Şimdi Ara

ASUS N56VM-VZ Kullanıcıları Paylaşım ve Bilgi Platformu (509. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.269
Cevap
76
Favori
498.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    denedim, fakat sorun çözülmedi.
  • N56VZ S4283H kullanıyorum. Bu bilgisayardan olan birisi ses kartı ayarlarını atabilir mi aniden mod değişiyor çıldırmak üzereyim. Şimdiden teşekkürler....
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim;

1) Bilgisayarın metalinde ufak ufak oksitlenmeler oldu. Touchpad'in sol tarafında kalan metal yüzeyde nokta nokta halinde sanki karabiber dökülmüş gibi bir görüntü var, notebook'u çok temiz kullanıyorum işim bittimi kapağı kapatırım ama bi' gün bi baktım öyle olmuş. İşin ilginç tarafı sadece orada öyle bir sorun var, neyse uzatmayayım o metal yüzeyi nasıl kapatabilirim? Boyama gibi bir işlem olur mu ?

2) Çooook uzun zamandır (Windows 8'den 8.1'e geçmenin mecbur olduğu zamandan beri) bluetoothum çalışmıyor. Bir sürü forum gezdim driver indirdim sildim kurdum biostan ayar yaptım ama bi türlü olmadı. Cihaz aranıyor kısmında öyle kalıyor bulmuyor hiç bi' şey. Geçen windows 10'a geçtim bariz bir performans düşüşü olunca tekrar geri dönüş yaptım 8.1'e ama bu sefer de girişte direkt bluetooth hatası alıyorum. Var mı bunu çözebilen?

• arkadaşlar bilgisayarı 3 sene önce aldım ama hiç içi açılıp temizlenmedi. Pc yi nerede temizletebilirim ? İzmirde oturuyorum. Asus İstanbulu aradığımda İzmirde yetkili servisimiz yok İstanbula gönderin diyorlar. Pc temizliği için İstanbula göndermek sizce mantıklı mı?
  • cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    harhangi bir bilgisayarci temizleyebilir hocam. istanbula temizlemek icin yollamak mantiksiz olur. ama yine de siz bilirsiniz daha garanti olsun diyorsaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarımın adaptörü bozuldu.Üstünde exa1106yh yazıyor adaptör modeli,19 w 6.32 a nereden bulurum, birkaç yerde buldum arada çok fark var fiyatlar arasında 50 tl ve 175 tl ..

tavsiye edeceğiniz bir yer var mı
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Benim bilgisayarında bataryası son dönemlerini yaşıyor. Yeni bir batarya alacak bütün kullanıcılara referans olması amacıyla, yeni batarya alan ve kullanan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacımız var. Nereden, hangi modeli, kaç liraya aldıklarını ve bataryanın performansını paylaşırlarsa bizlere güzel bir referans olur. Yardımcı olursanız memnun oluruz.
  • Arkadaşlar bizim oğlan klavyeden G harfini kırdı tek harf bulabiar mı? Birde pc recevory silinmiş orjinal windows keyini nasıl bulabilirim. pc altında yazmıyoır.
  • chees007 kullanıcısına yanıt
    windows keyi icin program vardi bir de bir sitede bakabiliyorsunuz pc bilgilerini okuyor. garantisi gecse bile servis ucret karsiliginda tamir yapiyor ama klavye tusu takarlar mi bilmiyorum internette hic asus icin klavye tek tus satan gormedim hocam

• chees007 kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki bağlantıdan RwPortable güncel versiyonu indirerek öğrenebilirsiniz.

http://rweverything.com/download/

Detaylı bilgi için şuraya bakabilirsiniz,

8.enpedi.com
    Windows 8 ve 8.1: Lisans Anahtarını Bulmak
    http://8.enpedi.com/2014/08/windows-8-ve-81-lisans-anahtarn-bulmak.html

• Merhaba,

Arkadaşlar son zamanlarda batarya ile ilgili sorunlar yaşıyorum.

Şöyle ki batarya seviyesi yüzde 35-45 civarlarına düştüğünde çat diye bilgisayar kapanıyor. Sanki batarya sökülmüş gibi reaksiyon veriyor.

Buradan bataryanın miadını doldurduğunu çıkarıyorum, sizce sebebi nedir?
  • asus live update üzerinden bluetooth güncellemesi geldi fakat ,
    yüklenmesine rağmen sürekli aynı hatayı veriyor.aynı sorunu yaşayan var mı?
  • asus live update üzerinden bluetooth güncellemesi geldi fakat ,
    yüklenmesine rağmen sürekli aynı hatayı veriyor.aynı sorunu yaşayan var mı?
  • İyi günler. Beyler benim Asus N56VZ win7 recovery bölümü silindi. Dvd oluşturup yollayabilir misiniz? Veya siteye yükleseniz de indirmem?

• Bana da win7 li olan recovery lazım. Bulabildiniz mi?

• applet61 A kullanıcısına yanıt
    Win 10 kesinlikle en iyisi dönme bence. Ayrıca recovery duruyorsa bana dvd şeklinde gönderebilir misin?

• Arkadaşlar benim bir sorum olacak.
    Bu bilgisayarı alalı neredeyse 4 yıl oluyor. Özellikleri şöyle;

16 gb ram
    4 gb ekran kartı
    1 tb hdd
    i7
    vs.

günümüzde bu özelliklere sahip bir notebook almaya kalksanız çok ama çok yüksek rakam biçiyorlar.
    ve gördüğüm kadarıyla aralarındaki tek fark; ekran kartı modeli daha iyi + daha hafif.

Neden böyle?
    Yani en azından bu özelliklere daha yakın bir notebook almak istiyorum; ama alternatif hala az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Arkadaşlar benim bir sorum olacak.
    Bu bilgisayarı alalı neredeyse 4 yıl oluyor. Özellikleri şöyle;

16 gb ram
    4 gb ekran kartı
    1 tb hdd
    i7
    vs.

günümüzde bu özelliklere sahip bir notebook almaya kalksanız çok ama çok yüksek rakam biçiyorlar.
    ve gördüğüm kadarıyla aralarındaki tek fark; ekran kartı modeli daha iyi + daha hafif.

Neden böyle?
    Yani en azından bu özelliklere daha yakın bir notebook almak istiyorum; ama alternatif hala az.

Çünkü dolar 4 yıl önce 1.3 seviyelerindeydi :)

• ekmek arası sakız kullanıcısına yanıt
    Gerekli yanıt @derbederahmet tarafından verilmiş, ben de bir görsel ile pekiştireyim.

• arkadaşlar yardımcı olun lütfen ; mevcut Qualcomm Atheros AR9485WB-EG wifi kartı değişmek istiyorum fakat uyum sorunu yaşamamak için önerdiğiniz bir kopma yaşatmayacak bir wifi kart mevcut mu? sürekli wifi kopmalarından bıktım artık...
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.