Şimdi Ara

ASUS N61JA-JX114V almayı düşünüyorum. Sizce Nasıl? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet bilgisayarım elimde şuan. yakında fotografları falanda eklemeyi düşünüyorum. kesinlikle görünümü göze hitap ediyor.
    Belirtmeliyimki şuan bilgisayar elimde ve ekran kartı kesinlikle harici Ati HD 5730. Asus n61ja-jx114v ile en küçük bir fark bulunmuyor aralarında. Bazı arkadaşların belirttigi gibi iki model arasında ekran kartı farkı falan yok yani anlayacagınız. Benim anladıgım kadarıyla asus n61ja-240dv (benim satın almış oldugum) ve asus n61ja-jx114v aslında zaten en baştan beri aynı makinalardı. ancak farklı şirketlere asus farklı isimlerde dagıtım yapmış. başkada acıklama bulamıyorum zaten.

yaklasık bir saattir açık bilgisayar ve en ufak bir ısınma belirtisi falanda yok buarada. en küçük bir fan sesi duymadım henüz. ilk izlenimlerim bunlar.. daha eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolucolak

Evet bilgisayarım elimde şuan. yakında fotografları falanda eklemeyi düşünüyorum. kesinlikle görünümü göze hitap ediyor.
    Belirtmeliyimki şuan bilgisayar elimde ve ekran kartı kesinlikle harici Ati HD 5730. Asus n61ja-jx114v ile en küçük bir fark bulunmuyor aralarında. Bazı arkadaşların belirttigi gibi iki model arasında ekran kartı farkı falan yok yani anlayacagınız. Benim anladıgım kadarıyla asus n61ja-240dv (benim satın almış oldugum) ve asus n61ja-jx114v aslında zaten en baştan beri aynı makinalardı. ancak farklı şirketlere asus farklı isimlerde dagıtım yapmış. başkada acıklama bulamıyorum zaten.

yaklasık bir saattir açık bilgisayar ve en ufak bir ısınma belirtisi falanda yok buarada. en küçük bir fan sesi duymadım henüz. ilk izlenimlerim bunlar.. daha eklerim.

hayırlı olsun güle güle kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: kolucolak

Evet bilgisayarım elimde şuan. yakında fotografları falanda eklemeyi düşünüyorum. kesinlikle görünümü göze hitap ediyor.

Ben kou açtım 2. sayfadadır. Ordan devam edelim de bütün bilgiler bir konu altında toplansın...

• model yanlış yazılması söz konusu değilde asusun kendi sitesindebu modelin çok çeşiti olduğu anaşılıyo birinde blu ray var birin de y ok falan çok farklı çeşitleri var bimeks falan detaylı bilgi vermediği için anlaşılmıyor
  • şöyle bir göz attım birinin ekranın led dyor diğeri değil tek fark o görünüyor
  • Arkdaşlar bugun bimeksdeki arkdaşın dedini söylüyorum:
    "iki bilgisayarda aynı vatandaki ve buradaki,fark onlar en iyi fiyat garantisi verdiği için mecbur model ismini değiştiriyorlar" hakikaten baktım özellikleri herşeyi aynı biri led değil diğeri led falan hikaye
  • ekran ne peki? ledmi lcdmi..madem ikiside aynı
  • Kardeşim bimeksteki adam çok mu biliyor Asus sitesi falan yalan mı 240 lı model sadece bieksde değil birçok yerde var biri led diğeri lcd
  • Aldım ve çok memnunum mukemmel bır urun bu benım 6. laptop yok boyle bır dızayn ses sıstemı ekran
  • arkadaşlar bende bu laptop alıcam ama ekranı led olsun istiyorum o zaman hangi modelini almam gerekli?
    bide şu an 1600 tl buldum daha uygun bi yer varmı
    şimdiden teşekkürler
  • Şu an için daha uygunu yok yaparsa bımeks kampanya yapar 1480 e gelır bır hafta bekle bakalım ne olacak ıkısıde led bu arada
  • led zaten bu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.