Şimdi Ara

Asus mu MSI mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok büyük bir ikilemde kaldım bir yandan asus bir yandan msi asus daha pahalı msi daha ucuz fakat asus daha kaliteli memnuniyet daha fazla msi da sıkıntı çıkadabiliyor çıkmayada biliyor fakat fiyat olarak ciddi bir rakam fark var diyebilirim benim için sizlerinde yorumlarını istiyorum iki bilgisayar karşılaştırması şurdan bir bakın

http://www.ucuzu.com/laptop-c3100/fn:urun-karsilastirma:asus-x550cc-xo105h-p151519803,msi-cx61-2od-008xtr-p148893277/

Hangisini alacağıma karar veremedim fakat asus u 2.394 tl msi ı 2.100 tl ve 1TB olarak düşünün farklı yerden alıcam

MSI ile aynı olan asus ki hatta msi in ghz si asusa göre daha yüksek fakat fiyatlar çok farklı peki bu fiyat farkı neyden kaynaklanıyor aklımda soru işaretleri oluşmaya başladı aynı özellikler olmasına rağmen neden asus daha pahalı msi dahamı kalitesiz oluyo ucuz malın yongası vasat olur hesabı kararsız kaldım ha birde msi larda veya asuslarda bir fiyat düşmesi söz konusu olabilirmi yakın zamanda onu soriyim şimdiden herkese teşekkürler :)

Birde yeni olarak şunu buldum ama i5 yani diyerlerine göre dahamı kötü olur ekran kartı daha iyi yukardaki msi nin ekrankartı 64bit.. s

http://www.istanbulbilisim.com.tr/ge60-414xtr-series-msi-notebook-fiyati,37016.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatalar -- 7 Mart 2014; 17:27:54 >

• Hatalar H kullanıcısına yanıt
    O asusa o parayı vermek tam bir saçmalık

2500 liraya laptop alacak gücün varsa başka modeller önereyim fakat zaten o asus kasa olarak msi'den iyidir tamam ama o parayı haketmiyor.!!
  • banada öyle geliyor (fiyatını 2.394 ten düşünebiliriz orda biraz pahalı fiyat gösterilmiş diyeri ise 2.100 başka yerlerde sadece 1tb lısı) bende acaba neden bukadar uçuk fiyatlı diye düşünüyorum zaten bu msi ın arka panelini daha estektik birşey yaptırma şansımız oluyomu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatalar -- 7 Mart 2014; 16:54:47 >
  • Hatalar H kullanıcısına yanıt
    Sen o paraya git Lenovo Z510 al hocam hem daha estetik hem daha ince aynı kart ve işlemci var cihazlarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Asus mu Lenovo mu???
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.