Şimdi Ara

ASUS N61JA-JX114V almayı düşünüyorum. Sizce Nasıl? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O indirimli fiyatıydı, şuan 1.842lira. Forumda konu vardı arasındaki fark diye galiba
  • arkadaşlar bu firmaların en iyi fiyat garantisi uygulaması sebebiyle çok ufak değişiklikler bulunarak model farklılıkları olabiliyor, hepsi en iyi fiyat bizde diyor ama aynı cihazı birebir başka mağazada bulmak imkansız oluyor (web satışları haricinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

arkadaşlar bu firmaların en iyi fiyat garantisi uygulaması sebebiyle çok ufak değişiklikler bulunarak model farklılıkları olabiliyor, hepsi en iyi fiyat bizde diyor ama aynı cihazı birebir başka mağazada bulmak imkansız oluyor (web satışları haricinde)

evet haklısın ! bu arada gerçekten güzel makina ekran kartı bakımında ve işlemciside ...

http://www.pcdepo.com/asp/product/67377/ASUS-N61JA-JX114V-i5-430-4GB-320GB-16-W7P-5730

• Arkaaşlar ben bu akşam alıcam bu modelden. Eğer Bimeks'tekiyle aynısı ise bimeksten alıyım. daha ucuz. varmı bilgisi olan.
  • Tamam ya almıyorum bimeksten falan adamlar bir kaç saatliğine indirmiş fiyatı resmen

Giderim electoworld den alırım paşarlar gibi. Hem model de aynı.

Var mı aman sakın alma diyen, şu modele bak diyen. Bakın akşam alıyorum dönüşü yok :D
  • verdim ben 1684 liradan sipariş bimeksten.. gelince anlayacagım artık bir fark varmı yokmu yada bir yanlışlık varmı.. varsa zaten 7günü doldurmadan iade ederim diye düşünerek almaya karar verdim. çünkü bu fiyata imkansız başka biryerde bulmam. istanbul bilişim gibi sorun falan yaşacagımıda düşünmüyorum bimeksle. elime geçince fark varsa gercekten yazarım. en azından kendi gözlerimle görerek yazmış olacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Tamam ya almıyorum bimeksten falan adamlar bir kaç saatliğine indirmiş fiyatı resmen

Giderim electoworld den alırım paşarlar gibi. Hem model de aynı.

Var mı aman sakın alma diyen, şu modele bak diyen. Bakın akşam alıyorum dönüşü yok :D

walla güzl bilgisayr bnde imzamdaki nakit ihtiycmdan satıp asus mu alsam diyorm sonra kıyamıyorm hp mi satmaya
    bizde yedek olark vaio war ama sewmiyrm o gıck bilgisayrı

• siparişimin kargoya verildigini öğrendim biraz önce. bende yeniden müşteri temsilcisinden teyit almak için aradım. ve kesinlikle üründe ati 5730 bulundugunu tekrar belirttiler. diger özellikleride tek tek teyit ettirdim. hala en ufak bir fark bulunmuyor asus n61ja-dv240 ile asus n61ja-jx114 arasında. zaten en küçük bir hata varsa veya ürün tamamen sitemizde yazan özelliklere sahipse ve memnun kalmazsanız koşulsuz 7gün içerisinde iade edebilirsiniz diye tekrar tekrar belirttiler. artık beklemekten başka yapabilecegim birşey yok sanırım
  • 1.684 e mi aldınız ?
  • evet 1684e aldım. 6taksit maximumla.
  • bimeks coştu dün akşam ben de acer aldım 1340TL 6 taksit i5-430m ati hd5650 500gb 4gb 15,6'LED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 26 Mayıs 2010; 14:58:49 >
  • quote:

bimeks coştu dün akşam ben de acer aldım 1340TL 6 taksit i5-430m ati hd5650 500gb 4gb 15,6'LED

acer dayımda war ben böyle vassat bir bilgisayr görmedm. ekranı rezalet bir kalitede.klavyesi aynı gün tuşu kırıldı darbe fln da ymedi.acer ın servis de rezalet zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolucolak

evet 1684e aldım. 6taksit maximumla.

Çok şanslısın ama ben netten alamam. Gidip mağazadan puanla alıcam. Ondan üzülmüyorum. Zaten bimekslerde mağazada daha ahalı oluyormuş. 1799 liraya alıcam bende bu akşam inş. Artık kendimize bir konu açarız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

bimeks coştu dün akşam ben de acer aldım 1340TL 6 taksit i5-430m ati hd5650 500gb 4gb 15,6'LED

acer dayımda war ben böyle vassat bir bilgisayr görmedm. ekranı rezalet bir kalitede.klavyesi aynı gün tuşu kırıldı darbe fln da ymedi.acer ın servis de rezalet zaten

benim ilk acer'ın bluetooth'u çalışmıyordu, geri verdim şimdi kampanya oldu yeniden aldım, ekranı led ekran hiç de öyle rezalet falan değil 1340 liraya sen bana aynı özelliklerde başka bilgisayar bul ekran olmasa da olur

servis durumunu bilmiyorum, ne kadar rezalet olursa olsun 30 iş günü yasal hakkı var, yapmazsa paşa paşa yenisini verecek daha önce yaptım yani aynı işlemleri hakem heyeti tüketici mahkemesi haklarımı bilirim ve ararım çok şükür

teşhirde o kadar bilgisayar var hiç klavyesi kırık görmedim ki her gün onlarca kişi "oynuyor"

burada okuyor gidip orada deniyor mesela gerçekten klavye zayıf mı değil mi diye

• quote:

quote:

quote:

benim ilk acer'ın bluetooth'u çalışmıyordu, geri verdim şimdi kampanya oldu yeniden aldım, ekranı led ekran hiç de öyle rezalet falan değil 1340 liraya sen bana aynı özelliklerde başka bilgisayar bul ekran olmasa da olur

servis durumunu bilmiyorum, ne kadar rezalet olursa olsun 30 iş günü yasal hakkı var, yapmazsa paşa paşa yenisini verecek daha önce yaptım yani aynı işlemleri hakem heyeti tüketici mahkemesi haklarımı bilirim ve ararım çok şükür

teşhirde o kadar bilgisayar var hiç klavyesi kırık görmedim ki her gün onlarca kişi "oynuyor"

burada okuyor gidip orada deniyor mesela gerçekten klavye zayıf mı değil mi diye

walla arkadşm ben izlenimlerimi paylaştım.her led ekran iyi olacak diye bir kaide de yok.ilk aldığımız gün kullanmaya başladığmzda backspace tuşu 1 saat sonra takıldı basmamaya başladı sonra da ne hikmetse delete tuşu kırıldı.ben sana 1340 liraya bilgisayr bulurum mu dedim de bana bul diyorsun anlamadm.özelliklerine göre fiyatı iyi olabilir ama bir laf wardır ucuz etin yahnisi yavan olur diye.bana göre kasası vasat, ekranı vasat,klavyesi vasat.bir bilgisayrın içindeki donanım kadar dışında kullandığı malzemesi de önemlidir.ben bilgisayrımı servislerde sürünsün diye almıyorum sonuçta tamm hakkımız war diye bozulsun servis var mantığıyla kullanmak yerine bana hiç sorun çıkarmadan kullanayım mantığıyla bilgisayrımı kullanmak daha akıllıca geliyor.bana kalsa hiçbir zaman acer,packard bell,exper,casper,crea gibi markalara bakmam gider vaio,toshiba,dell,asus,lenovo gibi markalara bakarım bütçem el verdiği kadar.bu benm kendi seçimim.ha sen almışsın güle güle kullan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

walla arkadşm ben izlenimlerimi paylaştım.her led ekran iyi olacak diye bir kaide de yok.ilk aldığımız gün kullanmaya başladığmzda backspace tuşu 1 saat sonra takıldı basmamaya başladı sonra da ne hikmetse delete tuşu kırıldı.ben sana 1340 liraya bilgisayr bulurum mu dedim de bana bul diyorsun anlamadm.özelliklerine göre fiyatı iyi olabilir ama bir laf wardır ucuz etin yahnisi yavan olur diye.bana göre kasası vasat, ekranı vasat,klavyesi vasat.bir bilgisayrın içindeki donanım kadar dışında kullandığı malzemesi de önemlidir.ben bilgisayrımı servislerde sürünsün diye almıyorum sonuçta tamm hakkımız war diye bozulsun servis var mantığıyla kullanmak yerine bana hiç sorun çıkarmadan kullanayım mantığıyla bilgisayrımı kullanmak daha akıllıca geliyor.bana kalsa hiçbir zaman acer,packard bell,exper,casper,crea gibi markalara bakmam gider vaio,toshiba,dell,asus,lenovo gibi markalara bakarım bütçem el verdiği kadar.bu benm kendi seçimim.ha sen almışsın güle güle kullan.

vaio'yu da gördüm toshiba'yı kullandım,dell de kullandım, üçünün de servisiyle ilişkilerim oldu, vaio servisi gözümün önünde skandala imza attı, adamın bilgisayarının anakartı değiştirmişler ancak harici ekran kartlı anakart varken öncesinde, dahili ekran kartı olan bir anakart takmışlar, adam bilgisayarıyla servise geldiğinde tesadüf oradaydım, bu bilgisayarı yapmışsınız ama ekran kartı yok dedi servis çalışanları önce bir güldüler sonra afalladılar

hp servisi yeni düzelmiş öncesini de biliyorum

toshiba'nın merkez servisi (altunizade tnb bilişim) hariç diğer servislerini bıraksalar önüme özellikle mecidiyeköy servisini keserim, haksız yere 40 dolarımı aldılar

dell masaüstü bilgisayarım vardı, ki evde halen kullanılıyor, 1220 dolara almıştım, 2002 ağustos'unda, o da 1 kere gitti 2 ay sürdü bir hdd değişimi

lenovo'yu bilmiyorum yorum yapamam

asus hakkında çok çok iyi duyumlarım var, servisi iyi mi kötü mü çoğu kullanan bilmiyor çünkü sorun çıkarmıyor

vasat kelimesinin de anlamını öğrenseniz iyi olur bence rezalet kelimesi ile farklıdır

win7 puanlarında ise 2300 liralık sony f serisinden ve daha bir çok markanın 1700 1800 liralık bilgisayarlarından üstün dün gece asus'a da baktım i5-430m işlemci hd5730 ekran kartlı olan model 320 gb hdd vardı, o fiyata 500 gb olsa galiba onu alırdım

Asus'lar bu konuda gerçekten öne çıkıyorlar 2-3 yıl sonra mutlaka bir Asus alacağım, zira şantiye ortamlarına başkası dayanmaz

imzanız hoşuma gitti esinlendim biraz umarım mahsuru yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 26 Mayıs 2010; 19:40:26 >

• Arkadaşlar notebook'u almış bulunmaktayım. Araştırmamda yardımı geçen herkeslere teşşekür ederim. Umarım isabetli bir seçim olmuştur. Bu modeli kullananlar olursa bir çatı altın toplanırız artık bizde.
  • bimekste bu gecede %25 indirim var notebooklarda. yine 1684 lira asus n61ja.. sabah 9da bitiyo yine. bundan sonra yeniden tekrarı olurmu bilemiyorum tabi
  • quote:

Arkadaşlar notebook'u almış bulunmaktayım. Araştırmamda yardımı geçen herkeslere teşşekür ederim. Umarım isabetli bir seçim olmuştur. Bu modeli kullananlar olursa bir çatı altın toplanırız artık bizde.

hadi Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar notebook'u almış bulunmaktayım. Araştırmamda yardımı geçen herkeslere teşşekür ederim. Umarım isabetli bir seçim olmuştur. Bu modeli kullananlar olursa bir çatı altın toplanırız artık bizde.

hadi Allah güle güle kullanmak nasip etsin.

Amin...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.