Şimdi Ara

ASUS N61JA-JX114V almayı düşünüyorum. Sizce Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl iş abicim bu?
  • benim gönlüm gene SONY Vaio VPCEB1S1E döndü sanırım.....
  • Özellikleri yanlış yazılmış. Birçok sitede yanlış yazıyor. Dikkat edersen başlıkta JX114V yazyor ama teknik özellik bölüminde modeli JX119R olarak gözüküyor. Yanlış yani. JX114V değil bu model. Teknik özellikleri bölümünde ki yazan model doğru. (JX119R) Başka siteden bakabilirsin.
  • galiba 2 seri...çünkü arayıp sormuştum bluray var demişlerdi...Bluray ve bu özellikler ile ve 1900 lira ile çok güzeldi ama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Özellikleri yanlış yazılmış. Birçok sitede yanlış yazıyor. Dikkat edersen başlıkta JX114V yazyor ama teknik özellik bölüminde modeli JX119R olarak gözüküyor. Yanlış yani. JX114V değil bu model. Teknik özellikleri bölümünde ki yazan model doğru. (JX119R) Başka siteden bakabilirsin.

doğrusun hocam yanlış yazılmış !!
  • Hangi bilgisayarın hangi özelliklerine inancaz şaşırdım valla. Çok yanlış yazılıyor. Ama şöyle diyiö. Asus N61JA nın birkaç tane çeşidi var. Ereyon.com da doğru yazıyor sanırım. Oraya göz at bence.
  • Allah Allah... ama arayıp sordugumda bilgisayardaki özelliklerin hepsinin internet sitesindekinin aynısı olduğunu tekrar tekrar belirttiler ... neyse dediğin gibi iyi araştırmak lazım
  • O site biraz değişik ya. Baksana 2 günde 250 lira zam geldi bilgisayara :D
  • aynen valla ya sen ne yaptın hâlâ sony eb1s1e mi almayı düşünüyorsun?
  • Evet sanırım onu alcam. Asus çok sıcak gelemdi. Bi de sony kullanmak istiyorum açıkcası. Ucuzlamasını bekliyorum. Tabi yeni çıkan modellere kanmazsam bunu alırım. Biliyorsunuz sürekli yeni modeller geliyor...
  • haklısın aslında benim de aklımda zaten sony,asus ve dell var başka marka şu anlık düşünmüyorum...
  • Arkadaşlar bu model en uygun nerede var acaba biliyormusunuz ? kerdi kartı tek çekime. Ankara'da olmalı...
  • Baktım merak etme. Piyasadaki bütün modelleri ezbere biliyorum. Ama buna kanım ısınmadı. Kasası falan çok basit. Alırsan 17 inç ekranlısını alrım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 22 Mayıs 2010; 17:42:04 >
  • Bu model ile aralarında ne fark var acaba?

http://bimeks.com.tr/urun/1002/111629/asus-n61ja-240dv.aspx
  • quote:

Arkadaşlar bu model en uygun nerede var acaba biliyormusunuz ? kerdi kartı tek çekime. Ankara'da olmalı...

Ankarada Antares'e gidebilirsin. Electroworldde 1.790 bu model. Yada forum ankarada vatannotebook'a veya mediamarkt'a gidebilirsin
  • eksen bilgisayar da iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan.gs

quote:

Arkadaşlar bu model en uygun nerede var acaba biliyormusunuz ? kerdi kartı tek çekime. Ankara'da olmalı...

Ankarada Antares'e gidebilirsin. Electroworldde 1.790 bu model. Yada forum ankarada vatannotebook'a veya mediamarkt'a gidebilirsin

Antares te var mı ki ? Ben sadece Gordion'da kaldı diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.