Şimdi Ara

ASUS N56VZ Subwoofer Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 129 sayfalık olan N56VZ kullananlar konusunda bu soruna dair bir çözüm bulamadım, zaten 129 sayfayı araştıramadım da açıkçası. Bu, başlı başına her üründe olan bir sorun ve kendi için bir konuyu hakediyor.

Ses aygıtlarından Stereo Karıştırıcısı ile yapılan çözümde sürekli olarak bir ses gelmeye başlıyor. Hem de subwoofer'dan değil, hoparlörlerden.
    Sesi zaten biliyorsunuz, mouse'u hareket ettirdiğinizde veya yeni bir işlem yaptığınızda o an çıkıyor sadece. Yabancı forumlarda Intel HD4000'ün sinyal alışverişinin kötü kaplanmasından dolayı olabileceği söylenmiş. Ama bu bir sebep tabi, çözüm değil.

İşe yarayan bir çözüm biln var mı?

• Ana konusuna yazmıştım ama yeni alanların veya alacakların bu tür sorun yaşamaları nasıl halinde iade edebileceklerini belirtmek için bu konuyada yazayım.

Geçen sene yaz aylarında teknosadan n56vz 4402 modelini almıştım.

Modeli kullanan arkadaşlar bilirler subwofer cızırtı problemi mevcut bu modellerde.

Bu cızırtıdan dolayı iki defa servise gönderdim ve sorun yok diye geri göndermişlerdi.

Özellikle ankara servisteki çalışanın,
    "nolacak kullanmadığın zaman subwoferı çıkart sesi duymassınız" gibisinden sözleri beni biraz kızdırdı ve gittim tüketici mahkemesine.

Velhasıl şuan sorun yok dedikleri bilgisayarı iade aldılar ve tüm mahkeme masraflarımıda ödemek zorunda kaldılar.

Mahkeme bu sorunu gizli ayıp olarak değerlendirdi.

Duruşma tarihlerinden dolayı iş biraz uzadı ama olsun.

Sonunda zaferle çıktım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.