Şimdi Ara

ASUS N53SV SX365R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asusun sx365r bilgisayarını bugün vatandan kampanyalı 1460'a aldım.
    Alacak olanlar için henüz şarjda oldugundan pek yorum belirtemiyorum ama kasası dizaynı gerçekten çok hoş.
    Bir de sormak istediğim birşey var Hard Diski 500GB bu bilgsayarın ama C ve D toplamı 440 gösteriyor. Bu normal mi ?
    Ayrıca Windows 7 Home Basic için bazı arkadaşlar düşündürüyo demiş ne gibi sıkıntıları çıkarabilir basic ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bak bu 4 oldu -- 24 Ağustos 2011; 20:41:48 >

• dostum internetten mi aldın yoksa cevizlibağ'dan mı ? kampa sadece internete özel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avarnet

dostum internetten mi aldın yoksa cevizlibağ'dan mı ? kampa sadece internete özel mi ?

sadece internete özel değil. Gidip mağzadan alabilirsin. Bende 4 gün önce aldım. Çoooook memnunum. Herkese tavsiye ederim.
    Dizaynı süper. K serisiyle karşılaştırdık. K serisi oyuncak gibi kalıyor yanında :D
  • ürünü bugün aldım hemen pes2011 kurdum ama oyunu açtığımda

Uyarı:
    Bilgisayarınız, bu yazılımı çalıştırmak için Minimum Sistem Gereksinimlerini Karşılamıyorum
    Bu nedenle işlem sırasında hatarla karşılabilirsiniz
    Vİdeo kartınız, gerekli özellikleri karşılamıyor (GPY:VRAM 128MB)

beyler acil yardım bekliyorum. ne yapmam gerek
  • Arkadaşlar biri link atabilir mi internet üzerinden gözükmüyorda bahsettiğiniz ürün ? n53sn modeli var 1400 civarı ondada sadece internet kampanyası olduğu yazılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simasher

Arkadaşlar biri link atabilir mi internet üzerinden gözükmüyorda bahsettiğiniz ürün ? n53sn modeli var 1400 civarı ondada sadece internet kampanyası olduğu yazılı.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sx365r-n53sv-core-i5-2410m-2.3ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=56274

•  ASUS N53SV SX365R

işaretli yer bilgisayarın recovery bölümü bu alan orda gözükmez toplam alanın 440 gb olması bundandır. ayrıca 500 gb'ı 500.000.000.000 byte olarak girdikleri için harddisk recovery bölümüyle beraber 480 gb civarında gözükür .
    recovery bölümünü silmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Asus X550CC-XO105D
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca windows 7 home basic için şunu söyleyebilirim. tema desteklemez yani sag tık yaptıgınızda kisisellestir menüsü yoktur windows aero özelligi yoktur ( gerekli de degil)
    gpedit.msc gibi komutlar açık degildir.
    yani kısacası bilgisayarla çok derinlemesine ilgilenmiyorsanız sorun yaratmaz.
    tabi denetim masasından windows anytime aracı ile ultime pro yada home pre ye yükseltebilirsiniz. bu arac sadece ultimatede yoktur(gerek olmadıgı için)

ayrıca sag tık için bu konuya bakabilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_47969847/tm.htm
  • Hayırlı olsun öncelikle.Şuan fiyat performansı en iyi ürün benimde favorim kısa zamanda almayı düşünüyorum ürünle ilgili görüşlerinizi sunarsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar ben bir ay önce N53SV SX365R aldım aldığım günden beri wireless sorunu yaşıyorum. Laptopun sinyal aldığı cihaz N-Draft 300Mps. hızında ve açık alanda 300 metre civarında mesafeye sinyal veriyor.Benim bulunduğum yerle arası 50 metre. Cihaz bina dışına takılı ve benim bulunduğum yerin karşısında. Arada sadece ağaçtan yapılma camlı balkon kapısı ve pencere var bunun dışında herhangi bir engelde yok. Benim laptop ilk haftalarda 65 Mps. hızında ve iki çubuk civarında zar zor çekiyordu.Sürücü güncelleştirmeye çalıştım aygıt yöneticisi üzerinden yapmaya çalıştığımda zaten güncel diyor. kendim güncellediğimde ise sinyal alımı daha da kötüleşti. bir haftadan beri bir çubuk zor çekiyor sürekli bağlantı kopuyor. Komşuda ise ACER var benim laptopun olduğu yere onunkini koyduğumda 130 Mps hızında ve 3 çubuk olarak bağlanıyor. N53SV SX365R lerde wireless kaç metreden çekiyor çekim gücü nasıl sık sık kopmalar oluyor mu? Bana wireless kartın sürücüsünü güncelleyebileceğim problemsizbir sürücü linki önerebilir misiniz? Wireless kartın marka ve modeli; ATHEROS AR9002WB-1NG Wireless network adapter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli-Efe45 -- 17 Eylül 2011; 3:42:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bak bu 4 oldu

Asusun sx365r bilgisayarını bugün vatandan kampanyalı 1460'a aldım.
    Alacak olanlar için henüz şarjda oldugundan pek yorum belirtemiyorum ama kasası dizaynı gerçekten çok hoş.
    Bir de sormak istediğim birşey var Hard Diski 500GB bu bilgsayarın ama C ve D toplamı 440 gösteriyor. Bu normal mi ?
    Ayrıca Windows 7 Home Basic için bazı arkadaşlar düşündürüyo demiş ne gibi sıkıntıları çıkarabilir basic ?

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun gerçektende çok harika bir cihaz K serisine göre tasarımı çok daha güzel duruyor özelikleri de çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avarnet

ürünü bugün aldım hemen pes2011 kurdum ama oyunu açtığımda

Uyarı:
    Bilgisayarınız, bu yazılımı çalıştırmak için Minimum Sistem Gereksinimlerini Karşılamıyorum
    Bu nedenle işlem sırasında hatarla karşılabilirsiniz
    Vİdeo kartınız, gerekli özellikleri karşılamıyor (GPY:VRAM 128MB)

beyler acil yardım bekliyorum. ne yapmam gerek

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bu cihaz nasıl böyle bir sorun verir bizim arkadaşta aynı ekran karta sahip sadece Core İ7 olan Asus N53sv Sx542v cihazında Pes 2011 saatlerce oynuyordu ve bir sıkıntı yaşamadı sizin cihazdaki ekran kartı 1 GB nVidia Geforce 540M arkadaştaki cihazında ekran kartı aynı.

Ayrıca şu linkten de ekran kartınızın özeliklerine ve performansına bakabilirsiniz:
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.