Şimdi Ara

Asus Modem Zaman Bilgisini İstemcilere Dağıtamamak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tv Box (xiaomi) fişten çekildiği an yada elektrikler kesilip geldiğinde saat ayarını sıfırlıyor 2017 tarihine zaman da yolculuk yapıyor ve interneti koparıyor.

Zaman bilgisini modemden alamıyor Asus N-17U arayüzünde saat ayarı kesinlikle yok, bakmadığım yer kalmadı. Bu modemler de zaman bilgisini istemcilere verdiremiyormuyuz acaba ? (Firmware güncel)

• ntp sunucusu var görünüyor. otomatik veya manuel yapılandırabiliyor olmalısın. tvbox için asus yapılandırmanda sorun olabilir. ayarlarınla ilgili bir durum bence.

• Mi box ve sticklerde rtc pili olmadığı için bu şekilde sıfırlanma olur. Wi-Fi bağlantısı ile birlikte çevrimiçi olduğunuzda saat tekrar güncellenmesi gerekir. NTP ve SNTP terimleri açıklayıcı olacaktır.

• Modem dağıtsa bile cihaz almak istemedikten sonra değişen birşey olmaz.

Kullandığınız cihaz üzerinde NTP ile ilgili ayarlarınızı kontrol edin öncelikle.

• Hocam sorun kullanmış olduğunuz modemden ziyade kullanmış olduğunuz ıss sağlayıcıda diye tahmin ediyorum. Bende turk.net kullanırken sorun yoktu. Sonra mileni ye geçtim. Aynı sorun ile karşılaştım. Sonra Turkcell Superonline altyapısından yine mileniye geçiş yapınca sorun ortadan kalktı. Bir şekilde ıss firması saat sorunun farkında değil. Ben sorunu mileniye anlatmaya çalıştım bir ara ama müşteri hizmetleri çalışanları neden bahsettiğimi yada ntp sunucunusun ne olduğunu bile bilmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.