Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
785.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edolin

quote:

Orijinalden alıntı: Haviye

quote:

Orijinalden alıntı: edolin

Şaşırdım birden =)) Bende bugün 2100e aldım. RAM Modülü nasıl çıkıyor bilen var mı? =)))

Arka taraftaki 4 tane yumuşak madde varya ayaklarda. Onların ram modülü tarafındakileri söküyorsun, onların altında vida var onları çıkartıp çıkarıyorsun.

Peki bu plastikler yapışkanlı mı tak çıkar mı? O konuda bilginiz var mı? Ona göre yarın RAM alıp takmayı planlıyorum. Garanti sorunu çıkartırlar mı acaba? Asus'ta 70 TL servis ücreti var.

Yapışkanlı, bi iki kere çıkarıp yapıstırmaktan deforme olmaz değiştirirsin ramini boşa para verme çok basit. Birde bildiğim kadarıyla zaten ram takmak felan garantiyi bozmuyor. Ama emin değilim. Bence yinede para verme kendi ramini kendin tak

• quote:

Orijinalden alıntı: non-pasaran
    1-Hoparlörden cızırtı gelme sorunu olan arkadaşlar NBprobe yazılımını kaldırıp sorunun çözülüp çözülmediğini burada paylaşabilirler mi?

Konuyu açan arkadaşım;

İlk mesajda verdiğiniz asus yazılımları rahberi bana ait olan bir yazıdır ve orjinali buradadır:
    non-pasaran.blogspot.com
    ASUS Yazılımları - Araçları Rehberi
    http://non-pasaran.blogspot.com/2010/07/asus-yazlmlar-araclar-rehberi.html

Bu tip paylaşımları yaparken hırsızlık değil paylaşım olması için yapılması gereken 1-2 cümleyi Google da aramak ve yazının orjinalini bulup yazının başında yada sonunda kaynağın bağlantısını vermektir. Ben her yazıya saatlerimi harcarken sizlerin bir Google araması yapmaya üşenmeniz ve bulduğunuz herşeyi sanki sizinmiş gibi yayınlama konusundaki rahatlığınız gerçekten hayret verici.

Selamlar... Nonpasaran

Ekleme; Özel mesaj hakkım bulunmadığı için (Telefonumu tanımadığım insanlarla paylaşmam hakkım olduğunu ve bu hakkı mesaj atma hakkı karşılığında takas etmemi isteyen Donanımhaber tutumunu burada tekrar eleştiriyorum) buraya yazdım ve yönetimede şikayette bulundum. Kaynak belirtmiştim diyorsunuz. Bu yanlış. Bende konunun ekran alıntısı var. Zaten mesajı da biraz önce değiştirip kaynak belirtmişsiniz (Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 29 Mart 2011; 14:37:35)

Ayrıca kaynak öyle belirtilmez. Bunca emeklerle yazı yazan, bilgisini birikimini sizlerle paylaşan ve sıradan bir kullanıcının toparlayabimek için en az bir gününü -o da ingilizcesi varsa- harcaması gereken bilgiyi bir arada sunan birinin yazısını kopyala yapıştırla yayınlıyorsanız (ki bu da izin almadığınız sürece kaynak belirtseniz dahi suçtur, hırsızlıktır) kaynağı doğru dürüst belirtirsiniz. Örnek,

Not; Bu yazının tamamıhttp://non-pasaran.blogspot.com'dan alınmıştır ve orjinali buradadır:http://non-pasaran.blogspot.com/2010/07/asus-yazlmlar-araclar-rehberi.html
    Kendisine emekleri için teşekkür ediyoruz.

Bu kadar basit!

Hısızlıkla itham etmek konusuna gelince; kopyala/yapıştır hırsızlıktır. Eğer bunun tersini düşünüyorsanız ahlak yargılarınızda bir sorun var demektir. Kendi yazdığım ebeveyn denetimleri ve çocukların internet eğitimleri isimli yazımdan kısa bir alıntı yapıyorum;

7. Çevrimiçi ortamdaki diğer kişilerin mülkiyetlerine saygı duymaları için ısrar edin. Diğer insanların yapıtlarının (müzik, video oyunlar ve diğer programlar) yasadışı kopyalarını oluşturmanın, bir mağazadan hırsızlık yapmaktan hiçbir farkı olmadığını açıklayın.

Ben kullanici kulubune uye eklemek icin mesaji degistirdim.Uzatmayalim bence ozur diliyorum sizden.Ayrica copyright kelimesi yazinin hicbir kisi tarafindan alinip kullanamayacagi anlamina gelir ve kimin tarafindan yayinlandigini belirtir.Saygilar

• meseleyi uzatmayalım...!blog ruhuna uygun davranalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsdfas

N53SN-SZ002V Bu kodlu bilgisayarda blu ray var bu dvd-bluray vs yazma özelliği yok dimi? boşu boşuna buna para vermeyelim...:S

N53SN-SZ002V modelinin optik sürücüsünde Blu-ray Disc okuma, DVD yazma ve okuma, CD yazma ve okuma özelliği vardır; Blu-ray Disc yazma özelliği yoktur.
  • elektrik kaçağı gibi bişi olan bu elimizi değdiğinde titreşim olan olayı bende farkettim pilde kullanırken olmuo ancak prize takılı iken touchpad in yanlarına prmakla dokunduğuumda bi titreşim var
    siz ne dşünüosunuz.?

ayrıca yazdım ama kimse bakmadı sanırım sizinde touchpad sğ ve tol tıklama tuşunda gevşeklik varmı
    sıkı bi şekilde dutmuyo ilk önce bi boşluğu alıp sonra tıklıyor.
  • Ben de n53sn sz002v aldım gruba yazarsanız sevinirim. Ayrıca bende de bir ölü piksel çıktı. Asus Türkiye yi arayınca N53 modellerde değiştirdiklerini söylemişleridi. Hatta UPS kargo tel.no ve müşteri kodlarını felan da veriyorlar. Ben göndermeyeceğim değişime. Saplantı haline gelmedi henüz :). Zaten sacede paneli değiştiriyorlar anladığım kadar. Bi pixel için göndeririz başka bir problem çıkar diye göndermeyecem.

Herkese Asusları hayırlı olsun.
    Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_75

Ben de n53sn sz002v aldım gruba yazarsanız sevinirim. Ayrıca bende de bir ölü piksel çıktı. Asus Türkiye yi arayınca N53 modellerde değiştirdiklerini söylemişleridi. Hatta UPS kargo tel.no ve müşteri kodlarını felan da veriyorlar. Ben göndermeyeceğim değişime. Saplantı haline gelmedi henüz :). Zaten sacede paneli değiştiriyorlar anladığım kadar. Bi pixel için göndeririz başka bir problem çıkar diye göndermeyecem.

Herkese Asusları hayırlı olsun.
    Selamlar.

Aldığın yere bağlı olarak birebir değişim yapmaları gerekiyor 7 gün içinde sanırım öyle birşeyler vardı. Bence bi arayıp sor boşuna miden bulanmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ce e Ne Ka

elektrik kaçağı gibi bişi olan bu elimizi değdiğinde titreşim olan olayı bende farkettim pilde kullanırken olmuo ancak prize takılı iken touchpad in yanlarına prmakla dokunduğuumda bi titreşim var
    siz ne dşünüosunuz.?

ayrıca yazdım ama kimse bakmadı sanırım sizinde touchpad sğ ve tol tıklama tuşunda gevşeklik varmı
    sıkı bi şekilde dutmuyo ilk önce bi boşluğu alıp sonra tıklıyor.

nerde hp kardeşlşği nerde asus. puff. bu elektrik gıdıklamasını şimdi pildede denedim ve yine o sürtünce titreşim gibi al gıdıklaması oluo hoparlör üzeri touchpad yanı arka kapak
    kimse bakmadıı kontrol etmediimi
    yanlız pil i süper gidio 2 sayfa explorer açık msn açık müzik dinliorum yaklaşık 3 buçuk saati buldu şu anda

• ASUS N53SN-SZ024V ilk alanlardan biriyim geldiğinin 3.günü bimeksten aldım benide yaz teşekkür ederim
  • Elektrik kacagi olanlar toprakli prize takiyorsunuzdur umarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Elektrik kacagi olanlar toprakli prize takiyorsunuzdur umarim

prizle alakası yok pildede aynısını yapıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ce e Ne Ka

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Elektrik kacagi olanlar toprakli prize takiyorsunuzdur umarim

prizle alakası yok pildede aynısını yapıo

ancak pili yuvasından çıkardığımda bu olay bitio arkadaşlar sizde bakarmısınz bi
  • Pildeyken bende hiçbir sorun yok. Şarjdayken de sadece kasanın üst bölümüne elimi sürersem çok az bir titreme hissediliyor ama elektrik kaçağı gibi bile değil. İlk başta kaçak olduğu aklıma gelmemişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil1026

quote:

Orijinalden alıntı: cm.sntrk

Merhaba bende yeni asus n53sv sx062v sahibiyim daha yeni kayıt oldum donanım forum'a
    beni de üye olarak yazabilirsiniz bundan sonra burada takılacağım..

Asus n53sv sx06v den önceki bilgisayarlarım
    Yakın Tarihten başlarsak

-Asus n61vg213DV
    -Acer extensa (modelini hatırlamıyorum )
    - ve
    Toplama bilgisayarlarım ( 4 tanecik :)

Bilgi yardımın da bulunan arakdaşlara teşekkür ederim.

Benim de bu bilgisayarla ilgili bir sorum olucaktı recovery yapmaya çalıştım dün
    1 saatte ilksekmenin %50'si doldu nedendir anlayamadım
    Bu kadar sağlam özellikli bir bilgisayarın bu kadar geç recovery yazması...
    Bu gece tekrar deneyeceğim...

Cevap verenlere çok teşekkür ediyorum..

Zaten AI Recovery Utility'i açtığınızda tek loading ekranı çıkıyor ve sadece orası doluyor. En çok zaman da zaten 1. DVD'de geçiyor. İlk önce Win7'nin image dosyasını oluşturuyor program, zaten o bar %50 olduktan sonra ilk DVD'ye yazma işlemi başlıyor. İlkinde sabrederseniz diğer DVD'ler çok daha çabuk biter.

Teşekkür ederim arkadaşım sabrettim ve başardım 6 tane DVD yazdı..
    Hard Disk'i boşalttı sandım =)

• arkadaslar benim makine pil de calısırken Ekran kartı ışıgı mavi yaw neden acaba ? Beyaz olması gerekmıyormu guc modu falan dan dolayı ? Nasıl degiştirebilirim ki bunu ?
  • bugün benimde elime ulaştı;
    benide yazın
    ASUS N53SN-SZ024V
  • Merhabalar,
    Aygıt yöneticisinde Ses Bağdaştırıcılarının altında nelerin yazdığını tam adları ile belirtir misiniz?
    Format attım Ses kartı driverı bir türlü yüklenmiyor.
    Teşekkürler.
  • bataryada ekran kartını normal windows icin inteli nasıl ayarlarım acaba bilen varmı ? sizinkide bataryada nvidia mı yoksa intelmi acaba , gerci birseyde degiştirmedim ama yanlıslıkla birsey yaptımmı diye supheye dustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enthusia

Merhabalar,
    Aygıt yöneticisinde Ses Bağdaştırıcılarının altında nelerin yazdığını tam adları ile belirtir misiniz?
    Format attım Ses kartı driverı bir türlü yüklenmiyor.
    Teşekkürler.

• Bluetooth Audio Device
  • Intel(R) Ekran için Ses
  • Realtek Hing Definition Audio

Recovery yapmayı deneseydin daha sağlıklı olurdu...
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cm.sntrk -- 30 Mart 2011; 0:01:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatismatrix

arkadaslar benim makine pil de calısırken Ekran kartı ışıgı mavi yaw neden acaba ? Beyaz olması gerekmıyormu guc modu falan dan dolayı ? Nasıl degiştirebilirim ki bunu ?

Sen söyleyince şüpheye düştüm ancak
    Cevabını buldum !.. Ekran kartını kullanmadığı zaman mavi yanıyor.
    Ancak herhangi bir oyun'a girdiğin zaman renk beyaz'a dönüyor yani için rahat olsun bir sıkıntı yok..

Yardımcı olabildiysem ne mutlu
    Bu arada alt alt'a 2 mesaj oldu özür dilerim..
    Alıntı işini halledemediğim için..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.