Şimdi Ara

Asus M530w mi HTC VOX S710 mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu takip ettim malum teknolojinin hızına yetişmek imkansız bir çok model için kimse kötü demiyor.Msn ve Skype kullanımı ön planda olmak şartı ile bir pda almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Araştır araştır bir yere kadar oldu,almaktanda vazgeçeceğim o derece oldum.700 YTL civarında bir cihaz düşünüyorum.Blackberry 8320 gördüm gg'da sonradan msn ve skype ta sorun olur düşüncesi ile vazgeçtim ve şu anda elimde iki düşünce var Asus M530w ile HTC VOX S710..Bu konu hakkında yardımcı olabilecek yada bunları bırak şu modeli düşün diye fikir konusunda yardımcı olacak arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.Sağolun.

• quote:

Orjinalden alıntı: slydawhiskey

Arkadaşlar forumu takip ettim malum teknolojinin hızına yetişmek imkansız bir çok model için kimse kötü demiyor.Msn ve Skype kullanımı ön planda olmak şartı ile bir pda almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Araştır araştır bir yere kadar oldu,almaktanda vazgeçeceğim o derece oldum.700 YTL civarında bir cihaz düşünüyorum.Blackberry 8320 gördüm gg'da sonradan msn ve skype ta sorun olur düşüncesi ile vazgeçtim ve şu anda elimde iki düşünce var Asus M530w ile HTC VOX S710..Bu konu hakkında yardımcı olabilecek yada bunları bırak şu modeli düşün diye fikir konusunda yardımcı olacak arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.Sağolun.

forumun "temiz" kalabilmesi için lütfen aynı konuda birden fazla mesaj göndermeyiniz ve sorunuzun cevabı için diğer başlığa bakınız.

• slm arkadasim ben 710 modelini kullandim kucuk hos bir cihaz. muzik ses kalitesi gayet guzel skype ve msn de sorun yok ama islemci hizi 200 mhz bazen sorun olabiliyor cok zorlarsan ben ekran kontras ayari bulamadim sabit bi ayari var. senin sormak istedigin birsey olursa yardimci oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikelaj

quote:

Orjinalden alıntı: slydawhiskey

Arkadaşlar forumu takip ettim malum teknolojinin hızına yetişmek imkansız bir çok model için kimse kötü demiyor.Msn ve Skype kullanımı ön planda olmak şartı ile bir pda almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Araştır araştır bir yere kadar oldu,almaktanda vazgeçeceğim o derece oldum.700 YTL civarında bir cihaz düşünüyorum.Blackberry 8320 gördüm gg'da sonradan msn ve skype ta sorun olur düşüncesi ile vazgeçtim ve şu anda elimde iki düşünce var Asus M530w ile HTC VOX S710..Bu konu hakkında yardımcı olabilecek yada bunları bırak şu modeli düşün diye fikir konusunda yardımcı olacak arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.Sağolun.

forumun "temiz" kalabilmesi için lütfen aynı konuda birden fazla mesaj göndermeyiniz ve sorunuzun cevabı için diğer başlığa bakınız.

Arkadaş tavsiyelerde soru sormuş ne var ki bunda...

Arkadaşım ben Asus M530w yu tavsiye ederim Asus iyidir...Blackberry kullandım,çok kaliteli fakat bayıyor bir süre sonra...

• Asus M530w
  • Asus donanimsal olarak iyi bir tercih olabilir ancak emsallerine gore boyut ve tasarim olarak cok kaba bir cihaz bana gore.

Htc s630

Htc s730

Modellerini bu segmente tek gecerim.Fakat Turkiyede resmi olarak satislari yok sanirim.

Skype nin butun servislerinden yararlanabilecegin ,FRING programini destekleyen Nokia E61i senin icin fiyat performans acisindan en ideali diye dusunuyorum.
  • Bu Asus ile Outlook kullanabilir miyiz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLevin

Bu Asus ile Outlook kullanabilir miyiz ?

yanlış hatırlamıyorsam evet kullanılıyor...
  • ASUS MYPAL M530W GSM 2.4 TFT WI-FI + 1GB SD 615 YTL fiyatı var

Asus M530w mi HTC VOX S710 mu?

Teknik Özellikler:

Ekran 240 x 320 Piksel TFT 64K Renk
    Bellek 256 MB Flash + 64 MB SDRAM
    İşlemci Marvell PXA270 (416 MHz)
    Batarya 1200 mAh Lithium-Ion
    Boyutlar 117 x 65 x 13.8 mm, 135g
    İşletim sistemi Microsoft Windows Mobile 6 Standard
    Kablosuz haberleşme WLAN 802.11b/g, USB v1.1, Bluetooth V2.0
    Aksesuarlar Şarj cihazı, data kablosu, kulaklık, kılıf, kullanım kılavuzu, garanti belgesi
    İşletim SistemiWindows Mobil 6.0
    Ethernet802.11b
    802.11g
    BluetoothVar
    BataryaLithium

• merhaba arkadaslar bende m530w var ama okadar arastırdım program atabılecegım bı sıte bulamadım acaba bılen bır arkadas varsa yardımcı olabılır mı ?
  • ya arkadaşlar bu nasıl msne internete giriyoki ?wireless olan yerlerdemi giriyo bu cihaz yoksa heryerde mi??
  • Wireless olan yerde wireless'la girersin. Yoksa gprs vasıtasıyla...
  • M530w de msn bağlantısında karsıdaki yazmadan konusamıyomusuz..
    bende bunu almaktan vazgeçtim..

ASUS P535 düşünüyorum.wi-fi diye bişiyle girilyomuş nete wi-fi nasıl bişey arkadaşlar?kontor falan gidiyo mu bunlarda??
  • Merhabalar bende 2 urun arasında kararsız kaldım.. Aslında cok farklı kulvarlar ama detaylar ve daha once kullanmamısligin bilincsizliginde kayboldum.

Almayı dusundugum urunlerin biri : "ASUS M530W"
    ve digeride: "SONY ERICSSON P1i"

Bu 2 urun arasındaki farklar nelerdir? Kullananlar var ise yorumları nelerdir. Telefonu alo demek icin kullanıyorum arada da msj cekmek icin. Onun disinda int. ihtiyacim genelde cok oluyor. imkan oldugunda her zaman bagli kalmam gerekiyor ve diger uygulamalara da (office gibi) oluyor arada.

Kullanım kolayligi,hiz,avanatjlar nelerdir genel olarak.

Kusura bakmayin pek bilgim yok; program eklenebiliyor mu? yoksa java gibi bir platform uzerinden izin verdigince mi? vs. vs.

Simdiden ilgi ve alakanıza tesekkurler
  • S710 kullandım bir süre cihaz gerçekten kalite bir cihaz fakat alttan çıan klavyesi nedeni ile bir süre sorna sorun yaşatıyor çünkü iki parça olduğundna telefon çakşamaya başlyor. Mesaj yazarken veya numara çeviiren alt üst sallanıyor. Smartphone konusunda aklınıza gelebilecek tek cihazlar Windows Mobile tabanlı cihazlar olsun. Program desteği oldukça iyi. mpx.gen.tr de oldukça fazla program var.
    HTCüretimi cihazların ROm güncellemesi çok rahat yapılıyor hemen yeni romlara çıkıyor. DİĞER MArKARDA BU ÇOK ZAYIF MALESEF. Fakat HTCde son zamanlarda boyut konusunda saçmalamaya başladı. Sürekli cihazlarının boyutları yükseliyor nedense. Mesela VOx bir nevi SP5 in sonraki sürümü fakat SP 5 den daha kaba. Voxdan sonra çıkan S743 Vox dan da oldukça büyük boyularda. Artı bana göre eski malzeme kalitesi de yok yeni htc lerde.

Arkadaşın sorusuna gelince VOX ile Asusu kıyaslama HTc nin S630 modeli ile asus u kıyasla. Bulabiirsen tabi. Bulamazsan Asus daha iyidir. belki Rom güncelleme desetği zayıf olabilir fakat zaten win mobie 6 yüklü. 6.1 ile aralaında fazla fark yok. Win Mobile 7 de zten bu cihazlar ile kullanılamayacak çünkü donanımları farkı olacak gibi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.