Şimdi Ara

Asus N550JV Kullanıcıları + Kutu Açılım ve İnceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
8
Favori
57.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 aydır kullanıyorum asus n550jv-cn241h modeli 12 gb ram BLURAY siz modeli pcden oyun konusunda sıfır performans ekran kartının kötü olmasından değildir asus soğutmada genelde hep iyidir fakat bu sefer soğutmada hiç başarılı değil kasa tasarımına önem veriym derken fanların önü feci bir şekilde kapanmış ve sıcak hava dığarı dağıtılamadığından aşırı derecede ısınma yapıyor CALL of Duty ghost u 1080p de higgda Anti analaysing kapalı kasmıyor fakat 10 15 dk sonra kasmaya başlıyor sebebi belli ısınma tavsiyem oyun oynamak isteyenler için sakın kaçsnlar bu modelden ben pişmanım IPS mat ekran olması ses sistemi felan güzel ama bu ekran kartını soğutamadıktan sonr a 128bit 4 gb olsa ne yazar değim gibi ekran akrtı iyi bir ekran kartı fakat soğutulamıyor
  • doğrudur windows buluyor.. windows update yapsana bir. kesin bulur.
  • bu bilgisayarın wirelles inde bir problem varmı?İnternete girmem yavaşladı sadece bilgisayarda geçerli bu olay ipad den falan normal olarak giriyorum bu sorun nasıl çözülür?Ve klavye ışığı nasıl açılıyor?
  • arkadaşlar ben de 12gb ram 4gb ekran kartlı modeli ve msi ge60 16ram 2gb ekran kartı arasında kaldım asıl amacım oyun ama okul için de kullanacağım, msi ın ekran kartı gtx765 bu büyük bir artı mı sizce? genel olarak ısınmadan şikayetçisiniz ne almamı önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcangul

arkadaşlar ben de 12gb ram 4gb ekran kartlı modeli ve msi ge60 16ram 2gb ekran kartı arasında kaldım asıl amacım oyun ama okul için de kullanacağım, msi ın ekran kartı gtx765 bu büyük bir artı mı sizce? genel olarak ısınmadan şikayetçisiniz ne almamı önerirsiniz ?

Bu bilgisayar multimedia bilgisayarı dostum. ikisi arasında bir inceleme yapmadım ama msi ge60 ın daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum oyunlarda. Lakin soğutma sıkıntılı değil. Neden dersen de iki tane fan var ve ısınma arttıkça fanların dönüş hızı artıyor bi ara makinanın buz gibi olduğunu hatırlıyorum. Aslında fanlara direk müdahale edebildiğimiz bir kısayol filan olsaymış keşke diyorum. 3200 rpm dönüşte sıkıysa ısınsın Ben NFS Rivals oynarken kasmalar yaşıyorum. Ama bu Nvidia'nın optimizasyonu olmadan ki ben kendi ayarlarımda herşey full de neredeyse karta fazla yükleniyorum nvidia'nın bu kartı orta segment bir kart sayılır ve multimedia bir pc için yeterlidir. Kararı sen ver dostum.

• up up up
  • takip
  • Arkadaşlar hatırlayan vardır aranızda belki, kliksanın kampanyasından 2.699 TL bedelle almıştım bu bilgisayarın 16 GB ramli modelini..

İlk başlarda cihaz harikaydı, bf4, cod ghost, pes14, fifa 14 vs.. gibi oyunları kurdum ve yüksek grafik ayarlarında başladım oynamaya.. 15 gün sürdü bu lüksüm, yandı ekran kartı.. veya şöyle söyliyim kart devre dışı duruma geçti, 3-4 defa formatladım pc yi farklı farklı driverlarla gt750m kartı tanıtmaya çalıştım bir türlü olmadı..

Geri servise gönderdim, iade geldi.. stokta olmadığı için para iademi aldım.. bu modelle benim maceram böyledir..

Diyeceğim multimedia olarak kullanamayı planlıyanlar için evet gerçekten çok hızlı canavar bir makine (SSD olsa tadından yenmez).. fakat benim gibi gaming amacınla alınıyorsa 4 Gb GT705m anladığım kadarıyla zorlanmaya fazla gelemiyor.. Sonuç olarak ASUS büyük bir firma ve malının arkasında 15 gün içerisinde verdi iade raporonu ama ben bilgisayarsız kaldım geçen süre zarfında..

Şu an MSI GE70 modeline yoğunlaştım, oda vatan bilgisayarın internet sitesinden flnda kaldırıldı.. ya zam gelecek yada indirim bekliyorum bakalım.. GE70 ile alakalı sıcak fırsat yakalarsanız pmleyin lütfen :)

iyi forumlar..

• sırf oyun için alınmaz zaten bu notebook siz en baştan hata yapmışsınız.

edit: güzelde oyun oynatır aslında da 750m in testlerine baktım oyunlarda pekte içacıcı değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 18 Nisan 2014; 18:01:13 >
  • Siparişimi geçtim keyifle bekliyorum, umarım memnun kalırım.
  • arkadaşlar yeni aldım pcyi dota oynarken internette sık sık düşmeler yaşıyorum. İnternetim gerizekalı ama pcden olabilir mi ? n550 siyah kasası var, ayrıca bios a girmek için başlarken del tusuna basıyorum girmiyor :(
  • Brosfer kullanıcısına yanıt
    öncelikle merhaba .. yaklaşık 2 hafta önce bu üründen bende aldım daha doğrusu 1.5 aylık bir serüveni var ama oraları anlatmaya gerek yok hemen hızlıca konuya gircem yurt dışından transced 256gb ssd aldım ayrıca yine 1 tb 7200 rpm hitachi ve cd rom aparatı aldım fakat forumu okuyunca garanti konusunda bazı sıkıntılar oluyor yazılarını görünce ümraniyedeki asus yetkili servisine bügün pc ve diğer aksesuarlarla götürdüm .. şöyle bir cevap verdiler sdd takarız sıkıntı yok ama cd-rom takınca anakart ile bazı sorunlar yaşanabilir veyahutta uyumsuzluk sorunu yaşanabilir dediler ... böyle olunca biz asus olarak hiç bir teyit vermiyoruz dedler .... bu konu hakkında bir bilginiz var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanx

Arkadaşlar bende yeni aldım bu pc yi,size şunu söyleyebilirim win8 güncellemeleri yüzünden pc biraz yavaşladı,vede online oynadığım oyunda hafif kasma başlamıştı bende kızdım ve 8.1 pro yükledim,hemde ne yükleme,usb cihazıma boot ettim win8.1 i ve hayatımda böyle hızlı kurulum görmedim ya,tam 4 dk sürdü :)))) 4 dk da win8.1 kurabilirsin deseler hadi lan ordan derdim ama sanırım ssd ninde farkı var orada vede cd den değilde usb den yüklemenin,unutmadan kullandığım usb kingston vede arabirimi usb 2.0,bide bunu kingston usb 3.0 ile denesem bağlantıda 3.0 olduğu için sanırım bu süre 2 dk ya falan düşer :) denemek lazım,bu arada taktığım ssd kingston hyperx 120 lik ve ssd yi takınca şuan uçak oldu maşallah, bluray okuyucu söküp yerine 12.7mm lik aparatla kendi 1tb lik harddiskini depo olarak kullanıyorum fakat aparatı biraz modifiye etmem gerekti çünkü tırnakların içinden geçmiyordu 1mm kadar daha yüksek geliyordu kenarlarını biraz çekiçleyip hallettim :) ha bu arada bugüne kadar bir çok masaüstü ve laptop kullandım ve bundan önce lenovo z580 ve ondan öncede asus n55snsz007v modeli vardı ve online oynadığım oyunda oyuncumu yüksek performans nv ile açar açmaz yada masaüstünde harici ile açılıyor zaten herşekilde fan devreye girer gürültü olurdu,bu pc mükemmel ötesi ya,2 tane oyuncu açsam dahi fan hızlanmıyor ve aynı sessizliğini koruyor,hayran bıraktı kendine beni,ssd takarken içini gördüm,kalite budur diyorsunuz resmen,ve en güzel yanı pc tamircileri bayılacak bu modele çünkü arka kapağı açtınız anda herşey elinizin altında,ara bölümler içiçe geçmeler falan filan hiçbirşey yok,direk masaüstünün kapağını açıp nasıl anakart ve üzerindeki donanımlarınızla karşı karşıyasanız bundada durum aynen öyle,ramlerin üzerindede soğutucu var,bendeki 16gb olan modeli,gt750m de 4 gb lık,bundan daha iyisi çıkana kadar bence eline su dökebilecek bu sessizlik ve soğuklukta başka pc yok şuan piyasada.

selam .. kardeşim aynı pc bende aldım 2 hafta kullandım ama internette bazı kasmalar yaşıyordum yurt dışından 256 transaad ssd ve 1 tb 7200 rm hitachi internal hard disk sipariş ettim ve tabi devamında sen 12.7mm demişsin ama ben 9.mm aldım bilmiyorum satan adama pc özelliklerini söyleyince onu verdi ... her neyse galiba sen herşeyi yapmış durumdasın ben bügün asus yetkili servisine götürdüm bu işlemleri kendileri yapsın ki garanti kapsamında olsun diye fakat aldığım cevap'' sdd takarız sıkıntı yok ama optik sürücü kefil olamayız çünkü uyum sorunu olabilir yada anakartı yakabilir cart curt dediler ... sen bütün işlemleri yapmışşsın anlaşılan şimdi 2 sorum olacak .. 9.mm apart olur mu ? 2. cidden onların dediği gibi bir sorunla karşılaşma durumu var mı ?

• Ürünü İnceledım Mükemmel ama En Büyük Eksikliği ssd Disk ve Wifi a.c Olmaması widi varmı bilmiyorum ?
  • ssd olsaydı zaten uygun fiyat olmazdı ve tatıkları ssd 250 evo dan daha düşük performanslı olurdu çok büyük ihtimal.
  • güzel inceleme

bende siyah olan modelini aldım

daha önce tavsiye bölümünden tavsiye eden arkadaşlara dua ediyorum

iyiki bunu almışım yok msi yok lenovo falan plastik kasa laptopa yüksek para yatırmak zoruma gidiyor :D
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de N550JV modeli kullanıcısıyım... 3 ay kadar direndim ama HDD artık bana da illallah dedirtti ancak işim gereği laptop üzerindeki depolama ihtiyacım da yüksek. Optik sürücü yerine SSD takmak istiyorum. Bu SSD yuvasını nereden temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Y

Arkadaşlar merhaba,

Ben de N550JV modeli kullanıcısıyım... 3 ay kadar direndim ama HDD artık bana da illallah dedirtti ancak işim gereği laptop üzerindeki depolama ihtiyacım da yüksek. Optik sürücü yerine SSD takmak istiyorum. Bu SSD yuvasını nereden temin edebilirim?

Bildiğim kadarıyla dvd-rw, bluray gibi şeylerle aynı yere bağlanabiliyor. Onu iptal ederseniz bir yer açabilirsiniz onun haricinde bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Diski ssd ile değiştirip diğerini 1tb harici olarak kullansanız?
  • Arkadaşlar bu wireless sorunun çözen varmı aranızda? Eski laptop da asus du intel pro 1000 wireless vardı. Çekim konusunda mükemmeldi. Ama bu modemden uzakta olunca çok zor çekiyor bazende düşüyor. Ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

quote:

Orijinalden alıntı: F.Y

Arkadaşlar merhaba,

Bildiğim kadarıyla dvd-rw, bluray gibi şeylerle aynı yere bağlanabiliyor. Onu iptal ederseniz bir yer açabilirsiniz onun haricinde bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum. Diski ssd ile değiştirip diğerini 1tb harici olarak kullansanız?

Optik sürücü yerine bağlanabildiğini biliyorum ancak araştırmalarımda gördüğüm kadarıyla SSD HDD'i bağlayabilmek ve dışarıdan kötü gözükmemesi için optik sürücü kapağı şeklinde kapağı bulunan yuvalar bulunuyor. Benim sorum bunları nereden temin edeceğimdi aslında.

Ya da SSD alınca kutunun içinden mi çıkıyor bu yuva? Ya da alacağım herhangi bir yuvaya benim varolan optik sürücümün kapağı takılabiliyor mu acaba gibi sorularım mevcut.

Varolan HDD'i ise çıkartmak istemiyorum. Zaten 4 tane 3TB ve 2 tane 1 TB harici HDD'im var ancak işim sebebiyle çok namüsait anlarda büyük depolama alanlarına ihtiyacım oluyor. Bu nedenle HDD bağlama vs. gibi durumlarla uğraşmam oldukça zor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.