Şimdi Ara

Asus N53SV laptop'um GTA 5 i kaldırır mı.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi GTA V çıktı milyonlarca kişi bitirdi bile. Gta 5 alacak param var ama bilgisayarım kaldırmaz elimde patlar diye çok korkuyorum.Ondan sizlere bir danışayım dedim.Sizce alım mı yoksa youtube'dan videoları izlemeye devam mı edim.?

İşlemci Teknolojisi: Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz Turbo İle 2.93GHz
    RAM: 6 GB DDR3 1333 mhz(Ram sorun değil alırım)
    Sabit Disk Kapasitesi:240gb ssd+640 GB 5400 rpm
    Ekran Kartı: nVidia GT550M 2GB Harici Bellek
    Ekran boyutu: 15.6'' 1920x1080 Full HD LED

Cevaplarınız için şimdiden tşkler:)

• Full HD olmasa düşük ayarlarda bir ihtimal derdim ama bu haliyle oynayabilecek olsan bile keyif alır mısın orasını düşün derim. Minumum 100 TL az değil, torrentten indirip deneyebilirsin.
  • 1280*720 high- medium belki daha ustu olabilir pcnin gideri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frhtmglkc123 F kullanıcısına yanıt
    1366 çözünüklükte medium ayarlarda aa kapalı şekilde 30 fps de oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Tşkler cevap için.Her ne kadar yanlış bir şey olsa da korsan indirip denemek istiyorum böyle daha emin olurum.Zevk verirse her zaman olduğu gibi steamdan alırız.100 tl verip elimde kalmasından iyidir:)
  • N53sn sz182v de hd kalite tüm özellikler sonda sıfır takılma oynatıcı makine sıkıntı yok 4 senelik makine bu bile çok iyi

• Al gitsin rahat rahat oynarsin. Tahminen medium ayarlarda oynarsin ve zevk de alırsın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geforce experience üzerinden optimum ayarları seçtiğimde 30 fps ile oynayabiliyorum, çok nadir 15 fps'ye düşüyor ama hemen geri geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.