Şimdi Ara

ASUS N56VZ-S4401H TAKILMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar N56VZ-S4401H ürününü birkaç hafta önce aldım.Şöyle bir sorunum var internette gezinirken mause imleci arada bir 3-5 saniyeliğine takılıyor o sırada hard disk ışığının sürekli yandığını görüyorum ve birkaç saniyelik süre zarfından sonra normal haline dönüyor.Ayrıca uygulama açılışlarındada beklediğim performansı alamıyorum i5 işlemci SONY Waio laptopda aynı işlem daha kısa sürece gerçekleşiyormuş hissi veriyor.Kullandığım makinenin donanım olarak oldukça iyi bir notebook olduğunu düşünüyorum sorunun neden kaynaklandığını bulamadım bir türlü .Aynı modeli kullanıp aynı sorunla karşılaşan veya çözüm yolunu bilen arkadaşlar paylaşırlarsa çok memnun olurum.

Donanım olarak.

İ7 3630QM
    Nvdia GT650M (4GB)
    12GB RAM
    1TB 5400 RPM Harddisk

mevcut.

• işletim sistemi nedir ? driverlar sorunsuz yüklendimi ve güncelmi ? disk bad sector taraması yaptınızmı
  • İşletim sistemim Windows8 Darty mağazasından kurulu olarak geldi . Ürün geldiğinde driverlari yüklüydü . Windowsla birlikte driverlarıda güncelledim. Asus updateden biosuda güncellemiş oldum sanırım. Bad sector taramasının ne olduğu hakkında bir fikrim yok yapılmadı notebookda
  • Sanki hdd arizali gibi duruyor. Muzik acin ve bu takilma aninda muzikte takilma veya cizirti varmi dinleyin ve hddnizde bad sector taramasi yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zdearban34 kullanıcısına yanıt
    Bad sector taraması hardiskte sorunlu alan olup olmadığına bakma için yapılır ,bunun için netten HD Tune adlı programı indirip laptopa kurun harddiskinizi taratın sorun varsa bulur.
  • Sarıaslan kullanıcısına yanıt
    Takılmanın ne zaman olacağını bilemiyorum . Arada oluyor takılma sürekli olan bişey değil. Onun dışında internette gezinirken pc nin kastığını görüyorum özellikle flash ve reklamlı sayfalarda ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdearban34

Takılmanın ne zaman olacağını bilemiyorum . Arada oluyor takılma sürekli olan bişey değil. Onun dışında internette gezinirken pc nin kastığını görüyorum özellikle flash ve reklamlı sayfalarda ..

adobe flash güncelmi ve reklamlar için **** kurun sorununuz biraz olsada düzelcektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GE60-2OE Laptop
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

adobe flash güncelmi ve reklamlar için **** kurun sorununuz biraz olsada düzelcektir

Flash player şuan yüklü gözükmüyor denetim masasında ama görebiliyorum flash uygulamaları. **** nedir anlamadım?
  • HD tune professıonal ile bad sector taraması yaptım sonuç temiz çıktı tamamlanma süresi yaklaşık 3 buçuk saat sürdü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Flash player şuan yüklü gözükmüyor denetim masasında ama görebiliyorum flash uygulamaları. **** nedir anlamadım?

a d b l o ck :D

• Reklam engelleyici program sanırım. Kasılmanın sebebini engelleyeceğini sanmıyorum ama sadece reklamları bana göstermeyerek önleyecek diğer uygulamalarda aynı sorun devam edecek.
  • quote:

Reklam engelleyici program sanırım. Kasılmanın sebebini engelleyeceğini sanmıyorum ama sadece reklamları bana göstermeyerek önleyecek diğer uygulamalarda aynı sorun devam edecek.

kardeşim niye bu kadar kasıyorsun ? sorun var işte belliki diğer alınan pc lerde böyle birşey oluyor mu ? yok... git götür direk zaman geçmeden.
  • Kadrdeşim öyle diyosunda 1 ay boyunca servisten gelmesini beklemekte sıkıntı. Kendi imkanlarımla çözebilecek bir şey ise çözeyim sorunu istedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.