Şimdi Ara

Asus n61ja ati mobility radeon hd5730 sorunu..yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bişi sorucam arkadaşlar..ASus n61ja bir laptop um var, laptopta ati mobility radeon hd 5730 ekran kartı var...sürücü güncellemelerinide düzenli yapıyorum fakat oyun oynarken son zamanlarda nerdeyse tüm oyunlarda 3 4 dakikada bir kısa süreli kasmalar inanılmaz yavaşlamalar oluyor.sonra düzeliyor 3 4 dak.sonra yine kasıyor..Bunu yaşayan tek kişinin ben olduumu sanmıyorm sadece.bazı forumlarda denk geldim sorunu yaşayanları fakat çözüm belirtebilen olmamış..aynı sorunu yaşayıp çözmüş olan arkadaşlar varsa banada yardımcı olursanız sevinirim....

• hocam bence fanların çok tozlanmış olabilir.temizleyip birde öyle dene.çünkü aşırı ısınma oyunların kasmasına neden oluyor.tecrübeyle sabittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrags

hocam bence fanların çok tozlanmış olabilir.temizleyip birde öyle dene.çünkü aşırı ısınma oyunların kasmasına neden oluyor.tecrübeyle sabittir

yardım için tşk.ederim ama fanları nasıl temizlicemki..hiç anlamam öyle şeylerden :) özel bişimi kullanmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

quote:

hocam bence fanların çok tozlanmış olabilir.temizleyip birde öyle dene.çünkü aşırı ısınma oyunların kasmasına neden oluyor.tecrübeyle sabittir

yardım için tşk.ederim ama fanları nasıl temizlicemki..hiç anlamam öyle şeylerden :) özel bişimi kullanmam lazım.

hocam hava çıkışlarından eleltrikli süperge ile çekebilirsin.kardeşimin pc yi öyle temizledik bir dünya toz çıktı. birde laptop un içini açıp kompresörle hava verirsin ama garantisi devam ediyorsa bunu yapma :)

• quote:

quote:

quote:

hocam hava çıkışlarından eleltrikli süperge ile çekebilirsin.kardeşimin pc yi öyle temizledik bir dünya toz çıktı. birde laptop un içini açıp kompresörle hava verirsin ama garantisi devam ediyorsa bunu yapma :)

arkadaşım tşk.ederim ya...gerçekten faydası oldu :)

• İyide ekran kartindan oldugunu da nereden cikardin

belki islemci cok isiniyordur ya da hdd den de sorun vardir (bad sektor vs)
    Oyunlar donunca sucu hemen ekran kartina atmamak gerekir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım tşk.ederim ya...gerçekten faydası oldu :)

bi faydam dokunduysa ne mutlu bana :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

İyide ekran kartindan oldugunu da nereden cikardin

belki islemci cok isiniyordur ya da hdd den de sorun vardir (bad sektor vs)
    Oyunlar donunca sucu hemen ekran kartina atmamak gerekir..

çünkü sorunum ekran kartındaydı arkadaşım..oyunları oynayamıyordum kasılıodu sürekli bilg..ama elektrik süpürgesi ile cidden hawalandırmanın tozunu falan çektim..düzeldi..şimdi sorunsuz hiç kastırmadan, hem bilg.da pek ısınmıo artık oynuorum rahat rahat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.