Şimdi Ara

ASUS N61JA-JX114V almayı düşünüyorum. Sizce Nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum. Ama büyük ihtimal vardır. Kalmadysada gelir bi süre sonra
  • Antares'te varmış yarın gidip alıcam ama hiç kullanıcı yok gibi. Yorumlarını paylaşan kimse olmadı. Bu modeli kullananlar var ise ve yorumlarını paylaşırlarsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Antares'te varmış yarın gidip alıcam ama hiç kullanıcı yok gibi. Yorumlarını paylaşan kimse olmadı. Bu modeli kullananlar var ise ve yorumlarını paylaşırlarsa memnun olurum.

bzde anneme vaio aldık ama pek memnun değilz bnce asus un i5 işlemcisi de ekran kartı da daha iyi.bn vaio nun programlarından bişi anlamadm driverları karışk.örneğin temiz bir win 7 home pre kuruyum dedm kurdktan sonra driverların hepsini blamıyorsn.mecbur reovery li birsürü gerksiz programlı haline döndk.sildm ama bilgisayr yne yavaş.ekranı iyi değil vaio nun sesi de güzel çıkmıyor.bnce vaio kaliteden kıstktan sonra vaio olmasının anlamı ne.bnce alıcak arkadşlar asusa yönelmeli

• Bende o yorumlardan korktum biraz. Birde sony olup bu fiyata olması beni düşündürmedi değil. Ama bu asus'u görmeseydim genede onu alırdım galiba sırf sony yazıyor diye :D

Bu arada imzanda ki HP yi aldın mı ? Aldıysan ne kadara ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 25 Mayıs 2010; 15:33:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Bende o yorumlardan korktum biraz. Birde sony olup bu fiyata olması beni düşündürmedi değil. Ama bu asus'u görmeseydim genede onu alırdım galiba sırf sony yazıyor diye :D

Bu arada imzanda ki HP yi aldın mı ? Aldıysan ne kadara ?

aldm 3 ay oldu 3000 tl flndı sanırmblu ray fln 2400 dolrı bldu ama
  • Uffuk kardeş sen asusdan vazgeçme, sen al 1ay sonrada ben alacağım :-D şaka falan bir yana, gerçkten asusdan başkasına bakma derim.. :-)
  • Başkasına bakma diye birşey olamaz çünkü bitin modelleri araştırdım aten :D

Fiyat, kalite, güvenilirlik ve perfonmas açısından en mantıklı makine kesinlikle bu....
  • İ7li olanın incelemesi fakat kasa falan hepsi aynı, işine yararsa bak ;-)

http://www.pclabs.com.tr/2010/03/15/asus-n61ja-dizustu-bilgisayar-incelemesi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan.gs

Uffuk kardeş sen asusdan vazgeçme, sen al 1ay sonrada ben alacağım :-D şaka falan bir yana, gerçkten asusdan başkasına bakma derim.. :-)

bana da kalsa bnde hp den başkasına bakma derim hocam yani bu güzellik gibi aynı, göreceli kavramdır.ben hep kasası şık olmadığı için asusu tercih etmedm mesela.millet hp ye cayır cayır yanıyor falan diyorlar.tek bir bilgisayrım çok ısınıyordu o da metalik kasaydı dv5-1040et.onda da zamanla bios güncellemesiyle makinede ısı falan kalmadı.o bilgisayrmdan satana kadar çok memnundum.sonra dv6-2060et aldm onda da ısı adına hiçbirşey yoktu.en son hp envy 15 aldm içinde 3 tane bakır fan war bunda da ısı diye bir sorunum yok.insanlarda hp ye bence önyargı var.adı çıkmş 9 a inmez 8 e hesabı.şu ana kadar 3 bilgisayrmda da herhangi bir arza yaşamadm ve servis yüzü gördm ama şans işi bazıları da kafasını servisten kaldıramaz.bu hp için değil tüm markalar için geçerli.
    mesela vaio nun eb1s1e modelini anneme aldk birsürü sıkıntımz var üstelik bu sıkntılar tek bnde değil herkeste olan kronik sıkntlar.
    örneğin batarya bilgisayrı her kapat dediğimzde %4-5 civarında düşüyor.bir gün bekleynce %25-%40 arası pilde boşalma oluyor.oysa ben hp de bataryayı çıkarıyım bir hafta beklesn taktığmda %100 dolu gözüküyor.
    ya da sesi arttırdkça tiz sesler geliyor ve kalitesi baya düşüyor.
    ekran kalitesi alştığmz vaio ekranının kalitesi değilde standart bir ekran kullanılmş.
    ayrıca kasa kalitesi magnezyum alümnym alaşımlı vaio kasalarından değilde plastik basit bir ksaya vaio etiketi ypştırlmş sadece.orda vaio yerne casper exper yazsa kmse yüzüne bakmazdı eminim.bende vaio diye kandm aneme aldk şimdi kadın şikayetçi.
    demişsn ki şaka falan bir yana, gerçkten asusdan başkasına bakma derim.. :-)
    bence insan birşey alıcaksa ki bu alıcağı şeye milyarlar harcanıyorsa ve para da kolay kazanılmadığı için bütün markalar araştrlmalı.
    ha nolur belirli markalar sewilmez bn casper exper packard bell acer altın kaplama olsa yne bakmam.
    ama bir toshiba,dell,sony,hp araştırılmayı hakeden markalar.birşey almadan önce didik didk araştrmadan asla birşey almam mesela.bnce yni alack arkadşlar da arştrma yapmalı.bu arada ynlş anlama sadece fikrlerimi söyleyip tavsiye babında bir konuşma yaptm

• quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Uffuk kardeş sen asusdan vazgeçme, sen al 1ay sonrada ben alacağım :-D şaka falan bir yana, gerçkten asusdan başkasına bakma derim.. :-)

bana da kalsa bnde hp den başkasına bakma derim hocam yani bu güzellik gibi aynı, göreceli kavramdır.ben hep kasası şık olmadığı için asusu tercih etmedm mesela.millet hp ye cayır cayır yanıyor falan diyorlar.tek bir bilgisayrım çok ısınıyordu o da metalik kasaydı dv5-1040et.onda da zamanla bios güncellemesiyle makinede ısı falan kalmadı.o bilgisayrmdan satana kadar çok memnundum.sonra dv6-2060et aldm onda da ısı adına hiçbirşey yoktu.en son hp envy 15 aldm içinde 3 tane bakır fan war bunda da ısı diye bir sorunum yok.insanlarda hp ye bence önyargı var.adı çıkmş 9 a inmez 8 e hesabı.şu ana kadar 3 bilgisayrmda da herhangi bir arza yaşamadm ve servis yüzü gördm ama şans işi bazıları da kafasını servisten kaldıramaz.bu hp için değil tüm markalar için geçerli.
    mesela vaio nun eb1s1e modelini anneme aldk birsürü sıkıntımz var üstelik bu sıkntılar tek bnde değil herkeste olan kronik sıkntlar.
    örneğin batarya bilgisayrı her kapat dediğimzde %4-5 civarında düşüyor.bir gün bekleynce %25-%40 arası pilde boşalma oluyor.oysa ben hp de bataryayı çıkarıyım bir hafta beklesn taktığmda %100 dolu gözüküyor.
    ya da sesi arttırdkça tiz sesler geliyor ve kalitesi baya düşüyor.
    ekran kalitesi alştığmz vaio ekranının kalitesi değilde standart bir ekran kullanılmş.
    ayrıca kasa kalitesi magnezyum alümnym alaşımlı vaio kasalarından değilde plastik basit bir ksaya vaio etiketi ypştırlmş sadece.orda vaio yerne casper exper yazsa kmse yüzüne bakmazdı eminim.bende vaio diye kandm aneme aldk şimdi kadın şikayetçi.
    demişsn ki şaka falan bir yana, gerçkten asusdan başkasına bakma derim.. :-)
    bence insan birşey alıcaksa ki bu alıcağı şeye milyarlar harcanıyorsa ve para da kolay kazanılmadığı için bütün markalar araştrlmalı.
    ha nolur belirli markalar sewilmez bn casper exper packard bell acer altın kaplama olsa yne bakmam.
    ama bir toshiba,dell,sony,hp araştırılmayı hakeden markalar.birşey almadan önce didik didk araştrmadan asla birşey almam mesela
    .bnce yni alack arkadşlar da arştrma yapmalı.bu arada ynlş anlama sadece fikrlerimi söyleyip tavsiye babında bir konuşma yaptm

Yukarda kırmızı ile yazdıklarına kesinlikle katılıyorum. Benimde bundan önceki notebookum toshiba idi ve 3 yıl önce tam 3000 liraya almıştım. Ama notebooku çok kullanan biri olduğum için en sonunda ana kartı yandı. Ondan dolayı şimdi yeni notebook araştırıyorum. Karşıma ik önce acer 5740g çıktı. Ama gerçekten çok soğuk kaldım bu modele karşı. hele gidip te kasasını görünce iyice soğudum. çünkü ilk dizüstümde acer di ve hiç memnun değildim. Sonuçta bir soğuma oldu ister istemez. Ama meslea toshiba, hp, sony , dell veya asus güven veren markalar. ben kendi adıma konuşuyum bunların ismi bana güven veriyor. ama hp ve toshibaya çok para veremeyeceğimden dha makul fiyatlı bol bol perfonmans alacağım asusu seçtim. ilk defa kullancam umarım memnun olurum. Gönül isterki hp veya toshiba alıyım ama çok pahalılar. artık yaşta ilerliyor , hayata atılınca oyun oynamakta zor olcak ondan dolayı gerek yok diye düşündüm. asusa bya ısındım bakalım ne olcak.. yormlarına tamamen kayılıyorum bu aradaç

• Tabiki söyledilerin doğru, katılıyorum fakat şunu belirtmek isterim. Ben şuan konyadayım okul nedeni ile. Ailem ankarada. Nasipse 1aya kadar ankaraya gidip almayı düşünüyorum. Hem ankarada hem konyada olan mağazaları 1 haftadır geziyorum. Vatan bil, electroworld, bimeks, teknosa vs.. İnternete telden giriyorum " sağolsun vodafone sınırsz net paketi çıkardı sonunda :-)" bu yüzden tel elimde sürekli araştırıyorum, yani asus'a karşı bişeym yok, hatta ilk başta ya hp ya lenovo yada toshiba diyordum.. Şunuda belirtmek isterim, arızalı mal/satılan mal oranı en az asusda
  • 1 aya daha ne modeller çıkar. Vazgeçebilirsin :d Teknoloji bu beklemeye gelmez :d bu sözümü unutma :D
  • Yeni model çıkarsa onu alırız bizde ;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekkanik -- 25 Mayıs 2010; 18:25:31 >
  • quote:

Bu model ile aralarında ne fark var acaba?

http://bimeks.com.tr/urun/1002/111629/asus-n61ja-240dv.aspx

evet bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum. n61ja-240dv ile n61ja-jx114v arasında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolucolak

quote:

evet bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum. n61ja-240dv ile n61ja-jx114v arasında ne fark var?

Biraz arastrirsaniz daha once yazildigini gorursunuz.

• valla bende bilmiyorum ne fark var biliyorsanız yazarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

quote:

Orijinalden alıntı: kolucolak

quote:

Biraz arastrirsaniz daha once yazildigini gorursunuz.

mümkünse link verirseniz sevinirim. bugun öglenden bu yana bu farkı arıyorum ve hiçbir fark bulamadım. benim fikrimi sorarsanız aslında ikiside aynı cünkü bütün özellikler herşey ama herşey aynı görünüyor. ama neden model isimlerinde fark var. bu noktaya takıldım kaldım. varsa bir fark gercekten satın almadan önce bunu bilmek isterim. yardımcı olursanız sevinirim

• Evet bimekse baktım şu an fiyatı 1684 ama modeller farklı özellikleri aynı nasıl oluyor. bunu biri açıklasın. fark yoksa bimeksten alalım.
  • aynı nedenden dolayı şuan uyanıgım ve bimekse bakıyorum.. ama aynımı? bu sorunu cevabını bulamıyorum
  • Valla hiç bir bilgim yok. Acaba modeli yanlışmı yazdılar diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.