Şimdi Ara

Asus N53JF-SX210V kullanan varsa yarumlarını benimle paylaşabilirmi ? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
47.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: molderrrrr

arkadaşlar asus n53jf-sx210v kullanıcısıyım. sıkıntım office 2010 la ilgili. pc ilk geldiğinde kurulum aşamasında pcnin arka tarafındaki key yazmıştım bi sorun çıkmamıştı. office kurulumunda key istedi. arkadaki aynı keyi yazdım kabul etmedi. sizce nedeni ne olabilir yanlış key mi yazıorum. ancak elimde başka keyde yok :) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar

yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin ama makinenin alt kısmında yer alan etiket üzerinde ki lisans anahtarı işletim sisteminize aittir

yoksa office 2010 uygulmasını microsoft kalkıpta beleşe verip makinanın altınada lisans anahtarını yerşeştirmez yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manisali16 -- 22 Mart 2011; 17:45:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: manisali16

quote:

arkadaşlar asus n53jf-sx210v kullanıcısıyım. sıkıntım office 2010 la ilgili. pc ilk geldiğinde kurulum aşamasında pcnin arka tarafındaki key yazmıştım bi sorun çıkmamıştı. office kurulumunda key istedi. arkadaki aynı keyi yazdım kabul etmedi. sizce nedeni ne olabilir yanlış key mi yazıorum. ancak elimde başka keyde yok :) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar

yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin ama makinenin alt kısmında yer alan etiket üzerinde ki lisans anahtarı işletim sisteminize aittir

yoksa office 2010 uygulmasını microsoft kalkıpta beleşe verip makinanın altınada lisans anahtarını yerşeştirmez yani

doğru arkadaşım bilgisayarın altındaki lisans anahtarı işletim sistemine aittir. office programını ayrıca satın alman gerekli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: help21

Beyler cvp yazında hemen format atayım :))

yeni gördüm yazdıklarını geç olacak biraz ama

öncelikle tüm yedeklerini aldıysan tak format cd/dvd'ni başa formatı attıktan sonrada ilk yapacağın iş bilgisayarım'a sağ tıkla özellikleri seç donanım'a gel ve oradan aygıt yöneticisine tıkla.eksik olan sürücülerin varsa zaten orada direk ünlem işaretli belli olur onları sıralama önemi olmadan yükleyem başka.haa diyelim tıkladın herhangi ünlem işaretli bir durum yok herşey normal gözüküyor.o zaman sana tavsiyem kontrol amaçlı dizüstü bilgisayarına ait tüm sürüclerini(ekran kartı, toucpad, wireless, ses kartı vs..) son güncel versiyonlarını bul ve yine sıralamanın önemi olmadan yüklemeye başla.bunca şeyi yaptıktan sonra kişisel programları kurmaya geçebilirsin.winamp, msn vs... tarzı

bu anlattıklarım win 7 için geçerli ama format atmada hiç bi fark yok vista, xp , 98'de de aynı işlemleri yaparak formatı atabilirsin

kafanı karıştıran bi durum varsa da sor onada bi çözüm buluruz

hocam express gate programı var ya oda gidermi format atsam birde hani kendi recoveri içinde oda gidermi bunları merak ediyorum

• quote:

hocam express gate programı var ya oda gidermi format atsam birde hani kendi recoveri içinde oda gidermi bunları merak ediyorum

format konusunu kısaca özetlemek gerekirse harddisk içini sıfırlamak diyebiliriz fakat bu sıfırlamak meselesinide şöyle açıklamak isterim sorduğunuz konu üzerinden.

dizüstü bir bilgisayarda diyelim ki C ve D sürücüleri var (standart olarak her zaman işletim sistemi C'ye yüklenmiş olur,D sürücüsüde RECOVERY için ayrılmış olur) eğer siz bilgisayarınızı ilk açışınızda RECOVERY size söylenildiği gibi DVD'ye yedek olarak aldıysanız sıkıntınız olmasın atın gitsin formatı.HDD'nizide istediğiniz gibi biçimlendirip ayırabilirsiniz.

diğer sorunuz olan express gate programına gelirsek üzülerek söylemek isterim ki format attığınız anda sistemde yüklü olan bir dosya olduğu için mutlak sürette o ve her türlü programlarınız gidecektir

buna çözüm olarak önerebileceğim tek şey anladığım kadarıyla bilgisayarınızın anakartı express gate desteğini sunuyor bunun yazılımını bulup format attıktan sonra tekrar yükelebilir aktif hale getirebilirsiniz

şimdi dikkat etmeniz gereken bir konu var ki o da şu RECOVERY olayı eğer daha önceden RECOVERY'i yedeklemediyseniz bir an önce yedeklemenizi öneririm.derseniz ki RECOVERY o kadar önemli mi bana kalsa hiçte önemli değil bilgisayarınıza ait tüm sürücüler elinizin altındaysa tabiki ... bu sayede ne recovery yedeklemesi ile uğraşırsınız nede başka bir durumla istediğiniz şekilde bilgisayrınızı şekillendirebilir ve kurabilirsiniz....

umarım açıklamlarım kafanızı karıştırmamıştır...takıldığınız bir konu varsa şayet sorun yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım

Edit express gatele alakalı ayrıcaBU KONUYU incelemenizi öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manisali16 -- 23 Mart 2011; 10:57:32 >

• quote:

quote:

format konusunu kısaca özetlemek gerekirse harddisk içini sıfırlamak diyebiliriz fakat bu sıfırlamak meselesinide şöyle açıklamak isterim sorduğunuz konu üzerinden.

dizüstü bir bilgisayarda diyelim ki C ve D sürücüleri var (standart olarak her zaman işletim sistemi C'ye yüklenmiş olur,D sürücüsüde RECOVERY için ayrılmış olur) eğer siz bilgisayarınızı ilk açışınızda RECOVERY size söylenildiği gibi DVD'ye yedek olarak aldıysanız sıkıntınız olmasın atın gitsin formatı.HDD'nizide istediğiniz gibi biçimlendirip ayırabilirsiniz.

diğer sorunuz olan express gate programına gelirsek üzülerek söylemek isterim ki format attığınız anda sistemde yüklü olan bir dosya olduğu için mutlak sürette o ve her türlü programlarınız gidecektir

buna çözüm olarak önerebileceğim tek şey anladığım kadarıyla bilgisayarınızın anakartı express gate desteğini sunuyor bunun yazılımını bulup format attıktan sonra tekrar yükelebilir aktif hale getirebilirsiniz

şimdi dikkat etmeniz gereken bir konu var ki o da şu RECOVERY olayı eğer daha önceden RECOVERY'i yedeklemediyseniz bir an önce yedeklemenizi öneririm.derseniz ki RECOVERY o kadar önemli mi bana kalsa hiçte önemli değil bilgisayarınıza ait tüm sürücüler elinizin altındaysa tabiki ... bu sayede ne recovery yedeklemesi ile uğraşırsınız nede başka bir durumla istediğiniz şekilde bilgisayrınızı şekillendirebilir ve kurabilirsiniz....

umarım açıklamlarım kafanızı karıştırmamıştır...takıldığınız bir konu varsa şayet sorun yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım

Edit express gatele alakalı ayrıcaBU KONUYU incelemenizi öneririm

Merhaba,
    Benimde bir sorum olacak yardımcı olabilirsen çok sevinirim.Bilgisayarı yeni aldığımda recovery dvd lerini yazdırdım 5 dvd oldu.Şimdi bunları tekrar yüklemem için ne yapmam gerekli? Bu yüklemeyi yaptığımda bilgisayar ilk aldığım hale mi dönecek.Eğer dönecekse yükleyeceğim.Böylece sesteki cızırtıyı düzeltmeyi deneyeceğim.Daha sonra tekrar yapar mı bilmem.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: eduham
    Merhaba,
    Benimde bir sorum olacak yardımcı olabilirsen çok sevinirim.Bilgisayarı yeni aldığımda recovery dvd lerini yazdırdım 5 dvd oldu.Şimdi bunları tekrar yüklemem için ne yapmam gerekli? Bu yüklemeyi yaptığımda bilgisayar ilk aldığım hale mi dönecek.Eğer dönecekse yükleyeceğim.Böylece sesteki cızırtıyı düzeltmeyi deneyeceğim.Daha sonra tekrar yapar mı bilmem.
    Teşekkürler

recovery=fabrika ayarlarına geri döndür demektir recovery bölümünü zaten biglisayarınızdan silmediyseniz hiç DVD'lerle uğraşamadan bi kaç tuş yardımı ile recovery çalıştırabilir ve pc'nizi ilk günki haline geri döndürebilirsiniz

bu site içerisinde arayarakta bulabileceğiniz gibi biraz daha detaylı anlatım olan ŞU konuya bakabilirsiniz.umarım işinizi görür.

Önemli bir hatılratma da bulunayım PC fabrika ayarlarına geri döneceği(ilk aldığınız gün) için sistemde daha sonradan yüklediğiniz her şeyi kaybedebilirsiniz.onları da yedeklemeye almanızı öneririm

kolay gelsin...

• arkadaşlar n53jf sx210v modelinde blu-ray yazıcı var mı yoksa sadece blu-ray okuyucu mu şimdiden teşekkürler
  • quote:

o keyin işletim sistemine ait olduğunu zaten pc kurulumunu yaparken bilmeyen adam bile öğrenir. benim sölemek istediğim bu cihazlarda office zaten kurulu olmuor mu? office starterda key hakkında daha fazla bilgi seçeneğinde. office yüklü yeni bi pc satın aldım seçeneği var oda pcnin altındaki bandroldeki 25 haneli numarayı gösterior. size sormamın amacı buydu. microsoft beleş vermes tabikide ancak kimi cihazlar office yüklü olurdu. desenize senin cihazda office yüklü değilmiş die.. kampanyalı olunca böle oluo demekki. yinede teşekkürler arkadaşlar.. yani öle böle değil acayip yardımcı oldunuz :D

benim sölemek istediğim bu cihazlarda office zaten kurulu olmuor mu?
    bir bilgisayarda yüklü olan office programı 60 günlük deneme sürümüne sahiptir her zaman...aldığınız makinede office programı yüklü olmak zoruda değil ama sırf reklam amaçlı bilgisayar markaları bu ürünlerin demolarıyla birlikte sunarlar size yoksa 200-400 TLlik bir lisans anahtarını atıyorum 1500'tlik bir makine aldınız buyrun bu da office programınızın lisan anahtarı demezler...

office yüklü yeni bi pc satın aldım seçeneği var oda pcnin altındaki bandroldeki 25 haneli numarayı gösterior. size sormamın amacı buydu. microsoft beleş vermes tabikide ancak kimi cihazlar office yüklü olurdu. desenize senin cihazda office yüklü değilmiş die.. kampanyalı olunca böle oluo demekki.
    office programı var ve dediğiniz gibi bandrolde var KEY'i girdiğiniz taktirde sorununuzun kalmaması gerekir ona rağmen devam ediyorsa satın aldığınız yere götürün PC'yi anlatın durumu.haa dediğiniz gibi makinede office yüklü değilse şayet o bizim değil sizin gözünüzden kaçan bir ayrıntı oluyor

yinede teşekkürler arkadaşlar.. yani öle böle değil acayip yardımcı oldunuz :D
    ben kendim adıma rica ederim.amacım bilgi vermek ve yardımcı olmaktı sadece ama son cümlenizin manası umarım benim yanlış anlamamdan kaynaklanıyordur yoksa sizin orada bizlerle alay ettiğiniz düşüncesi olmasa gerek eğer böyle bi durum varsa bu da sizin sorununuz oluyor demektir ki ben yoluma kaldığım yerden devam ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sayim44

arkadaşlar n53jf sx210v modelinde blu-ray yazıcı var mı yoksa sadece blu-ray okuyucu mu şimdiden teşekkürler

bu modele sahip değilim ama özelliklerinden okuduğum kadarı ile ortaya sadece OKUCUYU özelliğe sahip olduğu çıkıyor

ama DVD yazıcısı varmış..yani özelliklerde Bluray Okuyucu + DVD yazıcı olarak geçiyorhttp://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=35260 buradan bakabilirsiniz mesela

link ekleme yine çalışmıyor yahu hayret bişi

• Şimdi crysis 2 den çıktım.1366x768 çözünürlükte grafik ayarı gelişmişte olarak gayet akıcı 1 buçuk saat oynadım hiçbir sıkıntı yaratmadı.Açıkcası bu kadarını beklemiyodum şaşırdım biraz...Oyun da gerçekten harika olmuş.
  • arkadaşlar ben format atacam ama hangi driverları yüklemem lazım site buldum burdan hangilerini yükleyecem dışardan başka cd ile format atanlar yardımcı olurlarmı
    http://support.asus.com/download/download.aspx
  • quote:

arkadaşlar ben format atacam ama hangi driverları yüklemem lazım site buldum burdan hangilerini yükleyecem dışardan başka cd ile format atanlar yardımcı olurlarmı

Select Product=Notebook
    Select Series = N53 Series
    Select Model = N53JF

seçeneklerini yaptıktan sonra Search butonuna basın.size hangi işletim sistemi için olacağını soran bir panel gelecek oradan işletim sistemini doğru seçiniz.eğer format atacağınız elinizdeki DVD win7 32 bitse Windows 7 yi, eğer elinizdeki DVD 64 bitlik ise Windows 7 64 biti seçip Search butonun basın işte karşınızda dizüstü pc'nize ait sürücüler çıktı bile

• quote:

quote:

arkadaşlar ben format atacam ama hangi driverları yüklemem lazım site buldum burdan hangilerini yükleyecem dışardan başka cd ile format atanlar yardımcı olurlarmı

Select Product=Notebook
    Select Model = N53JF

seçeneklerini yaptıktan sonra Search butonuna basın.size hangi işletim sistemi için olacağını soran bir panel gelecek oradan işletim sistemini doğru seçiniz.eğer format atacağınız elinizdeki DVD win7 32 bitse Windows 7 yi, eğer elinizdeki DVD 64 bitlik ise Windows 7 64 biti seçip Search butonun basın işte karşınızda dizüstü pc'nize ait sürücüler çıktı bile

Ordakilerin hepsinimi indirecem mesela bios vs onları bilmiyorum

bios güncelleyen varmı belki ses sorunu gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 26 Mart 2011; 15:34:55 >

• quote:

quote:

quote:

Select Product=Notebook
    Select Model = N53JF

Ordakilerin hepsinimi indirecem mesela bios vs onları bilmiyorum

bios güncelleyen varmı belki ses sorunu gider

öncelikli olarak VGA, Chipset, Modem, Touchpad, Auido gibi sürücüleri indirmeni tavsiye edeirm BIOS bence o kadar da çok önemli değil ses sorunununda BIOS ile alakalı olacağını düşünmüyorum ayrıca

• arkadaşlar bu makina kafasına göre donuyor... oyun oynarken veya wordde farketmiyor heran kafasına göre bir neden yok gibi görünürken donuyor kalıyor.. sunum yaparken 3 kere donarak feci zor pozisyonda bıraktı beni sağolsun . bu sorunu yaşayan, çözümü hakkında fikri olan varmı.. şahsen ekran kartının sürücüsünden olabileceğini düşünüyorum..
  • Arkadaşlar ses sorunu bütün n53fj ler de mi var ? Yoksa bizim şansımıza mı çıktı bu sorun.Ayrıca sorunu çözen oldu ise nasıl çözdüğünü belirtebilir mi ?
    Teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar ses sorunu bütün n53fj ler de mi var ? Yoksa bizim şansımıza mı çıktı bu sorun.Ayrıca sorunu çözen oldu ise nasıl çözdüğünü belirtebilir mi ?
    Teşekkürler

Valla herkeste var gibi bios güncellemesi sorunu çözermi bilmem ama umudum var:)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ses sorunu bütün n53fj ler de mi var ? Yoksa bizim şansımıza mı çıktı bu sorun.Ayrıca sorunu çözen oldu ise nasıl çözdüğünü belirtebilir mi ?
    Teşekkürler

Valla herkeste var gibi bios güncellemesi sorunu çözermi bilmem ama umudum var:)

bios güncellemesini nasıl yapacağız asus un sitesinde bios 208 diye bir program var onu mu kuracağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anchor_et

arkadaşlar bu makina kafasına göre donuyor... oyun oynarken veya wordde farketmiyor heran kafasına göre bir neden yok gibi görünürken donuyor kalıyor.. sunum yaparken 3 kere donarak feci zor pozisyonda bıraktı beni sağolsun . bu sorunu yaşayan, çözümü hakkında fikri olan varmı.. şahsen ekran kartının sürücüsünden olabileceğini düşünüyorum..

olmaz öle şey bende canavar gibi çalışoyor donma sorunları da yok....güncellemelerden cpu ayarlarından olabilir ...biraz kurcala
  • gecen gün sx267v modelinin siparisini verdim ve sanırım bununla 210 un ankartları aynı, bu cihazların ram slotları kactane? ve blueray okuyucu + ram 1333 için n460 yerine n480 alınırmı? birde usb 3.0 konusunda bimekste 267 modelinde yok denmiş doğrumudur?
    tskkurler...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.