Şimdi Ara

ASUS N61JA-JX114V almayı düşünüyorum. Sizce Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum önümüzdeki günlerde bir laptop almayı düşünüyorum ve şimdilik bana en yakın olanı ASUS'un N61JA-JX114V modeli geldi. Sizce nasıl? Başka önerileriniz var mı?

Özellikleri :

İşlemci : Intel Core i5 i5-430M (2,26 GHz; 2.533 GHz Turbo; 3MB Düzey 2 önbellek; 1066/800 MHz FSB)Bellek : 4 GB DDR3
    Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 5730; 1 GB
    HDD : 320 GB SATA 5400rpm
    Ekran 16" ve LED , çözünürlük 1366x768 ve ayrıca Bluray okuyucu-dvd yazıcısı var...Fiyatı da 1920 lira teknomarketimde....

• Blue-ray okuyucu oldugundan eminmisin ?

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29645

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer76 -- 3 Mayıs 2010; 12:43:42 >
  • evt onu biliyorum da yine de emin olamaidm baska sitelerde ustte verdigimdeki gibi ayni modelde blueray okuyucu gorunmuyor o yuzden aliyorken teyit edersen iyi olur.
  • evet sordum yukarıda yazmış oldugum bütün özellikler mevcutmuş bilgisayarda... Nasıl bu fiyata uygun mu sence Asus markası nasıl? ya da daha başka önerebileceğin bi model var mı?
  • Bilgileri düzeltmişler , işlemcisi i5-540m iken f/p olarak çok iyi bir modeldi. Biraz söndü ama olsun , yine de alınabilir..
  • evet ben de öyle düşünüyorum hem asus en dayanıklı modellerden birisiymiş ama asus ' un servisini kötüleyen arkadaşlar oldu ne kadar doğru bilmiyorum ama....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ısınma şikayetleri okumuştum bu alatin hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Bilgileri düzeltmişler , işlemcisi i5-540m iken f/p olarak çok iyi bir modeldi. Biraz söndü ama olsun , yine de alınabilir..

Mail attım dün ondan. Birde bana cevap yazmışlar bilgiler doğrudur diye. Değiştirdik teşekkür ediyoruz diyeceklerine.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONURTO

ısınma şikayetleri okumuştum bu alatin hakkında.

ısınma şikayetleri mi? Ben o kadar araştırdım hiç görmedim nette ama gerçekten aşırı ısınma yapıyor mu bu alet???
  • 2 mail attık hemen fiyatı yükseltmişler
  • Evet fiyatta yükselmiş. Entresan bir site.
  • Arkadaşlar biraz da benim soruma yönelseniz on numara olur da???
  • Hemen yöneleyim :d Ben Sony VPC-EB1S1E/BJ adlı modeli de düşünüyorum. Bunla ikisi arasında kaldım açıkcası. Hemen hemen aynı özellikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taxim89

Arkadaşlar biraz da benim soruma yönelseniz on numara olur da???

burda sormak yerıne asus formuna girip kullananlara sorarsan daha iyi bir bilgi alırsın.
  • Konu zaten asus forumunda ?
  • arkadaş ısınma sormuş kullananlara sorarsa daha yararlı bilgi alır.

http://forum.donanimhaber.com/m_38267375/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaydj -- 3 Mayıs 2010; 20:16:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

Hemen yöneleyim :d Ben Sony VPC-EB1S1E/BJ adlı modeli de düşünüyorum. Bunla ikisi arasında kaldım açıkcası. Hemen hemen aynı özellikleri.

Haklısın bu sony de f/p oranı gerçekten güzel zaten markası da sony ama gerek bluray olması gerek ekran kartının daha iyi olması sebebiyle ben asusa yöneleceğim gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

arkadaş ısınma sormuş kullananlara sorarsa daha yararlı bilgi alır.

http://forum.donanimhaber.com/m_38267375/tm.htm

Arkadaşım gerçekten de baktım forumda baya bi arama yaptım ama bu model kullanan yok mudur nedir bi turlu bulamadım...Senin verdiğin linkteki i3 işlemcili olanı bi kaç farkı var benim dediğim modelle o yüzden arkadaşlardan bilgi istiyordum
  • yuh....fiyatı 1813 lira dan 1907 lira ya arttmıştı dün...Bugün bi baktım 2011 lira...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.