 cozunurluklu java oyun yuklemeyi basardim. Oldukca kolay. Ancak uygulama nerden bulunur nasil yuklenir hicbir fikrim yok malesef:(

quote:

Orjinalden alıntı: Pir-i MuGaN

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir-i MuGaN

henüz telefonun interner exp. özelliğindende faydalanmıs degilim

aynı zamanda msnede gprs olmadan bağlanamıyorum diyorsun :( ben de almayı düşünüyordum ama benim zaten böle bir cihaz almamın temel sebebi wi-fi yani msn ve ie sen planlarımın temeline dinamit koyup patlattın. Cihazdan fena halde soğudum. Eğer sorunları halledersen burdan bizi de bilgilendir lütfen...

• quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeknight
    aynı zamanda msnede gprs olmadan bağlanamıyorum diyorsun :( ben de almayı düşünüyordum ama benim zaten böle bir cihaz almamın temel sebebi wi-fi yani msn ve ie sen planlarımın temeline dinamit koyup patlattın. Cihazdan fena halde soğudum. Eğer sorunları halledersen burdan bizi de bilgilendir lütfen...

ben hemen cewap veriym..wifi ile ie ve msn i catir catir kullaniyorum. sorun yok..sadece ie da sayfalar tam oturmuyor ama cokta sorun degil sonucta hersey anlasilir. Ozellikle msn live messenger cok basarili..kafana takilan bisey olursa pm atabilirsin
  • Arkadaşlar Asus M530 için dünyaca ünlü PDAIR kılıfları satılıyor, fiyatlarıda gayet cazip gözüküyor.

www.xteknolojix.com
    http://www.xteknolojix.com/store/ProductDetails.aspx?productId=77671
    http://www.xteknolojix.com/store/ProductDetails.aspx?productId=77672

ASUS M530w KULLANICILARI

ASUS M530w KULLANICILARI

• merhaba arkadaşlar.bende yeni 530 kullanıcısıyım.kullanım olarak memnunum şimdilik.etrafımda pek kullanan olmayınca biraz sorun oluyor.
    bende bir şeyler bulduğumda burdan paylaşacağım.yeni birşeyler bulduğunuzda yazarsanız memnun olurum.

program yüklemesi nasıl oluyor.kurduk nasıl kaldırabiliriz. bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum...

iyi seyirler arkadaşlar..
  • Evet bu konuda haklısınız. Cepten msn ye girince ilk başta gprs bağlantısı aktif oluyor. kablosuz bağlantılardan telefonun hattını kapatınca wirelessten msn ye devam ediyor. Bu sorunun cözümü ne ki. Bilen var mı?
  • beyler bu telefdan almayı düşünüyorum..ancak g500 bu ve prada arasında kaldım..sizce alınır mı?ekranının dar olması insanı bayıyor mu bir süre sonra?
  • ana ekranda wi-fi kısmına girersen orda 4 adet kısa yol var.Gprs olmadan bağlanmak istiyorsan ilk önce wi-fi aç sonra veri kısmını kapa.
    bence güzel bir uygulama.diğer telefonlara nazaran daha rahat wi-fi den bağlanıyor.

w w w . m p x . g e n . t r adresinden bir kaç program indirdim.sorun yok...ama kaldırmaya gelince programları kaldıramadım.bir bilgisi olan var mı...
  • Merhaba Bende M530w kullanıcısıyım arkadaşlar bendeki sorun sadece bluetooth la bişi gönderemiyorum karşıdakini bulamıyorum oda beni bulamıyoor bunun bi çözümü var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unsal NUR

Merhaba Bende M530w kullanıcısıyım arkadaşlar bendeki sorun sadece bluetooth la bişi gönderemiyorum karşıdakini bulamıyorum oda beni bulamıyoor bunun bi çözümü var mı yardımcı olursanız sevinirim.

aynı sorunu bende yaşadım veri göndermeden önce bluetooth u acıp sonra arama yap usta ozmn karsıdaki makinenin ismide cıkıyor veride göndederilerbiliyor

• tamam kardeşim onu hallettim cihazı bi fabrika ayarlarına döndürdüm sorunsuz çalıştı halloldu peki bişi daha sorucam biz bu alete programdır oyundur falan nerden yüklicez yaa yani uzantısı ne bunun nasıl programlar olacak bulamadım ben yaa yardımcı olursanız sevinirim:
  • tek bildiğim ve uyguladığım site bu

quote:

Orjinalden alıntı: buracozdogan

bu arada asus web sitesinde bir firmware güncellemesi mevcut ben az önce gerçekleştirdim...
    açıklamasında ara sıra gerçekleşen telefonu cevaplayamama sorununun düzeltildiği, sistemin stabilitesinin ve performansının arttırıldığı yazıyor...

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

• merhaba bende bugun aldım asusu olumsuz yorumlar olsada fazla kurcalamadım ama bence makina iyi msn de sorun yok denildiği gibi ayrıca size iyi bir site veriyim www.getjar.com herturlu wm6 icin yazılım mevcut hem free hem demo mesela msnde göruntulu konusmak icin demo bir yazılım war bende kurmadım ama benden once kurup deneyen olupta bilgi verirse sevinirim hoscakalın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.