bende bu haftasonu alcam ama pişman olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum kafam karışık bu telefon hakkında
daha ayrıntılı bilgi verebilirmi kullanan biri
hocam bide telefonda türkçe dil seçimi yapıldığında msn den birisi size yazmadıkça sizde karşı tarafa yazamıyomuşsunuz bu sorun dil ingilizce yapılırsa ortadan kalkıyomuş
telefn hakkında olumlu hiçbişey yok mu ???
hocam valla ben kullanmadım yalnız araştırdığım kadarıyla kötü yanı olarak usb 1.1 ve türkçe dil de msn de sorun çıkması var,adamlar bluetooth 2.0 koyabiliyo usb2.0 koymuyo,güzel olan yanları Q klavyesi olması flashlı 2 mp kamerası olması win mobile 6.0 olması wireless vs. olması bence güzel cihaz ama asus böle bi telefona usb 1.1 koymuş ayıptır bnce bu
quote:
Orjinalden alıntı: musty_77_07
hocam valla ben kullanmadım yalnız araştırdığım kadarıyla kötü yanı olarak usb 1.1 ve türkçe dil de msn de sorun çıkması var,adamlar bluetooth 2.0 koyabiliyo usb2.0 koymuyo,güzel olan yanları Q klavyesi olması flashlı 2 mp kamerası olması win mobile 6.0 olması wireless vs. olması bence güzel cihaz ama asus böle bi telefona usb 1.1 koymuş ayıptır bnce bu
alma diyosun yanipeki önerebileceğin bişey varmı hocam?
o fiyat aralığında wifi lı olarak,toshiba g500 ve benq e72 var bi incele istersen
toshiba g500 güzel gibi duroyor özelliklerinede baktım yürkiyede nerden temin edebilirim bu makineyi vatan da var mı izmir veya adanadan alma durumum var
asus ta karar kıldım yarın alcam bakalım nekadar uğraşcam
inş memnun kalırsın hocam şimdiden hayırlı olsn..
aldım makineyi ilk başta kaç saat şarj da tutim ilk başlarda yapmamı önerdiiğiniz bişey var mı ?
ya hocam ben o teoriye inanmıyorum,telefonun ekranında şarj dolmuş diyo,şarj dolduktan sonra bataryaya elektrik gitmezki,ben bi telefonu 24 saat şarjda bırakayım o zaman bataryası patlasın öle değilmi,bilmiyorum bu konu hakkında fazla bi bilgim yok ama bence telin şarjı dolduktan sonra şarjda bırakmak saçma geliyo bana,yinede bırak istersenBide Türkçe dilde msn de bi sorun çıktımı?
bi problem cıkmadı o konuda henüz alırkende sordum dil direk türkçe olarak verildi telefon ondan bi sorunla karsılasmadım henüz
telefon nekadara kadar hafıa kartı kaldırıyor ve hafıza kartları nekadar bilen ???
up
Ben teknosaya sordum 2GB dediler
quote:
Orjinalden alıntı: prof19
Ben teknosaya sordum 2GB dediler
saolasın
2GB microSD destekler. Yurt dısında forumlarda SDHC 4GB kart ile çalıştıranlar var ancak her kart uyum sağlamayabilir. Kart sipariş etmeden denemenizde yarar var.
2gb destekliyomuş
telefonda birçok sorun var hiç kullanıslı gelmedi daha msn e giremedim telefondan,giriş ekranı nasıl düzenleniyor çözemedim randevuları gösteriyor onu istemiyorum ekranda ama bi türlü kaldıramadım bi türlü pes ettim artık