Şimdi Ara

Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
25
Favori
63.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgomezzz

Bugun sadecenotebook dan 3825 TL ye aldim varsa bu laptopu almayi dusunen fiyati gayet uygun diger sitelere gore

Hocam hayırlı olsun.

Kullanım tecrübelerinizi siz de aktarabilir misiniz.
    Özellikle ekranda fotoğraf çekerken ki flaş patlaması gibi, açılma/kapanma oluyor mu hiç ?
  • ConquerorIron C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim..yarına ya da cumartesi gününe gelir sanırım 2-3 gün kullandıktan sonra bi değerlendirme yaparım..arkadaşım da bu bilgisayarı 1 hafta kadar önce almıştı dün onunla konuştum herhangi bir problemin olmadığını söyledi
  • Sorun bende sanırım. Abdestli alışveriş yapıyorum aslında ama neden böyle olduğunu anlamıyorum : )

Dün gece yine ufak tefek flaş patlamaları olmuştu.
    Bugün şiddetini aldırdı. Video'ya çektim.https://www.youtube.com/watch?v=s2ODixEdUH8

Ben bir şey anlamadım bu işten. Vatan'ın ürünlerinde mi böyle oluyor. Başka alan arkadaşlar da var ve sorun yaşamıyorlar. Bu nasıl olabilir.

Bir de şunu sorucam. Sizin arkadaşınız cihaz ile birlikte gelen Windows'u mu kullanıyor. Yoksa kendisi Windows kurdu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorIron -- 9 Haziran 2016; 12:16:37 >
  • ConquerorIron C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Vatan geçen hafta fiyatı 4000 TL civarına indirdiğinde almıştı ve gelen sistemi oynamamış geldiği halde kullanıyormuş.Bu flaş patlamaları ilk geldiğinden beri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgomezzz

Arkadaşım Vatan geçen hafta fiyatı 4000 TL civarına indirdiğinde almıştı ve gelen sistemi oynamamış geldiği halde kullanıyormuş.Bu flaş patlamaları ilk geldiğinden beri var mı ?

İlk aldığımda da vardı. Ama gittikçe seyri artıyor. Bugün yine Vatan'a gidicem akşama doğru. Bu fiyata bu seviyede laptop da yok.
    Ya komple iade edicem. Ya da bir tane daha deniyim dicem de, ben böyle bir sürü stok bitiririm bu gidişle. Ürün&Vatan ilişkisine biraz güvenim kalmadı.
  • Ürünü götürdüm. Ürünü teknik servise göndermek amaçlı benden aldılar. Asus bakacakmış.
    Dün paramı iade almadığıma nasıl pişmanım anlatamam.

Düşünün ; İnternetden sipariş veriyorsunuz. Ürün arızalı çıkıyor. Ürünü mağazaya götürüp iade ediyorsunuz. (İnternetden aldığınızda 14 gün buna hakkınız var.)
    Yerine aynı model başka bir cihaz veriyorlar ve yine aynı sorun. Ekran patlaması. Ve şimdi artık 10-15 gün bekletirler herhalde.

Teknoloji biraz şans işi sanırım. Bir notebook'a 4000 TL para veriyorsunuz ve rezil oluyorsunuz paranızla.

Cihaz ile ilgili Asus Rapor yazacak. Rapordan sonra ürünü komple iade edip paramı kurtarmanın yollarını arayacağım. Üründen de, Asusdan da, Vatandan da hepsinden soğudum. Şu an paramı 10-15 günlüğüne artık Vatan mı kullanıyor, Asus mu bilmiyorum.

Bunlar benim başıma gelenler, sizin başınıza da gelecek diye bir şey yok. Şans işi. Donanımsal olarak arızalı bir ürüne denk gelmediğiniz sürece, ürünü tavsiye edebilirim. Ürün çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Ürünü götürdüm. Ürünü teknik servise göndermek amaçlı benden aldılar. Asus bakacakmış.
    Dün paramı iade almadığıma nasıl pişmanım anlatamam.

Düşünün ; İnternetden sipariş veriyorsunuz. Ürün arızalı çıkıyor. Ürünü mağazaya götürüp iade ediyorsunuz. (İnternetden aldığınızda 14 gün buna hakkınız var.)
    Yerine aynı model başka bir cihaz veriyorlar ve yine aynı sorun. Ekran patlaması. Ve şimdi artık 10-15 gün bekletirler herhalde.

Teknoloji biraz şans işi sanırım. Bir notebook'a 4000 TL para veriyorsunuz ve rezil oluyorsunuz paranızla.

Cihaz ile ilgili Asus Rapor yazacak. Rapordan sonra ürünü komple iade edip paramı kurtarmanın yollarını arayacağım. Üründen de, Asusdan da, Vatandan da hepsinden soğudum. Şu an paramı 10-15 günlüğüne artık Vatan mı kullanıyor, Asus mu bilmiyorum.

Bunlar benim başıma gelenler, sizin başınıza da gelecek diye bir şey yok. Şans işi. Donanımsal olarak arızalı bir ürüne denk gelmediğiniz sürece, ürünü tavsiye edebilirim. Ürün çok iyi.

aynı sorun bendede vardı teknosadan almıştım cihazı servise verdim değişim istedim teknosadaki eleman yazdı hatta değişim istenmektedir diye ama servis onarıp geri gönderdi alalı 3 gün olmuştu cihazı ve değişim yapmadılar bende mahkemeye gitcektim ama vazgeçtim cihazı onardıkları için

• oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Yani hocam arızalı ürünü alacaklar tamir edecekler ve geri teslim edecekler. E ürün kafadan teşhir ürün oldu. Bu kadar meblağ verip teşhir arızalı ürünü kullanmayı da pek sindiremiyorum içime.
    Ama dediğiniz gibi, eğer ürünü sapa sağlam verirler ise kullanmayı da tercih edebilirim. Bilmiyorum açıkcası. Bu konuda hakkımız neler onlara da bakmak lazım aslında.

Ürünü değiştirseler, büyük ihtimal yine aynı sorun olacak gibime geliyor :/
  • Ya senin şansızlığın felan değil. Bizim ülke ye kitliyorlar sorunlu cihazları. Nasıl olsa denetim yok birşey yok. Baktı bunlar yolunacak tavuk gönderin sorunlu cihazları hesabı. Şansda olacak ama ben şuana kadar apple da bir kalite gördüm. Adamlar Hakkını veriyor. Bütün firmalar böyle olsa ne güzel olurda işte dediğim yolunacak tavuk arıyorlar. Onlarda bizim ülkeye kitleniyor. Şimdi git şikayet et bir yere böyle böyle diye firmayı uyarmazlar bile isterse 100 lerce kişi yapsın yine de bu şekil devam eder. Çünkü biz yolunacak tavuğuz. Denetim olsa yiyor mu acaba böyle sorunlu cihazlar göndermek. Anlayacağın biraz şans gerekiyor. Şöyle de bir durum var 4000 tl verdiğim takdirde cihazım sorunlu çıksa tamiri kabul etmem açıkcası. Dava açarım yine de aylarca da uğraşsam Hakkı'mı isterim. İmkanınız varsa sizde öyle yapın. Bizler kabul etmesek bu şekil tamir edip gönderemezler. Biz kabul edince tamir edip yolla diyorlar. Bilinçli tüketici olmak lazım bazı yerlerde. Hakkını sonuna kadar araman gerekiyor yoksa yoluyorlar işte böyle böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliozturk51 -- 10 Haziran 2016; 2:05:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• N552VW modelini almayı düşünüyordum. Ama bu sorunlar falan kuşkuya düşürdü. 4000 küsür lira verip böyle bi sorun yaşamak istemez kimse.

Yine de risk alip modeli tercih etmeli miyim?
    Bir de Zenbook Pro ux501 in Tr de satışı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk51

Ya senin şansızlığın felan değil. Bizim ülke ye kitliyorlar sorunlu cihazları. Nasıl olsa denetim yok birşey yok. Baktı bunlar yolunacak tavuk gönderin sorunlu cihazları hesabı. Şansda olacak ama ben şuana kadar apple da bir kalite gördüm. Adamlar Hakkını veriyor. Bütün firmalar böyle olsa ne güzel olurda işte dediğim yolunacak tavuk arıyorlar. Onlarda bizim ülkeye kitleniyor. Şimdi git şikayet et bir yere böyle böyle diye firmayı uyarmazlar bile isterse 100 lerce kişi yapsın yine de bu şekil devam eder. Çünkü biz yolunacak tavuğuz. Denetim olsa yiyor mu acaba böyle sorunlu cihazlar göndermek. Anlayacağın biraz şans gerekiyor. Şöyle de bir durum var 4000 tl verdiğim takdirde cihazım sorunlu çıksa tamiri kabul etmem açıkcası. Dava açarım yine de aylarca da uğraşsam Hakkı'mı isterim. İmkanınız varsa sizde öyle yapın. Bizler kabul etmesek bu şekil tamir edip gönderemezler. Biz kabul edince tamir edip yolla diyorlar. Bilinçli tüketici olmak lazım bazı yerlerde. Hakkını sonuna kadar araman gerekiyor yoksa yoluyorlar işte böyle böyle.

Aslında bir yandan da kafamda şu var. İnat edip sürekli yeni cihaz talep etmek. Çünkü gerçekten tamir gören teşhirli bir ürüne 4000 TL vermek vicdanıma sığmıyor.
    Ama bu arada Vatandaki tüm stokları bitirmiş olurum.
    Al => eve git kur => ekran flaş patlatsın => geri götür mağazaya => Asus'a geri göndersinler => Tamir etsinler => Tamir edileni itelemeye çalışsınlar => ben kabul etmeyip yeni sıfır ürün isteyeyim => ve hoop döngü sonsuza girdi.

Yani bir yanım inat edip yukarıdaki gibi uğraşmak istiyor. Ama diğer yanım da, "Ne yapıyorsun oğlum dünya para bayıldın ama elinde var 0. Bırak tamir edilen ürünü kullan" diyor.

• Bu flaş patlaması driverları yükledikten sonra mı başlıyor?
  • Vatan bilgisayardan 3-4 hafta önce N552VW-FY147T modelinden iş yerine, biri kendime olmak üzere 2 adet aldım.

Üründen memnunum. Arkadaşın bahsettiği ekrandaki flaş patlaması sorunu iki üründe de yok. Direk format attığı için driverla ilgili bir sıkıntı olabilir..

256 gb ssd ile 128 gb ssd arasında kalanlara önerim 256 gb ssd olanını almalarıdır. (Teknosa da 128 gb olanı daha ucuz ve 420 tl hediye çeki var şuan...)

256 gb rahat bir şekilde bütün işlemlerinizi ssd üzerinde yapmak için uygun. 128 gb da sıkıntı yaşarsınız, zamanla programlar yükledikçe..

Şu ana kadar canımı sıkan özellikleri ise, 1-bazı klasörlere çift tıkladığımda (hdd üzerinde) hemen açılmıyor, 1-2 sn bekliyor.

2- Klavye tuşları yumuşak ve kullanımı rahat ama benim bir sıkıntım var :)
    İşim gereği excel çok kullanıyorum. Hücreler arası ctrl+c ctrl+v yaptığımda klavye hızıma yetişemiyor :) sayfanın en sonuna gidebiliyor bazı zamanlar.

(Birde arkadaş üzerinde gereksiz programlarla geliyor demiş ve bunların arasında foxit'i saymış... Nesi gereksiz anlamadım :) herkes oyun için bilgisayar almıyor..)

• quote:

Orijinalden alıntı: dembudem

Vatan bilgisayardan 3-4 hafta önce N552VW-FY147T modelinden iş yerine, biri kendime olmak üzere 2 adet aldım.

Üründen memnunum. Arkadaşın bahsettiği ekrandaki flaş patlaması sorunu iki üründe de yok. Direk format attığı için driverla ilgili bir sıkıntı olabilir..

256 gb ssd ile 128 gb ssd arasında kalanlara önerim 256 gb ssd olanını almalarıdır. (Teknosa da 128 gb olanı daha ucuz ve 420 tl hediye çeki var şuan...)

256 gb rahat bir şekilde bütün işlemlerinizi ssd üzerinde yapmak için uygun. 128 gb da sıkıntı yaşarsınız, zamanla programlar yükledikçe..

Şu ana kadar canımı sıkan özellikleri ise, 1-bazı klasörlere çift tıkladığımda (hdd üzerinde) hemen açılmıyor, 1-2 sn bekliyor.

2- Klavye tuşları yumuşak ve kullanımı rahat ama benim bir sıkıntım var :)
    İşim gereği excel çok kullanıyorum. Hücreler arası ctrl+c ctrl+v yaptığımda klavye hızıma yetişemiyor :) sayfanın en sonuna gidebiliyor bazı zamanlar.

(Birde arkadaş üzerinde gereksiz programlarla geliyor demiş ve bunların arasında foxit'i saymış... Nesi gereksiz anlamadım :) herkes oyun için bilgisayar almıyor..)

Hocam hayırlı olsun ürününüz öncelikle.

Ürün ile ilgili driver sorunu yok ; Hem Asusun web sitesinden driver'ını indirip kurdum. Durum aynı. Hem de nvidia'nın sitesinden güncel driver'ı kurdum, durum değişmedi.
    Notebook ile birlikte gelen Windows10 home edition da da durum aynıydı. Teknik servis ürünü açar açmaz, "ekran kartında temasızlık var" dedi zaten. O yüzden problemin yazılımsal olacağını pek zannetmiyorum.

Foxit dediğiniz programın yazılım dünyasında kaç tane alternatifi var biliyorsunuzdur umarım. En başta acrobat reader ile Nitro PDF var. Ki benim tercihim Nitro PDF'dir mesela.
    O yüzden gereksiz yere kurmuşlar diyebiliyorum hâla. Benim kişisel görüşüm şudur ; Ürün ile birlikte windows kuruluyor ise, sadece driverlarını ve ürüne özel araçlarını kur ve bırak. Gerisine karışma arkadaş. Hangi uygulama/programları tercih edeceğime neden karışıyorsun, gereksiz yere ofis bile yüklüyor. Ama WPOfis mi ne. İlk defa duydum adını. Arkadaşım ben ofis kuracak isem, istediğim ofisi bırak ben kurayım. İnternetden istediğimiz programa erişemiyor muyuz sanki de, bir de bu adamlar bizim yerimize program kuruyor anlamış değilim. Özet olarak ; Driver+araçları kur, sonra geri çeki. Bırak kullanıcı kursun istediğini.

Son cümlenize ben de katılıyorum. Ben de oyun için almadım. İş amaçlı almıştım. Ürünün genel anlamda performansından da son derece memnunum bu arada. Windows 10 Enterprise ile uçuyor resmen. Bu arada iki tane lisansım boşa gitti. Windows'u kurar kurmaz, aktifleştirmiştim. Her neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: fezader

Bu flaş patlaması driverları yükledikten sonra mı başlıyor?

Driver'ı kurmadan önce başlıyor. Zaten o yüzden gidip son güncel driver'ını indiriyorum. Belki sorun yazılımsal ve driver sorunudur diye.
    Son güncel yazılımlarını kurmama rağmen bir işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk51

Ya senin şansızlığın felan değil. Bizim ülke ye kitliyorlar sorunlu cihazları. Nasıl olsa denetim yok birşey yok. Baktı bunlar yolunacak tavuk gönderin sorunlu cihazları hesabı. Şansda olacak ama ben şuana kadar apple da bir kalite gördüm. Adamlar Hakkını veriyor. Bütün firmalar böyle olsa ne güzel olurda işte dediğim yolunacak tavuk arıyorlar. Onlarda bizim ülkeye kitleniyor. Şimdi git şikayet et bir yere böyle böyle diye firmayı uyarmazlar bile isterse 100 lerce kişi yapsın yine de bu şekil devam eder. Çünkü biz yolunacak tavuğuz. Denetim olsa yiyor mu acaba böyle sorunlu cihazlar göndermek. Anlayacağın biraz şans gerekiyor. Şöyle de bir durum var 4000 tl verdiğim takdirde cihazım sorunlu çıksa tamiri kabul etmem açıkcası. Dava açarım yine de aylarca da uğraşsam Hakkı'mı isterim. İmkanınız varsa sizde öyle yapın. Bizler kabul etmesek bu şekil tamir edip gönderemezler. Biz kabul edince tamir edip yolla diyorlar. Bilinçli tüketici olmak lazım bazı yerlerde. Hakkını sonuna kadar araman gerekiyor yoksa yoluyorlar işte böyle böyle.

Aslında bir yandan da kafamda şu var. İnat edip sürekli yeni cihaz talep etmek. Çünkü gerçekten tamir gören teşhirli bir ürüne 4000 TL vermek vicdanıma sığmıyor.
    Ama bu arada Vatandaki tüm stokları bitirmiş olurum.
    Al => eve git kur => ekran flaş patlatsın => geri götür mağazaya => Asus'a geri göndersinler => Tamir etsinler => Tamir edileni itelemeye çalışsınlar => ben kabul etmeyip yeni sıfır ürün isteyeyim => ve hoop döngü sonsuza girdi.

Yani bir yanım inat edip yukarıdaki gibi uğraşmak istiyor. Ama diğer yanım da, "Ne yapıyorsun oğlum dünya para bayıldın ama elinde var 0. Bırak tamir edilen ürünü kullan" diyor.

Bir yönden senin dediğin de mantıklı ama işte o kadar para verince insan düzgün birşey istiyor. Belki de bu sefer Ekranda flaş patlaması çıkmayacak başka birşey çıkacak o da ayrı birşey yani.

• 551 modelinde msata arayüzü 552de m2 port mevcut, hız farkı mevcut biliyorum ama m2 portu şu aşamada çok vazgeçilmez midir. bir de sonradan eklemek olası mıdır...
  • errorinside kullanıcısına yanıt
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-gl552vw-dh71-gaming-notebook-fiyati,203141.html#product-tabs bu laptopla baslıkta konusulan laptop farkı nedir G farkını şuan ögrendim 3ds max 3 boyut programları kullanacam oyunda oynarım hangisi tercih edilir
  • vvici V kullanıcısına yanıt
    asus n552vw de vatanda satılanda 256 gb teknosa ve mediamarktta satılanda 128 gb SSD harddisk var 1 TB'a ilave.
  • Bu bilgisayarın uhd si yokmu ülkemizde?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.