öncelikle optimustan dolayı ekran kartına geçmiyo ne izlesem mavi ışık yanıyo beyaza geçmiyo.asıl canımı sıkan ise bir dvd taktım cihaza öyle bir titreme yaptı ki sehpa sallanıyo.öyle ses çıkıyoki nerdeyse filmin sesini bastırıyo cihaz daha iki aylık ha birde modeli n53jl sx022v.
Sistem Belleği : 4GB DDR3 Ekran Kartı: NV GT425M 2 GB DDR3 Ağ Kartı: 10/100/1000 Gigabit Ethernet Sabit Disk Kapasitesi: 500 GB 7200 RPM Optik Sürücü: 8xSuper Multi-Dual Yazıcı Klavye: touchpad mouse Ekran: 15.6 HD Color Shine/ Kamera İşletim Sistemi: Windows 7 Premium Geliştirilmiş Portlar: 5-1 Kart Okuyucu, HDMI Kablosuz Haberleşme: 802.11b/g/N Kablosuz Bağlantı/ Bluetooth: Açıklama: Ağırlık: 2.71 kg özellikler bu o ses dvd kötü ondan geliyo belliki başkasında ss çıkarmadı ama bu onboard ekran kartından geçiş sorununu çözemiyorum.video izlerken görüntü pul pul oluyo özellikle kırmızı v.s renkler yardımcı olurmusunuz...
dostum sağ click yap. nvidia kontrol paneli aç orda 3d ayarlarının yönetilmesi var ona tıkla sonra da tercih edilcen grafik işlemciyi nvidia yap