Şimdi Ara

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.539
Cevap
96
Favori
785.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende de n53sv-sx062v model laptop var fakat 5400rpm artık çok yavaş gelmeye başladığından elimde boşta duran Trascend 128 gb sata 3 ssd var (http://www.vatanbilgisayar.com/128gb-320-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-_-530mb-yazma.html )

fakat bios güncellememe rağmen ssd ye win10 yükleyemiyorum. biosta ssd yi görüyorum ama press any key yazısı çıkmıyor.

eski ssd yi taktığım zaman çıkıyor.

Konu hakkında yardımcı olabilecek olan var mı?

teşekkürler...
  • Yok mudur cevap verebilecek =)
  • Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler hocam konuyla ilgilenememiştim uzun zamandır, geçen hafta harddisk arızalanınca acile bindi iş hallettim.
    Dediğin gibi Samsung 850 EVO 250 GB düşünüyordum bende onu tercih ettim, direk eski harddiskin yerine taktım. Bir de 8 GB Kingston DDR3 1333 Mhz Ram takviyesi yaptım. Toplamda 12 GB'a çıkmış oldu. İkisi de sorunsuz çalıştı, hiçbir sıkıntı yok. Laptop yeniden doğdu sanki çok fark etti.
    Tavsiyen için teşekkürler tekrar.
  • Merhaba,
    S53SN-SZ002V model bilgisayarıma SSD ve Ram upgrade işlemini yaptıktan sonra 6 yıllık bilgisayarımı bir 4-5 yıl daha kullanacağımı düşünür oldum. Tam bir canavar yapmış ASUS bu seriyi, teşekkürler.
    Uzun yıllar daha kullanacağımı düşündüğümden işi bitmiş olan bataryayı da değiştirmek istiyorum.

S53SN için batarya satın almış, kullanan ve memnun olup önerebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.

İlgilenecek herkese şimdiden teşekkürler.
  • JannyB J kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.Dediğin gibi bu şekilde 3-4 sene rahat götüreceğini düşünüyorum keşke ekran kartını da değiştirebilseydik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formattan sonra sol üstteki ses açma kapama tuşları çalışmıyor onlar için driver var mıydı.
    PCI basit işlem denetleyicisi'ni de tanımıyor onun driverı hangisiydi?
    bir de masaüstündeyken bile nvidia ekran kartı çalışıyor, ekran kartı ışığı hep beyaz yanıyor hiç mavi olmuyor(formattan sonra) onu nasıl çözebilirim?
  • JannyB J kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra çıkan cihazların zaten cpu anlamında hatrı sayılır bir farkı yok. Yeni çıkan işlemciler daha az güç harcıyor sadece. Ekran kartı ömrünü tamamladı, bundan sonra çıkan oyunları kolay kolay kaldırmaz. Ama ofis işi olsun, cpu gerektiren işler olsun rahat rahat idare eder.

Bu arada ben 2 ay önce retro marka batarya aldım, 2 saate yakın gidiyor, memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcanata -- 12 Nisan 2017; 16:51:24 >
  • Arkadaşlar ben n53sn-sz007v modelini kullanıyorum. HDD bozulduğu için yeni bir HDD almam gerekiyor.Biraz aradıktan sonra bu ürünü buldum. Fakat benim cihazımla bir uyumluluk sorunu çıkartır mı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sitede biraz yeni olduğum için daha önce bu tarz bir soruya cevap verilip verilmediğini de bilemiyorum. Ürün budur:
    www.hepsiburada.com
    Seagate Mobile 1TB 2.5" 5400RPM Sata3 128MB Cache Notebook Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/seagate-mobile-1tb-2-5-5400rpm-sata3-128mb-cache-notebook-disk-st1000lm035-p-BD805698

• bagavir kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    1)ilk olarak fn tuşlarının ve ses açıp kapatma tuşlarının çalışması için ATK hotkey sürücüsünü kurun, Ayrıca KB filter sürücüsünü de kurun.
    2)PCI basit işlem denetleyicisi usb 3.0 da olabilir, kart okuyucu da olabilir. Aygıt yoneticisi usb aygıtları kısmından bakın bu ikisinden biri yoksa muhtemelen sürücüsünü yüklemeniz gerekecektir.
    3)Ekran kartlarına gelecek olursak, ilk olarak intel ekran kartının sürücüsünü kurun daha sonra NVidia için temiz kurulum yapın muhtemelen optimus düzelecektir.
    İyi günler.
  • bcanata B kullanıcısına yanıt
    Eyv bcanata, ben de kısa bir araştırma yaptım retro marka 1 adet sipariş verdim bugün. Umarım düzgün çıkar, kullandıktan sonra benim için ne kadar dayandığını yazarım.
  • Merhaba,
    n53sn ORJİNAL klavyesi(yıpranmış olması sorun değil) olan varsa talibim. Ama sonradan piyasadan alınıp takılanlardan değil. Ayrıca touchpad de çalışmıyor varsa ona da talibim. Muhtemelen üst kasa ile birlikte olur touchpad.
  • Arkadaşlar artık bilgisayarımı açtığımda kilit ekranindan önce bu çıkar oldu. Ne olduguni bilen ve nasil düzel tilebilineceğini bilen birisi var mı:(

||| ASUS N53(SN-SV) SERİSİ KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 27 Nisan 2017; 1:27:9 >
  • Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    hard disk hata veriyor, yedekleyip yenisiyle değiştirin diyor.
  • Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    hocam biostan HDD smart özelliğini kapatırsan bu uyarıyı bir daha görmezsin fakat verilerini yedeklemende fayda var HDD'nin ömrü kısalmış olabilir.
  • Arkadaşlar 53SN-SZ024V için uygun harddisk önerimi var mi? Her harddisk bu bilgisayara uyar mi?

• Selamlar

N53sv sx065r kullanicisiyim. Ekran cözünürlüğü bildiginiz uzere 1366X768. Ekrani full hd yapmak istiyorum uygun bir panel bulup çalıstirabilirmiyim bilgisi olan varmidir. Eger yapilabiliyorsa panel onerebilirmisniz. Tesekkurler iyi forumlar

• Arkadaşlar merhaba iyi geceler dilerim...

Bilgisayarımın galiba anakartı bozuldu tamir işleri ile uğraşmak istemiyorum 2. El veya sıfır nereden bulabilrim veya servis kaça yapar.... Bu konuda acil olarak bana Yardımcı olursanız minnettar kalırım....

• “BUGCODE_USB_DRIVER” blue-screen hatası alan varsa win7 usb portları sıkıntı çıkarıyor.win10 sağlam bir version bulup kursun.O hata win7 de giderilemiyor çünkü.Mesaj olarak kalsın sıkıntı yaşan olursa diye yazdım bu mesajı.
  • Elseme E kullanıcısına yanıt
    Mesajın üstünden biraz zaman geçmiş ama :)
    Anakart bozuldu ise servis işi zor ben yaklaşık 2 yıl önce batarya değişim fiyatı istedim 250 tl fiyat verdiler anakattı düşünün artık :)
    3 seçeneğiniz var
    1 yurtdışından sipariş vermek (aliexpres vb sitelerden)
    2 Yurtiçinde çıkma yada uygun fiyatlı aynı model bulursanız onun kartını kullanabilirsiniz
    3 Bilgisayarı dağıtıp satın yada bir bilgisayarcıya veri yedek parça olarak kullanılır.Yeni bilgisayar almaya bakın .
  • 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.