sanırım bu aletin bazı eksikleri var...asus sağlam diye araştırdım fakat yorumlardan sonra kendisini eledim diyebilirim...kullanıcısı az olduğu için sorun çözümleri fazla gelmemiş...toshiba G500 e geçmek üzereyim onu bir araştırıyım nasıl bir aletmiş...
beyler gprs i nasıl kapatıyoruz ?
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,
telefon tuş kilidine girdi ve çıkmıyor, yıldız tuşuna bastığımı algılamıyor. Ne denediysem beceremedim. Sim kart çıkardım şarjı bitirdim batarya çıkardım hiçbir yol olmadı. Bu tlefonu fabrika ayarlarına falan döndürmenin tuşları kullanmadan br yolu yok mu ya :)
yardım ederseniz sevinirim, sadece gelen aramaları cevaplayabiliyorum :)
ben bazen gelen aramalarıda cevaplayamıyorum :)) hertürlü sorun mevcut telefondan soğudum en yakın zamanda elimden cıkaracam ........
quote:
Orjinalden alıntı: buracozdogan
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,
telefon tuş kilidine girdi ve çıkmıyor, yıldız tuşuna bastığımı algılamıyor. Ne denediysem beceremedim. Sim kart çıkardım şarjı bitirdim batarya çıkardım hiçbir yol olmadı. Bu tlefonu fabrika ayarlarına falan döndürmenin tuşları kullanmadan br yolu yok mu ya :)
yardım ederseniz sevinirim, sadece gelen aramaları cevaplayabiliyorum :)
bu tuş kilitinden cıkmama sorunu bende de olmustu bi ara.. ama bende arkadan bataryayı cıkarınca sorun cözülüyo :D
Merhaba,
Asus M530w cihazımın Wi-Fi ayarlarında sabit bir IP vermek istiyorum. Birkaç gündür kurcaladım, ama mümkün olmadı. Statik IP nasıl verilir, bilen var mı?
Tuş kilidinden çıkarken bastığımız yıldız tuşunu almıyor. Ben bunun çözümünü deneme yanılma ve tahmin yoluyla buldum. "space" tuşunun 2 tuş solunda mavili bir tuş var. Yıldıza basacağınız zaman önce o tuşa basılı tutun. Böyle yapınca yıldızı tanıyor. Bu tür hatalarda Windowsun payını da unutmamak lazım Bill amcama selamlarrrr.
Çok dandik bi telefon. Bir sene kullandım sonra elden çıkarıp 2. el bi p535 aldım rahat ettim. Pil süresi çok kısa ekran küçük ve dokunmatik değil. WM standart yüklü rom desteği de az. Telefonun tek beğendiğim tarafı dış makzemesiydi. Çok sağlam ve parlak bi malzemeden yapılmış.
Merhaba arkadaşlar.. telefonumu subat ayında aldım sorunuz gayet iyi bir şekilde çalışıyordu. şarjı bitti ve kendi kendine kapandı bende saja taktım .. kırmızı ışığın sürekli yanması gerekirken 5 dakika yanıp sönüyordu. telefonu açmaya çalıştım açamadım. ayrıca usb kablosuyla bilgisayara bağladım bilgisayarım telefonumu görmüyor. umarım bana yardımcı olursunuz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme