Şimdi Ara

Asus N56vz sorun yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gün önce asus n56vz aldım vatandan beyler benim wifi kopuyor 4 günde 3 gün oldu ve bi kere oldu bilgisayarı yeniden başlatınca geçiyor.Birisi forumda unoffical siteden driver güncelle dedi ama yapamıyorum anlamadım cünkü ve Belki sorun çözülmüştür ben şunu yaptım aygıt yöneticisinden bağlantı bölümüne geldim benim karşıma 2 şey çıktı atherosla ilgili özelliklerinden ''Bilgisayar tasarrufu için bu aygıtı kapatsın '' işaretliydi kaldırdım işareti bu düzeltmiş midir sizce alaksı olur mu?

• abi 2.5 milyarlık pc alıyorsunuz basit bir bilgisayar bilginiz yok ya driveri güncelleyin dedik 50 kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

abi 2.5 milyarlık pc alıyorsunuz basit bir bilgisayar bilginiz yok ya driveri güncelleyin dedik 50 kere

Asus update ile kendisi güncellemiyor mu zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabulet1kere

quote:

abi 2.5 milyarlık pc alıyorsunuz basit bir bilgisayar bilginiz yok ya driveri güncelleyin dedik 50 kere

Asus update ile kendisi güncellemiyor mu zaten ?

Bunda intel wifi kard mi var bilmiyorum ama oyleyse google'a intel driver update utility yaz. Cikan sey'e tikla. Sistemini arayacak. Bittiginde wifi kardi sec seceneklerden update varsa indir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilgisayar bilgisiyle ne alakası var ki . heralde güncelleme yaptık da yazıyoruz değil mi . atheros.cz de n olmadı zaten orijinal sitesindekini yaptım.
  • normal kendınız güncelleyeceksiniz uniblue driverle deneyın asusun kendı updaterı dogru durust çalısmıyor.
  • quote:

normal kendınız güncelleyeceksiniz uniblue driverle deneyın asusun kendı updaterı dogru durust çalısmıyor.

biliyorum onu soruyorum zaten atheros.cz den indiriyorum driver ı ama sadece sistem dosyası vb geliyor adres olarak bu dosyayı göstermiyor da anlamadım 64 bit diye olabilir mi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.