Bildirim
Asus N55SF'de PES 12 Açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nvidia kontrol panelinden pes12 yi seç. grafik işlemci olarak nvidiayı seç -
quote:
Orijinalden alıntı: n55s-s1194v
nvidia kontrol panelinden pes12 yi seç. grafik işlemci olarak nvidiayı seç
Bunu denedim ama işe yaramadı -
Fifa ve pes'te neden bukadar çok sorun çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
Fifa ve pes'te neden bukadar çok sorun çıkıyor
çoğu kişi orjinalini almadığı için oluyordur :) -
Heyyy.. Ben pes oynamak istiyom -
quote:
Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot™
Heyyy.. Ben pes oynamak istiyom
Bu devirde pes pes diyorum yani -
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu82
quote:
Bu devirde pes pes diyorum yani
imzana sebepsizce güldüm -
Fifa ve Pes'e has birşey değil. Sandy Bridge işlemcilere entegre edilen HD3000 ekran kartları,güçlü ekran kartı isteyen uygulamalarda otomatik olarak pasif konuma geçmiyor. Yani bilgisayardaki ekran kartını kullanamıyorsunuz.Benzer sorun arkadaşta da vardı. GT5x0 ekran kartıyla COD MW3'ü kötü oynuyordu. En azından benim gözlerimi rahatsız ediyordu ve ne yaptıysam GT5x0 ekran kartını kulandıramadım. 9600M GS ile yüksek ayarlarda oynadığım oyunu o oynayamıyordu ya da kötü oynuyordu.Bios'ta da ayar yok. Garip bir durum... Güç seçeneklerinden yüksek performansa alın sorun düzelir deniyor hep ama bir faydasını görmedim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 1 Şubat 2012; 2:23:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pulmicort
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu82
quote:
Bu devirde pes pes diyorum yani
imzana sebepsizce güldüm
Bende nedensizce yazmıştım aklıma geldi yazdm
-
Oyunu ekran kartı programıyla çalıştırıp performansını arttırmanız gerekiyor -
Merhabalar,
Bu tür sorunlar ekran kartı ve intel grafik kartı arasındaki geçiş sorunlar dahilinde oluşmaktadır. Masaüsütndeyken harici ekran kartını dinlenmesi sebebiyle intel grafik kartını kullanmaktadır.
1)http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html link üzerindeki programı indirerek,ekran kartı sürücüsünü tamamen siliyoruz.
2) Daha sonra isehttps://www.geforce.com/drivers ekran kartınızı seçip yeniden güncel sürücüyü yüklüyoruz.
3) Kurulum sonrası, 'NVIDIA Denetim Masası' açıyoruz. Burada '3D Ayarlarının Yönetilmesi' sekmesine geliyoruz. Programlardan pes 2012 yüksek nvidia seçiyoruz.
Pes 2012 ayarlarına girince göreceksiniz ki ekran kartı tanımlanmıştır.
Eğer sonuç alamazsan, belirttiğim işlemlerin ekran görüntüsünü paylaşmanı rica ederim.
Kolaylıklar Dilerim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monitör uyku modundan çıkmıyor
- telefondan usb ye müzik atıyorum arabada çalmıyor
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- over current have been detected on your usb device
- php dosyası açma
- telefon şarj olmuyor
- ekran videosu alma
- komut istemi
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X