Şimdi Ara

Asus N53s kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese. Elimde başlıkta da belirtmiş olduğum laptop var. Sorun ise km player ile film izlerken sürekli aniden kapanıyor. Vlc player ile izlerken nadiren kapanıyor. Bu kapanma bazen direkt olarak siyah ekran gelip, yani kapanıp, tekrar açılma şeklinde oluyor. Bazen de ekran renklerinin birbirine girmesi şeklinde oluyor ki bu durumda tekrar açılmıyor. Aynı durumlar nadiren de olsa film izlemezken de oluyor.

Ben sorunun intel ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü, 10 saat en yüksek ayarlarda Skyrim oynamama rağmen bilgisayar hiçbir şekilde kapanmıyor. Sorun hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. İyi Günler

• Bilen yok mudur acep?
  • işlemci ya da anakartta ısınma sorunu olabilir. Eğer ürünün garantisi devam ediyorsa servisine gönder derim. Yalnız cihazı gönderirsen eğer içindeki bilgilerin silinebilir haberin olsun.
  • Cevap için teşekkürler. O benim de aklıma geldi de abartısız 10-15 saat skyrim oynayınca hiç kapanmadı. Bir de ısınmadan dolayı kapansa, bildiğim kadarıyla direkt olarak kapanır. Hemde kendi kendine açılmaması gerekir ki bu bilgisayar açılıyor. Zaten bu olay nadiren oluyor.

Çoğunlukla bilgisayar kapanmadan önceki filmin son görüntüsü birbirine giriyor. Hatta aynı şekilde o andaki ses de birbirine giriyor. Bu durumda, önce bilgisayarı güç düğmesinden kapatıp sonra açmam gerekiyor.
  • Başka cevap verebilecek birileri var mı?
  • Dahili kartttan şüpheleniyorsunuz sürücüsünü güncellediniz mi?
    Dediğinize göre ısınma kapatacak derecede değil çünkü oyunda ısınma yapmıyor,video programından da kaynaklanabilir codeklerini yüklüyormusunuz programın hataya sebeb olabilir,formatı denediniz mi yazılımsal veya donanımsal mı anlama açısından dediğiniz programlarda fil seyrederken oluyor dediğinize göre farklı bir program denediniz mi gom player gibi.Km playerde sık yapıyor vlc'de aradabir oluyorsa programlarla alakalıdır diye düşünüyorum kodekleri kuruyorsunuz heralde
  • Cevap için teşekkürler. Aygıt yöneticisinden intel driverını güncelle dediğimde "zaten güncel" diye uyarı geldi. Yine de sitesine girip indirip kurdum. Ama üst versiyon olup olmadığını bilemiyorum. Sorun yine aynı. Sonra da codec 10.0 kurdum. Birşey değişmedi. Bilgisayarın asıl sahibi daha önce bu sorundan servise gittiğini söyledi. Ama şu an durum bu.

En son çare olarak format atılacak. Büyük ihtimal bişey değişmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncellemelerden sonra film izlemezken ki kapanmalar çok arttı. Saatte 1 kere kapanıyor. Intel HD Graphics tamamen iptal edilemez mi acaba? Bilgisayarın oyunları full ayarda saatlerce oynatırken kapanmayıp da masaüstü açıkken kapanması çok sinir bozucu.
  • asusu hiç tavsye etmiyorum arkadaşlar sakın almayın garantide sorunlu dönüyor sürekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.