Şimdi Ara

ASUS N53JL SX022V.kullanan varmı acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ya bu cihazı aldım ilk laptopum.aldığımdan beridir de bu siteye bakıyorum genelde. ama daha hiç bir mağazada görmedim.buradada hiçbir kullanıcı yorumu yok.moralim bozulmaya başladı.bir kaç sorunu var kimseylen paylaşamıyom.biraz arabeskoldu ama neyse kullanan birileri varsa bişiler yazsın lütfen

• şimdi öncelikle sağ üst taraftan kesik kesik cız cız diye bi ses sürekli geliyo.ayrıca google chrome dan tam ekran video izleyemiyorum vede altbarı çıkkmıyo.ilk aldığımda götürdüm bunu düzeltin yada yenisini verin diye değiştirdiler ama aynı sorun ondada var.
  • güncel
  • güncel
  • valla bende almak istiyorum sence nasıl oyun performansı nasıl hot pursıt oynuyor musun full hd videolar izliyor musun ! yardımcı olursan sevinirim arkadaşım
  • arkadaşım ben oyun oynamıyorum onun için oyun performansını değerlendiremeyeceğim. ama video konusunda hiç memnun değilim nvidia optimus teknolojisi var bunlarda.çift ekran kartı biri onboard ekran kartı diğeri 2 gb gt 425m.videolarda görüntü pul pul oluyo özellikle kırmızı renklerde.onboardı iptal edersen biraz gideriliyo.ayrıca
    gt 425m kartını seçtiğimde internetten tam ekran video izleyemiyorum.gerçi bunların hepsi yazılımsal problemler.çok iyi bilen biri gerekli tüm ayarları yaptığında taş gibi cihaz valla.ilk başlarda ısınamadım yok ses geliyo felan diye ama şimdi bişi duymuyom :) ben bi günlük ucuzluğa denk geldim hiç aklımda yokken aldım pişmanda değilim.ayarlarını yapmakta zorlanıyorum .ben herkese tavsiye ediyom valla...
  • Merhaba arkadaşlar aynı üründen bende kullanıyorum ama recovery silindi kazarak makineye ssd takıcam recovery yedeği lazım bana rica etsem bana birer kopye gönderirmisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.