Arkadaşlar Havacılık ve Uzay Mühendisliği hazırlık öğrencisiyim ve gelecek yıl yurtdışına eğitime gitmeyi (garanti problemi olabilir mi) düşünüyorum. ASUS N53SN-SZ129V ve Monster Q72MS-16F11 arasında seçim yapmam gerekiyor bütçe ve fiyat performans gereği. Hangi bilgisayarla çizimlerde ve hava tüneli testleri vs. gibi programlarda daha yüksek verim alırım ve hangisi bana en az sorunla 5 yıl gider? Yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen önerilerinizde avantaj ve dezavantajları da belirtin. Şimdiden teşekkür ederim.
epica gösterdiğiniz notebook yerine benim gösterdiğim notebook un stoklara girmesini beklemekten yanayım ancan 2630 qm sandy bridge işlemci ona oluyor mu bir de ne kdr sürede stoklara girer acaba? Bir de sizin gösterdiğiniz monster model ile benim gösterdiğim monster model arasında ne kadar performans farkı vardır? Gelecek yıl yurtdışına gitmeyi düşünüyorum malum, acaba ASUS'un garantisi orada geçerli olur mu? Monster yurtdışındaki MSI tarafından garanti alıyor mu?
zariclar çok sağol ama bizim testlerde ekran çöz. önemli o yüzden full hd ekran istiyorum.
Sizin baktığınız Monster'ın eski bir modeli.Stoklara da gelmeyecek.Onun yerine yazdığım modeli getirmeye başlayacaklar.Performans olarak 2630qm biraz daha iyidir,ekran kartları aşağı yukarı aynıdır. Garanti konusunda fikrim yok.
Intel® Core™ i7-2630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.00GHz > 2.90GHz; 1333 MHz; 45W; 32nm 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 460M; 192-Bit; DX11; PhysX; DVI-DL; MXM 3.0b; TDP: 65W 15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran 30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi 16GB; 4x 4GB; DDR3-1600; PC-12800; Kingston HyperX KIT; CL9; 204pin - 4 SODIMMs 750GB Seagate® 7200RPM 16MB ST9750420AS 6x Blu-Ray WRITER & 8x DVD+-RW WRITER; Tray Load; SATA Türkçe Klavye (TR) Windows 7 Professional ( Tr ) ( 64 Bit ) 2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter 2.0 MP Kamera Parmak İzi Okuyucusu Internal Bluetooth™ v3.0 Notebook Çantası
3863 tl.hosuma gıttı dogrusu...
epica söylediğiniz modelin ses kalitesi nasıldır peki? Bir de ısınma problemi ne kadar vardır?
havacılık ha bende havacıyım hatta su anda ikinci sınıftayım yurtdısında..Ukrayna ya gidiyorsun galiba..hayırlısı olsun..soruna gelince bn bir ay sonra Tr ye donucem Gosterdıgın asusu alıcam..bayadır arastırıorm..Asusun garantisi yurtdısında geciyor ama yanına faturasınıda al nolur nolmaz ...burda arkadsların asus var islerini hallettiler hep(Almanya Polonya) monsterın garantisi yok..msı o urune burda garanti verdigini pek sanmıorm cunku ole bi urun yok burda ztn dogru duzgun msı da yok..ki fabrikası polonya wroclawda Hp tafsiye etmem ısınmadan dolayı artı garanti olayını Hpde bilmiyorum sorman lazm..
Çok sağolun yurtdışı garanti olayı sebebiyle ASUS N53SN-SZ129V aldım.
Hayırlı olsun..Odtunun ust duzey bir universite oldugunu sanmıyorum Tr de ok ama baska yerde bi albenisi yok...Kore he iyiymis..basarılar..aslında orda notebooklar daha ucuz deilmidir? neden ordan almadn ?
Ya şimdi lazım oldu almam gerekti ondan. Bir de ailemden izin almam gekekiyor vermrzlerse gidemiyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme