Şimdi Ara

Asus N61JQ-JX092V Kronik Kamera Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu alete sahibim ve kameram durduk yere bozuldu msnde canı isterse açılıyo istemezse açılmıyo. kamera programlarında 'kamera zaten başka bir program tarafından kullanılıyor hatası alıyorum. driver sildim yükledim kamera programlarını sildim yükledim görev yöneticisinden onu kapattım bunu kapattım gene de bu işin bi çözümü yok. örneğin msn'in görüntü ve ses aygıtlarını yükle kısmından kamerayı açtığımda kamera yazılımı kısmında kamera yok-kamera var-kamera yok-kamera var saniyede bu yazılar değişiyo yani hani bi ampulde temassızlık olur gider gelir gider gelir ya aynı o şekilde gidip geliyo yazı. kamerayı görmekten aciz bi laptop bu. tüm interneti aradım türkçe ingilizce herşeyi okudum herkes bu problemden şikayetçi durumda.. belki burda birisi bi çözüm bulur umuduyla açıyorum bu başlığı. teşekkürler

• Merhaba. Bende Asus N53SV serisi var. Ürünü kutusunu açtığımdan beri aynı sorunla karşı karşıyayım.. Tahminim win7 64bit ile alakalı.Faklı wepcam üreticileri asusun tedarikcisi ve uyumsuzluk olabilir diye düşünüyorum.Fikri olan varsa bizle paylaşırsa sevinirim.Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namso34 -- 29 Ekim 2011; 0:47:54 >
  • @namso34 sanırım bunun bi çözümü yok dostum servise vermekten başka çaremiz yok gibi görünüyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus FX550VX sorunları
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.