Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
785.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: whatismatrix

arkadaslar benim makine pil de calısırken Ekran kartı ışıgı mavi yaw neden acaba ? Beyaz olması gerekmıyormu guc modu falan dan dolayı ? Nasıl degiştirebilirim ki bunu ?

Sen söyleyince şüpheye düştüm ancak
    Cevabını buldum !.. Ekran kartını kullanmadığı zaman mavi yanıyor.
    Ancak herhangi bir oyun'a girdiğin zaman renk beyaz'a dönüyor yani için rahat olsun bir sıkıntı yok..

Yardımcı olabildiysem ne mutlu
    Bu arada alt alt'a 2 mesaj oldu özür dilerim..
    Alıntı işini halledemediğim için..

Dostum cok sagol ya ben sanki tam tersi gibi dusunmustum renkleri nerden aklımda kaldıysa
    Tesekkur ederim bilgi için

• Öncelikle grubumuz hayırlı olsn diyelim...Benide (N53SV-SX062V) kullananlar listesine eklerseniz sevinirim...
  • Birara forumda okumuştum birisi Asus N53 serisinde LG'nin kötü panellerinin(ekran) kullanıldığını söylemiş. Ayrıca internette gezerken sitenin yanında gözken reklamların bu yüzden çok kötü gözüktüğünden bahsetmiş.Böyle birşey var mı?
    Kısaca:

1- Asus N53 seriside kullanılan paneller nasıl?
    2- Klavye ve kasası kalite bakımından iyi mi?
    3- Bir de optimuslu grafik kartı,kullanımı sıkıntı yaratıyor mu? Yani oyun için sürekli ayar yapmak gerekiyor mu?
  • Bende de prizi ilk taktığımda sanki statik elektrik varmış gibi olmuştu ama daha sonra olmadı. Açaba giydiğim kazaktan mı diye şüpelenmiştim. Ayrıca touch pad in altındaki tuş bende de gevşek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASTRONOT1
    Arkadaşlar bizim bu ekran kartları GT540M GT550M değiştirilebilir ekran kartımı mesele ilerde biz bu ekran kartını çıkartıp üst model ekran kartı alıp takabiliyormuyuz.

Notebooklarda ekran karti degisimi soz konusu degil.Islemci,ram ve hdd degistirebilirsiniz
  • arkadaşlar bende bi soru sormuştum ama kaynadı arada

Masaüstü araçlarından CPU ölçerde aldığınız değerler nasıl açılıştan sonra mesela meraktan soruyorum
    cevap verirken modelinizi de belirtirseniz sevinirim

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparanda

arkadaslar en boktan oyun yukledım counter strike oyununu :D ama sagdan soldan kesık yanı ekran full olarak gostermiyor onu nasıl ayarlayabılırız ??
    bu laptopun neresınden ayarları değiştirebiliriz ??
    yardım edebilecek birisi varm mı?

En sonunda buldum nihayet o ayarı. şimdi 800*600 çözünürlükte bile full ekran oluyor oyunlar. Ama çözünürlüğü 1920*1080'den 1366*768'e düşürünce o ayar çıkıyor. şimdi tam hatırlamıyorum laptop evde kaldı ama, masaüstünde sağ tıklayınca nVidia denetim masasının bir üstündeki ayara gelince (sanırım Grafik ayarları idi, Grafik seçenekleri de olabilir ama sağ tarafına oklarla diğer ayarlar çıkıyor) sağ tarafa ayarlar geliyor, ordan en üstteki Pano ayarı gibi bişey var onu seçince 4 seçenek çıkıyor, onun en üsttekini seçiyorsunuz. sonra çözünürlüğü tekrar 1920*1080 yapabilirsiniz. ama direk 1920*1080 çözünürlüğünden yapamıyoruz, orada 4 tane değil tek ayar var ve o istediğimiz ayar değil. Ben de hep nVidia denetim masasından arıyordum orada değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil1026 -- 30 Mart 2011; 13:54:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamerci

Birara forumda okumuştum birisi Asus N53 serisinde LG'nin kötü panellerinin(ekran) kullanıldığını söylemiş. Ayrıca internette gezerken sitenin yanında gözken reklamların bu yüzden çok kötü gözüktüğünden bahsetmiş.Böyle birşey var mı?
    Kısaca:

3- Bir de optimuslu grafik kartı,kullanımı sıkıntı yaratıyor mu? Yani oyun için sürekli ayar yapmak gerekiyor mu?

Öyle bir haber'e hiç rastlamadım arkadaşım
    klavye de yumuşak tuş takımı var[klavye değeri & servis bedeli dahil 140 tl ]
    uzun kullanışlı bir klavye hani hayvani kullanmadıktan sonra hiç bir şey olmaz =))
    Grafik kartına gelince yeni çıkan son kalite oyunları parmak ucunda sallıyor..
    sıfır kasma ve donma var Ekran'a gelirsek HD görüntü sağlıyor
    Kısacası harika bir Alet üstelik ses sistemi gerçek sese %99.89 yakın ...
    Isınma probleminin %3 olduğu bi bilgisayar hani parayı verdiğin için pişman olmuyorsun..
    Üstüne bütün dakikalarını onunla geçirmek istiyorsun
    (asus pazarlamacısı değilim :) ama bi an olmak istedim... =) ..... )

yardımcı olabildiysem ne mutlu eğer bilmek istediğin başka bir sorun varsa
    p.m. ile ulaşabilirsin sanırım e-mail adresi verilmior burda ondan dolayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: enthusia

Merhabalar,
    Aygıt yöneticisinde Ses Bağdaştırıcılarının altında nelerin yazdığını tam adları ile belirtir misiniz?
    Format attım Ses kartı driverı bir türlü yüklenmiyor.
    Teşekkürler.

Aşağıdaki linkteki sürücüyü indirip kurmayı deneyebilir misiniz?

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/Drivers/Audio/Audio_Realtek_ALC269_SRS_Win7_32_64_Z6016257.zip

• quote:

Birara forumda okumuştum birisi Asus N53 serisinde LG'nin kötü panellerinin(ekran) kullanıldığını söylemiş. Ayrıca internette gezerken sitenin yanında gözken reklamların bu yüzden çok kötü gözüktüğünden bahsetmiş.Böyle birşey var mı?
    Kısaca:

1) N53SV'lerin paneli bildiğim kadarıyla aynı ve evet biraz kalitesiz. Ancak N53SN'lerin paneli değiştirilmiş olarak satışa sunuldu ve oldukça kaliteli denebilir.
    2) Kasa kalitesi gerçekten çok iyi ve sağlam ama klavye için aynısını söyleyemem belki de aletin en kötü noktası klavyesi bana göre.

• evet banada oyle geldi ama o kadar çok da kçtü değil
    bu arada bende asus n53sn sz024v kullanıcısıyım benide üye yaparsanız sevinirim
  • quote:

Kısaca:

Arkadaşım ürünü kısaca özetlemek gerekirse;

1 - Paneli oldukça düzgün ve kaliteli.
    2 - Panelle bağlantılı olarak görüntü kaliteside verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veriyor. Ben FullHD Lcd TV ye bağladım ve dehşet bir görüntü kalitesi ortaya çıktı.
    3 - Isınma namına hiç birşey göremedim. Saatlercede çalışsa banamısın demiyor alet.Ancak yaz aylarında benim gibi çok sıcak bir şehirde yaşıyorsanız bilgisayarınızın sağlığı için bir soğutucu fan alabilirsin.Brn Zalman ZM-NC3000U model soğutucu aldım ve oldukça fayda sağlayacağını düşünüyorum.Çünkü gerçekten kaliteli bir soğutucu.
    4 - Klavyesine gelince.Evet bu özelliklere sahip bir cihaza bu klavye hiç yakışmamış.Ancak her güzelin bir kusuru vardır elbet.Bu ürününde tek kusuru klavyesi ama çok yıpratıcı kullanmadıktan sonra herhangi bir sorun yaşamazsınız.Yok ben hor kullanırım diyorsan harici kablosuz bir klavye ile işini rahatça görebilirsin

• GeForce 500M serisi ekran kartlarını da destekleyen 30.03.2011 tarihli yeni beta sürücüsü yayınlandı.

270.51 BETA (Windows Vista 64-bit, Windows 7 64-bit)

270.51 BETA (Windows Vista 32-bit, Windows 7 32-bit)

Yakında WHQL sertifikalı sürücüler de gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 30 Mart 2011; 20:17:29 >

• Bunlar beta olduğu için ben biraz daha bekleyeceğim. Ne olur ne olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriLL3R

Bunlar beta olduğu için ben biraz daha bekleyeceğim. Ne olur ne olmaz...

aynen bende
  • Niye beta driverlar sorunmu çıkarıyor.Bozuyormu ekran kartını.Ona göre yükleyeceğimde.Açıklayabilirmisiniz.
  • Sorun çıkarma durumu söz konusu değil tabiki de yanlız adı üstünde bunlar Beta olduğu için hala eksik kalan noktaları olabilir.Bunları da Nvidia forumlarından dile getirebilirsiniz.Ben deneyeceğim şimdi iyi oldu bu bakalım performansı nasıl.Mavi ekran almazsak ne ala.
  • Buyrun Donanımhaber.com un anasayfasında yeni beta driver ve katkılarını okuyun oldukça ilgi çekici...

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/GeForce-27051-Beta-surucusu-cikti-Ciddi-performans-guncellemeleri-getiriyor.htm
  • mesajim bulunsun
  • Beyler iyi akşamlar,

Bilgisayarımı yaklaşık 3-4 saat önce aldım. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Öncelikle şunu söyleyeyim ki, kasası son derece klas ve beni mutlu etti. Tuş takımı çok güzel değil, sorun çıkartacak mı ileride göreceğiz. Makinayı alır almaz 3dmark 06 kurdum, üzerinde gelen, en güncel driverlar ile 9728 yaptı. Bu da gt 550M modelini mobile graphics card rankings'de gösterildiği gibi (
    Notebookcheck
    Mobile Graphics Cards - Benchmark List
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    ), 50. sıralara yerleştiriyor. Birazdan beta sürümlü driverları çekerek 1280 x 800'de 3dmark 06 testi yapacağım. Bakalım bir artış olacak mı. Tahminimce 10000'i görecektir, zira bu ekran kartı şu anda gelişmeye çok açık. Umarım düşündüğüm gibi olur. Sonuç iyi çıkarsa screenshot koyarım. :)

Benim anlamadığım bir durum var. Bu mavi/beyaz ışık durumu. Testler sırasında mavi duruyor. Makinayı ilk aldığımda windows kullanımı sırasında beyaz yanıyordu. Şimdi şu satırları yazarken bile mavi yanıyor. Nvidia ayarlarını kontrol ettim, acaba yanlışlıkla sürekli açık'a mı ayaladım nvidia yı diye, hayır öyle de değil. Ne yaptım da sürekli mavi yanıyor bu şimdi?

Bu arada bang olufsen iyi ses çıkartıyor. Harman'a göre belki biraz zayıf ama bir laptopta bulabileceğiniz iyi ses sistemlerinden biri.

Yeni birşeyler buldukça buraya yazarım. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.